Puya
Re: Puya - Vestul Salbatic
curand topicu asta se va muta la alte genuri 

Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
o sa il moderezi si acolo la greu 

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
ce s-a prostituat si puya asta... L-am respectat si dupa mizeriile alea autotunate cu acordeon... am zis ca e ok sa mai faci si bani dupa o perioada in care ai facut ce ti-a placut... dar sa ajungi sa canti pacanele cu o muista care n-avea nici floci la pizda cand "tupeu de borfas" rupea industria muzicala in doua, mi se pare de o lacomie iesita din comun! ANDRE CU PUYA, sa moara fam! 

bai sa imi bag picioru daca o puteai zice mai bineandiustin wrote:ce s-a prostituat si puya asta... L-am respectat si dupa mizeriile alea autotunate cu acordeon... am zis ca e ok sa mai faci si bani dupa o perioada in care ai facut ce ti-a placut... dar sa ajungi sa canti pacanele cu o muista care n-avea nici floci la p**** cand "tupeu de borfas" rupea industria muzicala in doua, mi se pare de o lacomie iesita din comun! ANDRE CU PUYA, sa moara fam!

deja e prea de tot.. si pe connect-r l`am tot respectat chiar si dupa cateva tentative nereusite de hituri, dar putea ramane si el la r&b de ala fin cum a facut pe piesele cu alex alea primele si pe albumul lui solo "daca dragostea dispare". andra, ce sa zic, degeaba ai voce daca nu ai atitudine, dar e ok daca dam la o parte episodul cu "esti eminem al romaniei".. iar andreea balan, chiar nu am nimic cu ea, a avut si ea piese ok de`a lungul vremurilor, dar cand zice "andreea is here" e de vis

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu mi-a placut niciodata puya.

connect'r a fost ok acum foarte mult timp. deja poate scoate orice mizerie, nu ma mai mira. andreea balan.....ce piese ok a avut?

connect'r a fost ok acum foarte mult timp. deja poate scoate orice mizerie, nu ma mai mira. andreea balan.....ce piese ok a avut?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
macar negativul are ceva "original" - sunetul difera putin de ce "traditional" pt genul astaKashim wrote:Imaginea aia zici ca-i coperta unui CD cu manele. Trupa Trupelor?
ce tate are andra
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ce dracu e original? ca e SUPER plictisitor. negative mai smechere are inna in plm.Megiddo wrote:macar negativul are ceva "original" - sunetul difera putin de ce "traditional" pt genul astaKashim wrote:Imaginea aia zici ca-i coperta unui CD cu manele. Trupa Trupelor?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
A innebunit Familia sa moara jan.
Sisu e filozof si Puya are foame de bani.
Sisu e filozof si Puya are foame de bani.
ce-ati ma, e doar o piesa pentru radio pula mea fm ala. mie mi se pare ok
- Kaen Shine
- Shiftee
first i was like...
but then I was all
but then I was all
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- James Carter
- Mugiwara
nu e doar o piesa... mai sunt si alteleawaky wrote:ce-ati ma, e doar o piesa pentru radio p*** mea fm ala. mie mi se pare ok
eu sunt de acord cu orice fel de colaborari, doar sa iasa ceva ok.
@suzy