Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Sceptik
un domn / doamna

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by Sceptik »

cam ironic raspuns si vad ca n`ai inteles ce am scris eu. da asa e.e mega comercial si asculta multa lume.. dar totusi vorba aia "e hip-hop" si e ascultat in mare parte de oameni tineri .asta a fost o emisiune la care nu se uita doar cei tineri si la o emisiune cu asemenea amploare nu cred ca se gandea nimeni ca o sa castige cineva care va canta hip-hop ca totusi nu e agreat chiar de oricine si nu ii i`au apararea ca si mie mi se pare mega slab dar privesc partea pozitiva.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

sa stii ca lumea cam asculta hip-hop asa. cel putin comercial. chiar foarte multa lume asculta.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Sceptik
un domn / doamna

Post by Sceptik »

da? si de ce din 5000-6000 de concurenti sau cati au fost unul singur a cantat hip-hop si mai ales ca avem atatia rapperi in romania? si pot sa fac si pariu ca in ediitile viitoare s-ar putea sa nu mai vedem deloc hip-hop.in fine
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

eu as vrea sa nu mai fie emisiunea asta, sincer. adica, ma gandeam ca promoveaza oameni care au talent, dar daca asta castiga..plm. :lol: e clar. adica plm..daca vreau sa ascult hip-hop, nu ma uit la romanii au talent.. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Sceptik
un domn / doamna

Post by Sceptik »

da ma domnule dar asta cu "daca vreau sa ascult hip-hop,nu ma uit la romanii au talent" e aiurea. acelasi lucru il poti zice despre radio,tv.. si alte chestii care promoveaza genu asta de muzica.deci in concluzie parerea mea e ca e bine ca se intampla si ar trebui sa ne bucuram oarecum ca a castigat pana la urma hip-hopu chiar daca omu e slab.eu am incheiat subiectu.
loyal2thek

Post by loyal2thek »

plm, producatorii i-au vandut bine povestea. putea sa cante si manele. s-a intamplat sa ma uit pentru ca eram curios sa vad cum o arde rapperu de care vorbeste toata lumea si ce sa vezi, Andra ii zice ceva de genu' dupa prestatie: "ma bucur ca reusesti sa dai o alta fata hiphop-ului decat cea care scandalizeaza. tu pentru mine esti un Eminem de Romania". Personal ma deranjeaza ca i se da imaginea de Messia al hiphop-ului, el e "cel ce nu scandalizeaza si are mesaj". logic insa ca daca se ducea Cedrea nici nu aparea pe sticla pentru ca this is show bizz si ceea ce consideram noi real hiphop nu-si gaseste locu' acolo. pustiu' n-are insa nicio vina. s-a intamplat sa aiba "talentul" care s-a vandut cel mai bine.

State de Romania / Eminem de Romania / Ronaldinho de Romania and so on..."de Romania" e branduit de PRO TV ?
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Data viitoare o sa castige unu' bolnav de cancer care danseaza step, sau ceva.
pra pra
rage
spre 5000 de posturi, e ok

Post by rage »

mi-e ca o sa cheltuiasca banii aiurea baiatul asta.
iustin ala mi se pare ca deja si-a luat-o in cap si tiganul vad ca e deja pe felie cu andra sa cante.

mie mi-a placut ala care avea patiserie si canta opera.
NskY
#

Post by NskY »

si pe ce ai vrea sa ii cheltuiasca? vrei sa te ia contabil sa ai grija de banii lui? :lol:

cine zicea ca din rep nu se fac bani? si nu trebuie sa ai nici superflow :lol:
IRR88
rapperu vostru preferat

Post by IRR88 »

cum ar fi ca peste 2 saptamani sa se duca astia de la protv sa ii ia omului un interviu despre cum se distreaza si sa apara un barbat si o femeie care sa zica ADRIAN SUNTEM MANDRII DE TINE,COPILUL NOSTRU=))))multa lume ar fi mega dezamagita pentru ca la el nu a contat ce canta,povestea lui a impresionat in mare parte...
rage

Post by rage »

daca ii tin eu contabilitatea mi-e ca ramane in doua zile fara ei si il mai ia si anafu' la intrebari ca nu si-a platit impozitul :D

totusi, ca sa imi dau cu parerea, cred ca ar fi bine sa investeasca intr-un apartament, o garsoniera ceva in care sa stea si in niste studii. acum na, ii cheltuie cum crede el mai bine, treaba lui.
DogFather

Post by DogFather »

Lil Shean aka Adrian Tutu :lol:
Hanga
serios, sunt ok

Post by Hanga »

Sceptik wrote:da? si de ce din 5000-6000 de concurenti sau cati au fost unul singur a cantat hip-hop si mai ales ca avem atatia rapperi in romania?
pt ca un rapper serios n-o sa se duca la romanii au talent, tie ti se pare foarte rep sa faci asta? mie nu...

eu nu suport emisiunea asta pt ca mi se pare incredibil de incorecta, adica, vin unii spre exemplu care danseaza si unii care canta, pe ce te bazezi cand zici ca ala care canta e mai talentat decat ala care danseaza? de aia nu am putut sa ma uit decat 25 de secunde...
http://www.steaua-rangers.com/index.php - Hochei Club Steaua
www.hochei.ro/forum/ - Forum de hochei
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

NskY wrote:cine zicea ca din rep nu se fac bani? si nu trebuie sa ai nici superflow :lol:
a facut asta intr-o seara cat nu face tot repul romanesc in 2-3 ani
rad.iarba

Post by rad.iarba »

face puya intr-un an 2 .
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
Post Reply