DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

James Carter
Mugiwara

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by James Carter »

Werther wrote:Da-le Doamne ascultatorilor de rep forumuri si artistilor Facebook. Ma abtin...
Atat.
pra pra
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Ma amuza postul lui Doc, la faza TREBUIE SA FII REAL, sa nu canti de masoni samd. Daca imi amintesc bine si el canta despre conspiratii si cipuri pe secretul din atom. Nu sunt un fan Tupac dar parca si el canta despre societati secrete si conspiratii si nu a zis nimeni vreodata ca tupac nu era real. Poate e vorba de cascaval si atat. Dragonu nu va fi niciodata pe radio doc cu liniile lui de tramvai da.
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

Shade. wrote:Daca imi amintesc bine si el canta despre conspiratii si cipuri pe secretul din atom.
da, si a zis nu mai stiu unde si cand exact de ce atunci erau subiectele alea si de ce acum au trecut la altceva.
lipsa
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

de ce nu esti real daca canti despre masoni? :roll: daca asta te pasioneaza, e clar ca esti real. in rap, canti despre ce iti place, despre ce simti. nu exista subiecte gresite.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kashim

Post by Kashim »

doc a mai zis de mentalitatea asta de "viori + boom bap", nimic nou. intr-un fel ii dau dreptate. daca sunteti depresivi beti, nu faceti o cariera muzicala din asta.
piesa cu tovarasu mort
ce piesa? care tovaras?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Kashim wrote:daca sunteti depresivi beti, nu faceti o cariera muzicala din asta.
Cine zice? Ai voie sa faci ce vrea pl ta. Cand o sa intelegeti asta?
pra pra
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

asta trebuie sa inteleaga toata lumea, canti despre ce simti/comentezi ce simti(atat timp cat o faci fara sa jignesti), e normal ca un fan care te-a ascultat ani la rand(vorbesc la modu general) cantand despre ce cantai si cum cantai sa fie dezamagit de tine cand o iei putin spre asa zisul trend "comercial"(care e de inteles, cel care nu e fan si doar e un fan al muzicii acesteia sau doar asculta intelege lucrurile astea) ...ultimele piese iesite acum: puya cu cap de minge velea, pacha man face feat cu steafan banica(da, poti face featuri cu oricine vrei, dar fa-o sa iasa bine), raku scoate casablanca si spune ca e dezamagit de public, etc... pai ce sa mai inteleaga rapperi care au crescut pe melodiile lor, de ce sa nu le dai dreptul asta macar de a comenta, nu-ti convine, fa ca okapi, scoti comentariile si eviti si nu te mai "ingrozesti" de ce vezi pe la comentarii. te injura lumea sau vorbeste aiurea pe facebook? las-o sa vorbeasca, se numeste democratie ...acum daca nu-ti place ceva care suna mai "de radio", esti hatter ...mai las-o-n pula mea
http://soundcloud.com/arinix
rage

Post by rage »

e mare lucru sa accepti o critica (nu hatereala proasta) in loc sa savurezi 50 de pupaturi in cur.
Kashim

Post by Kashim »

Tezeu wrote:
Kashim wrote:daca sunteti depresivi beti, nu faceti o cariera muzicala din asta.
Cine zice? Ai voie sa faci ce vrea pl ta. Cand o sa intelegeti asta?
pai exista oamenii aia care nu inteleg asta si cred ca rap-ul e numai viori, tobe simple si "vai cat de rau ne merge"/"vai ne conduc masonii"

s-a ajuns pana si in rap-ul asta care prezinta problemele, arata cine-i de vina etc la o stare de plictiseala. 90% din piesele de genul asta sunt facute ca sa fie, nu te misca, nu te fac nici macar sa zici "ba, nu-i bine". doar aceleasi versuri deprimante. trebuie sa partea asta de rap facuta cu cap, ca de aia nu o fac nici eu, nici bunicu'.
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

La fel poate să zică şi X că lui nu-i place rapul vesel. Asta nu spune nimic... Sau e şi ăsta un criteriu din ăla tâmpit de împărţire al rapului?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mie imi placea alea despre chimicale. pacat ca nu mai face nimeni. din cate stiu eu cel putin :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@ Kashim Acele piese nu te misca pe tine dar nu poti generaliza. Piesele lui Nimeni Altu' au fost destul de populare la fel si in cazul veritasaga. Daca luam cazul lui dragonu cedry2k samd cei in cauza acuzati de doc, sunt bune pentru cei care considera ca solutia e ortodoxia si nationalismul. Am mai spus, exista public pentru asta. Dar nu cred ca un rap e mai bun ca altul, cred ca un fel de rap e bun pentru tine si pentru altul celalat.

Intradevar, exista o diferenta de cultura, rap-ul vesel e identic cu cel din state, rap-ul mai melancolic sau conspirationist nu. Immortal tecnique e ascultat de multa lume, si e bazat in principal pe fapte. Revolutionary vol 2 e un fel de carte de istorie la cati oameni si evenimente numeste. Dragonu si cedrea nu au cultura respectiva, dar asta nu face muzica lor mai slaba. Tine de gusturi. Personal ascultam cu drag cedry2k si raku inainte de perioada crestina acum nu pot sa inghit textele, si la fel in cazul Doc, il ascultam cand facea secretul din atom si dificultati tehnice acum nu imi mai place absolut deloc. E vorba de gusturi si la ce raportezi in viata ta.
Kashim

Post by Kashim »

^ intr-un fel au dreptate, dar eu asa am impresia ca in ultimul timp se incearca impresionarea fanilor rap cu piese din astea legate de probleme. nu-i nimic facut serios, e doar strategie de marketing daca pot sa-i zic asa
vreau sa spun ca x nu e un mc mai bun decat y doar pt ca x face piese despre cat de rau merge tara si y nu
hanno

Post by hanno »

Kashim

Post by Kashim »

eu is de acord cu mare parte din ce zice el acolo
Post Reply