Kanye West - Yeezus (2013)
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Kanye West - Yeezus (2013)
Or he might just be THIS stupid.
Altă teorie. Să nu uităm că nu e fanu cărților...
Altă teorie. Să nu uităm că nu e fanu cărților...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
wow frate, nu ma asteptam sa fii atat de ignorant, sincer. de ce sa fie stupid? daca era stupid nu era unde e acum, lol....nu o avea el PHD ca domnii de pe forum, dar nu mi se pare ca e prost.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul
Serios, mă-ntrebi de ce? Ai văzut interviul de pe pagina anterioară? Ai ascultat „versurile”? O vreme chiar am crezut că e la modul ironic-postmodern-I-just-don't-give-a-fuck-about-your-culture-shit. Dar omul e pur și simplu ignorant și grandoman. Gagică-sa Kardashiană e mai inteligentă ca el, doar că nu știe cu clapele. Dacă ăsta-i doar un rol, dați-i omului un Oscar.
Iar aia cu „daca era stupid nu era unde e acum”... începi să suni ca vallejo. Asta-i o propoziție care se aplică și lui Gigi Becali...
Iar aia cu „daca era stupid nu era unde e acum”... începi să suni ca vallejo. Asta-i o propoziție care se aplică și lui Gigi Becali...
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
fara caterinca...atunci cand dam aproape saptamanal de mc foarte tari cu materiale rupere,de ce ne mai interesam de soarta astuia?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Măi, Boka, taty, dezbaterile sunt ca clismele pentru constipații cronici: îi enervează, da-n final sunt bune pentru sănătate, te-ajută să scapi de rahatul persistent ca_kanye ca să poți hali și digera toți MC-ii ăia foarte tari și materialele lor rupere fără să te doară stomacul. 

Da, exact, haideti sa-l ascultam pe eyekon.
Muie Kanye!
Muie Kanye!
vezi ca o iei pe urmele lu Eladio cu fazele astea.
Care faze ?!
Unde plm pomenii eu de Eyekon in postul de mai devreme?Asta denota o atitudine de ciclop frustrat,si nu cred ca e cazul tau.
Daca nu vrei sa il asculti pe eyekon,nu il asculta.
Daca vrei sa il asculti pe pizdex asta,ca te aranjeaza mai bine,asculta-l.
Dar nu sunt de acord cu ascultatul unui mc pt a-i gasi nod in papura.
E loc pt toti,iar cei care asculta un anumit stil,opus stilului lu kanye,si care nu ii halesc muzica,nu ar trebui sa il bage in seama.
Adica,cel mai bun mod de a nu promova un lucru pe care il consideri un cacat,este de a-l ignora.Adica nu sunt de acord ca aia care nu-l suporta pe kanye sa ii faca reclama.Cred ca jumatate din celebritatea lui pe asta s-a cladit.Si nu e corect.
Numa'bine!
Daca nu vrei sa il asculti pe eyekon,nu il asculta.
Daca vrei sa il asculti pe pizdex asta,ca te aranjeaza mai bine,asculta-l.
Dar nu sunt de acord cu ascultatul unui mc pt a-i gasi nod in papura.
E loc pt toti,iar cei care asculta un anumit stil,opus stilului lu kanye,si care nu ii halesc muzica,nu ar trebui sa il bage in seama.
Adica,cel mai bun mod de a nu promova un lucru pe care il consideri un cacat,este de a-l ignora.Adica nu sunt de acord ca aia care nu-l suporta pe kanye sa ii faca reclama.Cred ca jumatate din celebritatea lui pe asta s-a cladit.Si nu e corect.
Numa'bine!
Chill, boss. Am zis de eyekon ca am vazut ca-l ascultati tu si Ego. N-am nimic cu omu', numai ca nu-i pe filmu' meu.

De ce sa nu fie corect?Boka wrote:Adica,cel mai bun mod de a nu promova un lucru pe care il consideri un c***t,este de a-l ignora.Adica nu sunt de acord ca aia care nu-l suporta pe kanye sa ii faca reclama.Cred ca jumatate din celebritatea lui pe asta s-a cladit.Si nu e corect.
papagalii nu asculta kanye west
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
boss, eu am ascultat toate albumele lui kanye si te asigur ca versurile lui, desi mega simpliste, recunosc, sunt super blana si pline de mesaj. grandoman e, recunosc, dar mi se rupe pl. ma amuz si atat. dar de multe ori, zice lucruri foarte foarte ok si lumea il ia la misto aiurea.CreativeEgo wrote:Serios, mă-ntrebi de ce? Ai văzut interviul de pe pagina anterioară? Ai ascultat „versurile”? O vreme chiar am crezut că e la modul ironic-postmodern-I-just-don't-give-a-fuck-about-your-culture-shit. Dar omul e pur și simplu ignorant și grandoman. Gagică-sa Kardashiană e mai inteligentă ca el, doar că nu știe cu clapele. Dacă ăsta-i doar un rol, dați-i omului un Oscar.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
asa e,adevaratii asculta kanye,trebuia sa-mi dau seama pana acum.
Sa vina unul cu o schema cu multimi, cine apartine de multimea "papagali", "adevarzati", "bossi", "coi" etc. ca deja am pierdut orientarea. Care sunt criteriile pentru "ascleio ₠ {habarnist}"? Yeezus e un album tipic kanye. Se celebreaza pe sine insusi. Nu are consistenta in exprimare, o da din vernaculara in americana normala, ca sa ii iasa pe metrica, nu ca sa exprime ceva concentrat. Are unele teme care sunt serioase, insa cred ca ii lipseste distanta ca sa se exprime indeajuns de diferentiat, desi el e convins ca, din cauza greutatilor care prin el si ai lui au trecut, detine adevarul suprem: e axat pe negrii, desi si "hispanicii" si asiatici reprezinta minoritati numeroase, si acolo nu se pune problema la fel: asiaticii de exemplu n-au venit ca sclavi in state, dar au fost si ei cetateni de rangul 2. [apodictic message] Daca Kanye chiar ar vrea sa ajuate oameni, ar lucra mai mult la fundatia lui si ar face mai multe campanii publice inspre asta dect o face pana acum. [/ apodictic message]
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....