Blowin' Up The Spot
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
ca sa treaca postu pe pagina asta .Krayzee Funksta wrote:sper sa ne miscam si cu alea , sa vedem!
APROPO : daca se plictiseste cineva si se pricepe la photoshop/corel poate ne face cineva un model de tricou misto.recompense prea mari nu avem , doar faptu ca isi va vedea munca pe vreo 100 de tricouri (in prima faza).let me know wassup!
@ mariansky :
bai ideea e urmatoarea , am de gand sa fac ceva inedit :
tricou + 1 cd in carcasa de dvd (chiar imi place ideea cu carcasa) continand

per ansamblu , sper sa fie bine

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
nu suna rau deloc ce zici. eu am vazut poza postata de strabunicutza si am crezut ca deja ai imprimat tricourile.
poate vine careva cu un model belea, eu as sugera sa deschizi topic despre asta la zona interactiva si multimedia pentru ca aici nu intra asa multi ca la poze tari gen/ cool links/ astea. sa trimita toti participantii modelele realizate pe adresa ta de mail, tu vei alege iar castigatorul va primi un tricou gratis... sa nu fie chiar nimic.
per ansamblu, si eu sper sa fie bine
poate vine careva cu un model belea, eu as sugera sa deschizi topic despre asta la zona interactiva si multimedia pentru ca aici nu intra asa multi ca la poze tari gen/ cool links/ astea. sa trimita toti participantii modelele realizate pe adresa ta de mail, tu vei alege iar castigatorul va primi un tricou gratis... sa nu fie chiar nimic.
per ansamblu, si eu sper sa fie bine

- Chill Will
- the funky man
Cred ca asa voi face.Ideea pentru dvd e una foarte tare si se pare ca am primit positive feedback si chiar ar fi ceva inedit pentru toti!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
Concurs tricouri "BLOWIN UP THE SPOT" :
Concursu' se desfasoara aici.
Scurt si la obiect , ideea e urmatoarea.La unii dintre voi v-au placut tricourile care le-am facut pentru mine si ati spus ca vreti si voi.Tricourile![]()
Si am zis ok , facem tricouri la toata lumea.Dar acuma ca le-ati vazut , nu mai e ceva in exclusivitate + mi se par mult prea simple (taggul fiind intr-adevar tare , pace inca odata Daes pentru el) dar as vrea ceva inedit.Daca va place blogul , daca va plictisiti , daca n-aveti ce face altceva mai bun , puneti mana pe photoshop sau corel (cel mai de preferinta - sau din cate am auzit se poate transforma .psd in .cdr , so nu ar fi mare problema) si faceti un model de tricou sau cate modele vreti voi cu Blowin Up The Spot pana la data de 10 august si trimite-mi modelele pe mesaj privat.Premii?Nu prea avem , dar va dam 2 tricouri moca + cel mai important , aveti ocazia sa va vedeti munca voastra pe sute de tricouri.Sa spunem ca asta e primul "proiect" semnat Blowin Up The Spot iar urmatorul (cel cu dvd) zic eu ca o sa rupa daca iasa asa cum vreau.
Ideea modelului de tricou : ceva care sa reprezinte blogul.You know , old school , boom bap shit!Platane , boxe , casete , repari , pizde , microfoane , casetofoane , etc...ceva care sa exprime anii 90!
FARA MODELE DE GENU :
I-am spus eu lu Phane sa imi faca ceva mai raw dar nici chiar asa!:lol:
Multumesc de pe acum participantilor!
Pentru alte nelamuriri dati un add pe mess la copywrite86 <-me si pentru muzica vizitati blogu'.
p.s. : exista posibilitatea sa selectez chiar si 2-3 modele , si le facem pe toate.
Concursu' se desfasoara aici.
- psychedeliic
- mr. blonde
Bah e tare topicu........ai bagat Real Live...m-ai cumparat direct !!!!!!.
Treaba cu tricourile and shit mie mi se pare cam degeaba...trend prost!. Axeaza-te doar pe ce are substantza si fa asta bine......Treaba asta e la CAUTARE!. Nu tricouri si pachete cat mai complete.... Tine-o solid pe materiale (audio) si arde-o daca poti si pe dvd shit....pe video-shit....tine treaba interactiva...si-a mers!!!!! Da-le-n masa de tricouri ca mi-am pierdut jumate din interes doar sarind peste poze si eventuale discutii pe seama unor HAINE!!!.
baga mare
Treaba cu tricourile and shit mie mi se pare cam degeaba...trend prost!. Axeaza-te doar pe ce are substantza si fa asta bine......Treaba asta e la CAUTARE!. Nu tricouri si pachete cat mai complete.... Tine-o solid pe materiale (audio) si arde-o daca poti si pe dvd shit....pe video-shit....tine treaba interactiva...si-a mers!!!!! Da-le-n masa de tricouri ca mi-am pierdut jumate din interes doar sarind peste poze si eventuale discutii pe seama unor HAINE!!!.
baga mare
- Chill Will
- the funky man
coae nu vreau sa fac o armata de soldati care poarta tricouri cu Blowin' Up The Spot.nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa vrea cineva tricouri , le-am facut pe alea doua pentru mine si de la ele a plecat totu.am zis ca daca tot e cerere , sa fie si tricouri.daca le vand bine , daca nu , m-am scapat de-o grija in privinta tricourilor pentru vara pana la pensie.
despre dvd-uri , oh yeah baby , o sa fie.adica ce proiect am in cap , daca ar iesi chiar as putea sa spun ca sunt mandru de mine si sunt sigur ca nu ar dezamagi , dar e foarte greu.probabil pe parcurs se va scurge vreo informatie despre ce e vorba.momentan e in stadiu de proiect , cand se va trece la fapte o sa stiti!nu depinde de mine.
@pitzigoi , ce nu-ti merge?
despre dvd-uri , oh yeah baby , o sa fie.adica ce proiect am in cap , daca ar iesi chiar as putea sa spun ca sunt mandru de mine si sunt sigur ca nu ar dezamagi , dar e foarte greu.probabil pe parcurs se va scurge vreo informatie despre ce e vorba.momentan e in stadiu de proiect , cand se va trece la fapte o sa stiti!nu depinde de mine.
@pitzigoi , ce nu-ti merge?
- Chill Will
- the funky man
vreau sa scot o compilatie , am 3 idei.prima e cea mai tare si cea mai grea de realizat!am zis dvd ca mi sa parut ideea lu jupiter tare cu cd-u in carcasa de dvd , da cine stie poate sa fie cd normal!o sa prezint probabil toate cele 3 idei in curand.prima nu depinde de mine , si de aia e mai greu de realizat , restu mai usor.
- Chill Will
- the funky man
Tony D a.k.a. Harvee Wallbangar - Droppin’ Funky Verses (4th & B’way Records - 1991)

