internationalbegongo wrote:primul festival de hip hop autohton ?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?! wtf ?? fest`ul de anu trecut de la timisoara inainte cu cateva luni de summer jam06 ce a fost? RapCrash din oradea din 2004 cu vreo 15 trupe ce a fost??? si sunt convins ca au mai fost multe chiar la voi in bucuresti ... o fi primu festival hades records dar in nici un caz primul festival de hip hop autohton
BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
Ok ..hai sa nu ne certam pe teme d-astea 
Sa admitem ca poate e un pic fortata exprimarea... totusi e primul festival cu adevarat serios...si o sa vedeti de ce dupa ce terminam de anuntat playlistul

Sa admitem ca poate e un pic fortata exprimarea... totusi e primul festival cu adevarat serios...si o sa vedeti de ce dupa ce terminam de anuntat playlistul
Last edited by Bazooka Joe on Tue Jul 31, 2007 7:08 pm, edited 1 time in total.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
SummeJam07 off da dome contest

Daca cineva se intreba daca vom pastra traditia de anul trecut cu privire la existenta battle-ului la SummerJam raspunsul vine acum: 100% da. Numai ca spre deosebire de anul trecut SummerJam07 va gazdui o editie de battle independenta de turneul din toamna, invingatorul urmand sa se duca acasa cu titlul de battle-champion la SummerJam.
Alte detalii pe: www.hadesrecords.com/summerjam

Daca cineva se intreba daca vom pastra traditia de anul trecut cu privire la existenta battle-ului la SummerJam raspunsul vine acum: 100% da. Numai ca spre deosebire de anul trecut SummerJam07 va gazdui o editie de battle independenta de turneul din toamna, invingatorul urmand sa se duca acasa cu titlul de battle-champion la SummerJam.
Alte detalii pe: www.hadesrecords.com/summerjam
muie copos
- strabunicutza
- Bandit Queen
-
- fratele meu tu esti baiat
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
presupun ca se va face o preselectie a pieselor inainte de punerea lor la download pe site pt a fi votate.. care este numarul acestora ?mihai.lazar wrote:Vrei sa fii si tu pe scena SummerJam?
Detalii: http://www.hadesrecords.com/summerjam/?p=14
- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu se va face. orice piesa primita va fi afisata pe siteFu2-10Gura wrote:presupun ca se va face o preselectie a pieselor inainte de punerea lor la download pe site pt a fi votate.. care este numarul acestora ?mihai.lazar wrote:Vrei sa fii si tu pe scena SummerJam?
Detalii: http://www.hadesrecords.com/summerjam/?p=14
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- Professional Hater