Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply

e?

a. Foarte bun
60
53%
b. Bun
22
19%
c. Merge
12
11%
d. Naspa
14
12%
e. Nu e genul meu
6
5%

Total votes: 114

rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

Stefan P wrote:Frate .... Pahare Murdare.... e masterpiece ... sa moara bibi daca am auzit ceva asa cu impact de ceva vreme ... refrenu ala ... ar merge samplat peste vreo 10 ani asa. :bow: :bow:
la moara mama, nea Ovidiule, e :X:X:X 'm pula mea... deci Cumicu chiar a devenit rapperul preferat al rapperului tau preferat!!!
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

mieee imi place mai mult primul album , dar si asta are cateva "hituri" . bafta cumicule , esti tare , tare de tot , sanatate .
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

La prima ascultate suna bine. Cateva piese chiar m-au prins. Bafta in continuare.
pycy
tanar

Post by pycy »

foarte reushit albumu.....respect....
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

nu pot sa downlodez albumul de pe site, nu stiu ce are de nu merge.dau la download si degeaba.ma poate ajuta cineva? :?
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Viața e complexă și are multe aspecte.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

mersi mallone, abia dupa aia am vazut cand m-am apucat sa citesc posturile si nu am apucat sa modific postul meu

LE: sincer nu ma asteptam sa-mi placa albumul asa mult..lirica m-a surprins cel mai mult. Este cu mult, MULT peste ce se gaseste la ora actuala pe piata la majoritatea. Negativele de asemenea foarte bine lucrate, nu facute doar asa..ca sa aiba omu pe ce sa "scuipe" rimele. Si colac peste pupaza, sunt 28 de trackuri, cand putea de aici sa scoata 2-3 albume. Omu nu s-a zgarcit deloc, se vede ca a muncit mult. BRAVO Cumicule, respectele mele si chiar o sa comand albumul, sper sa mearga pagina aia odata si odata. Felicitari din nou si tine-o tot asa pentru ca este foarte bine!!. :wink:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
cumicu
tanar

Post by cumicu »

am sa scriu un singur post(desi initial mi-am propus sa nu intervin).
am sa ma refer la ce am citit pe mai multe forumuri

in muzica mea nu o sa gasiti hituri.in muzica mea o sa gasiti "fragmente din viata" (asculta pe ce freaca Dj Wicked pe intro).daca ai inteles treaba asta continua sa citesti, daca nu intoarce-te inapoi la youtube.

1.cine nu a ascultat "indiferent" sa-l ia si sa-l asculte inainte de a da play la "in dulcele stil clasic"
2.nu va dati cu parerea despre "in dulcele stil clasic" dupa o singura auditie.tineti-l in winamp o vreme, ascultati-l cand va face placere (daca va face placere) si dati-va cu parerea dup-aia.cine asculta atent (si nu joaca counter intre timp) o sa gaseasca ceva nou dupa fiecare auditie.

3.unora nu le place atitudinea mea care flegmatica de pe albumul acesta dar apreciaza "indiferentul"...(asta m-a dat pe spate!) ... "sunt indiferent cu ei,indiferent de unde vin / ma doare-n pula cum ii cheama si pe cine sustin" ...oare le suna cunoscut?oare asta de ce le-a placut?

4.da, ma leg de unii.m-am legat de ei incepand cu primele versuri scrise in 2004 pe piesa "prima replica" de pe albumul "atentie, continut replicit!" semnat de replica.m-am legat de ei si in piesele de pe albumul "fara influente" (pe care nu am apucat sa-l lansam, dar presupun ca ati ascultat "rip hip hop").am facut-o si pe "indiferent".o fac si pe "in dulcele stil clasic".am sa o fac mereu. eu vad in asta o latura a rapului.

5.nu comparati "indiferentul" cu "in dulcele stil clasic".mai exact: nu compara "refuz la drama" cu "singura care conteaza" , "p.s." cu "pahare murdare" , "parerea mea" cu "toate trec" ... si exemplele pot continua

6.mai bine 10 oameni la concerte care AU PRICEPUT 100% muzica mea decat 1,000 ca personajul cu care vorbeste C-Nyk pe "Double penetration"

7.in rap nu conteaza vechimea ca nu facem rap pe carte de munca!nu conteaza anii cum nu conteaza lungimea pulii cand futi

8.nu ma astept sa va placa tuturor, si ca fapt divers, CHIAR MA BUCUR CA NU SUNT PE PLACUL TUTUROR DACA AS FI PE PLACUL TUTUROR MAINE M-AS LASA DE MESERIE.
nu-mi place sa fiu apreciat de toti, eu vreau sa-i supar pe unii cu riscul de a-mi fi rupti dintii.

(acest post se gaseste doar pe hades si pe forumul meu)
www.cumicu.ro

Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Samurai Jack Masta
un domn / doamna

Post by Samurai Jack Masta »

atat ma :bow:
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

bine spus cumicu ... :o
Image
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

cumicu , am scris "hituri" pentru ca au fost piese care m-au atins pe mine MULT , asa m-am expirmat eu :)) cu ghilimele . sanatate .
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Sa-mi bag pula-n el de hip hop ... ce-ati fumat frate cand ati facut Pahare Murdare ? :| :bow:
nZa
oblomovian

Post by nZa »

pff .. unde se gasesc ma interviurilea alea audio?
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Meursault
confuz

Post by Meursault »

c) merge
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

un album foarte bun
Post Reply