01 - Check The Elevation
02 - Buggin On The Line
03 - Tony Don’t Play That
04 - E.F.F.E.C.T.
05 - Don’t Fall For The Gas Line
06 - Birdie Disease
07 - Droppin’ Funky Verses
08 - Listen To Me Brother
09 - Harvey Wallbanger
10 - Keep On Doin’ What You’re Doin’
11 - I Know Who I Am
12 - Stop Racism
13 - Shoe Polish
+
Tony D - Central J. Parlay EP (Grand Central Records - 1995)

A1 - Dirty Dog
A2 - Gettin’ Loot
A3 - Endless Holes
A4 - Lost With A Flashlight
B1 - Central J. Parlay
B2 - Armed & Dangerous
B3 - Master Of The Moanin’ Beats
B4 - Trenton Psychiatric
Se pare ca nu ne mai saturam de New Jersey!La cerere , il avem pe legendarul producator al trupei Poor Righteous Teachers , Tony D cu primul sau album + un mic bonus.Detalii despre ele + link-urile de download aici sau direct click pe adresa blogului in caz ca nu merge primul!

01 - Check The Elevation
02 - Buggin On The Line
03 - Tony Don’t Play That
04 - E.F.F.E.C.T.
05 - Don’t Fall For The Gas Line
06 - Birdie Disease
07 - Droppin’ Funky Verses
08 - Listen To Me Brother
09 - Harvey Wallbanger
10 - Keep On Doin’ What You’re Doin’
11 - I Know Who I Am
12 - Stop Racism
13 - Shoe Polish
+
Tony D - Central J. Parlay EP (Grand Central Records - 1995)

A1 - Dirty Dog
A2 - Gettin’ Loot
A3 - Endless Holes
A4 - Lost With A Flashlight
B1 - Central J. Parlay
B2 - Armed & Dangerous
B3 - Master Of The Moanin’ Beats
B4 - Trenton Psychiatric
Se pare ca nu ne mai saturam de New Jersey!La cerere , il avem pe legendarul producator al trupei Poor Righteous Teachers , Tony D cu primul sau album + un mic bonus.Detalii despre ele + link-urile de download aici sau direct click pe adresa blogului in caz ca nu merge primul!
- Chill Will
- the funky man
Down South - Lost In Brooklyn (Big Beat - 1994)

