Pe langa Diagnoza, au fost scapate, intentionat sau nu, inca doua piese: Ispita si Dorul, care au fost sterse anterior.RoBy wrote:cum dzeu de scapa atatea bucati pe net?
on: f tare strofa
Oricum, Usile vor rupe capete!
Pe langa Diagnoza, au fost scapate, intentionat sau nu, inca doua piese: Ispita si Dorul, care au fost sterse anterior.RoBy wrote:cum dzeu de scapa atatea bucati pe net?
on: f tare strofa
paranoic wrote:video privat -_-
pai nu trebuia sa iasa.cicero wrote:Hai mah cois, ce naiba inseamna asta? Aseara nu era pe privat clipul, si imi era lene sa-l descarc.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
RoBy wrote:e pe principiul "uite ce-am tras azi,n-o mai da la nimeni" "da da......uite ce-a tras dragonu/chimie azi..vezi n-o mai da" "da da.....youtube upload"
good point of view !Psycho wrote:RoBy wrote:e pe principiul "uite ce-am tras azi,n-o mai da la nimeni" "da da......uite ce-a tras dragonu/chimie azi..vezi n-o mai da" "da da.....youtube upload"![]()
![]()
![]()
Eu vroiam să spun ceva despre clipul ăsta home made ... Mi se pare cea mai corectă abordare, atâta timp cât majoritatea artiştilor fac rep din pasiune, nefiind într-un sistem organizat profitabil ptr ei ... Aşa că trebuie să fi nebun să dai 1000 Euro pe un clip ce apare pe YouTube ... Mai demult, videoclipurile aveau logică, erau o formă de promovare la TV, oamenii te vedeau şi cumpărau albumul după ... Eu când eram mai mic aşa făceam, căutam casete cu artiştii de la TV! Dar în vremurile noastre când ascultătorul vrea gratis tot, nu are rost să bage nici artistul bani ... Deci, clipul respectiv mi se pare corect ptr aceste vremuri!