01 - Down South
02 - Southern Comfort
03 - Tractors , Rakes & Hoes
04 - Jimi Crack Korn
05 - Spin Da Boddle feat. Funkaholic & Bobbito
06 - Departure
07 - Lost In Brooklyn
08 - Sitting Here
09 - Big Wheels
10 - Grupo De Rap
11 - Around The Clock
12 - The Carbonated One
13 - Oh My
14 - Open Sesame
Download here or here..
Probabil multi ati auzit de producatorul Shawn J Period dar multi nu stiati ca Down South a fost prima lui trupa.Dope ass lyrics over crazy jazzy beats , productie (in afara de Shawn J Period) de la Stretch Armstrong , The Beanuts & T-Ray aka Todd Ray of Soul Assassins.Mai multe detalii despre album gasiti pe blog , il laud acolo!
p.s. : pentru cei care au verificat linku de download in primele 5-10 minute de cand am postat , mai verificati odata ca am incurcat linkurile.m-am speriat cum sunt 90 de downloaduri in 5-10 minute
e totu ok acum.!

01 - Down South
02 - Southern Comfort
03 - Tractors , Rakes & Hoes
04 - Jimi Crack Korn
05 - Spin Da Boddle feat. Funkaholic & Bobbito
06 - Departure
07 - Lost In Brooklyn
08 - Sitting Here
09 - Big Wheels
10 - Grupo De Rap
11 - Around The Clock
12 - The Carbonated One
13 - Oh My
14 - Open Sesame
Download here or here..
Probabil multi ati auzit de producatorul Shawn J Period dar multi nu stiati ca Down South a fost prima lui trupa.Dope ass lyrics over crazy jazzy beats , productie (in afara de Shawn J Period) de la Stretch Armstrong , The Beanuts & T-Ray aka Todd Ray of Soul Assassins.Mai multe detalii despre album gasiti pe blog , il laud acolo!
p.s. : pentru cei care au verificat linku de download in primele 5-10 minute de cand am postat , mai verificati odata ca am incurcat linkurile.m-am speriat cum sunt 90 de downloaduri in 5-10 minute

- Chill Will
- the funky man
Da Fat Cat Clique - Da Cat’s Out The Bag (DFFC Records - 1996)

01 - Intro
02 - My Tracks
03 - Another Nig
04 - Greatest Hits (Skit)
05 - Live From Fox Valley
06 - Gettin’ Over
07 - Fat Cats Make Dem Drawls Go Down
08 - Built Like That
09 - How Can I Be Down (Skit)
10 - Da Flow feat. EST , The Man They Call Lux , Ital The Ruffian , Lavee & Ruggedness Madd Drama
Download aici sau aici.
Asta e un fel de J. Rock dar din Philadelphia.East Coast Gangsta Rap , cu smooth beats numa' bune de layd back!Once again , don't hate , nu e G-Funk sau cum sunteti obisnuiti unii dintre voi cu West Coast , e Philadelphia real talk!M-am gandit sa uploadez asta ca nu ma asteptam tocmai la aproape 200 de downloaduri la albumu' lu J. Rock , inseamna ca a placut!O sa va placa si asta.Check it out , merita zic eu!

01 - Intro
02 - My Tracks
03 - Another Nig
04 - Greatest Hits (Skit)
05 - Live From Fox Valley
06 - Gettin’ Over
07 - Fat Cats Make Dem Drawls Go Down
08 - Built Like That
09 - How Can I Be Down (Skit)
10 - Da Flow feat. EST , The Man They Call Lux , Ital The Ruffian , Lavee & Ruggedness Madd Drama
Download aici sau aici.
Asta e un fel de J. Rock dar din Philadelphia.East Coast Gangsta Rap , cu smooth beats numa' bune de layd back!Once again , don't hate , nu e G-Funk sau cum sunteti obisnuiti unii dintre voi cu West Coast , e Philadelphia real talk!M-am gandit sa uploadez asta ca nu ma asteptam tocmai la aproape 200 de downloaduri la albumu' lu J. Rock , inseamna ca a placut!O sa va placa si asta.Check it out , merita zic eu!
- Chill Will
- the funky man
Jaz B. Lat’N - Street Gamins EP (Fader Records - 1995)

1. Set It Off
2. Check Your System
3. The Spliff
4. Boombatta
5. Dirt & Grime
6. Set If Off (Mista Lawnges Mix)
Download here or here.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VHMTbwqTyD8[/youtube]
Video la "Set It Off" .If you like it , ia si albumu!

1. Set It Off
2. Check Your System
3. The Spliff
4. Boombatta
5. Dirt & Grime
6. Set If Off (Mista Lawnges Mix)
Download here or here.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VHMTbwqTyD8[/youtube]
Video la "Set It Off" .If you like it , ia si albumu!