BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 2: 19 octombrie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Post Reply
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

N-am mai ras de mult in halul asta! :)

Nu stiu cum stau treburile... gradele de rudenie sau prietenie intre dragonu si juriu dar treaba a fost pe fata ca un cumshot.

1) Am avut un knox care a pocnit niste dume drept in teasta dragonului... la care publicul in mod firesc a reactionat...
2) 3 Sferturi din ce-a dat dragonu a fost freestyle si al 4 lea sfert au fost dume in care pupa in pula persoanele din juriu.
3) Am avut un juriu care probabil s-a uitat la alt battle decat cel dintre Knox si dragonu fantasticu minunat... dupa 2 runde in care publicul striga "KNOX"... totusi au vazut egalitate...
4) In a 4 a runda in care Knox n-a spus mai nimic si dragonu a apelat la o "chiftea" ca nu-i pot spune duma... despre 10Tone si in nici un caz despre Knox... dragonelul finaly wins!

In fine... mi-e rusine de battelurile astea in care se voteaza dupa pupat in cur si sticle de vin cumparate inaintea battelului.

Atat am avut de zis.Cine a fost acolo si nu e tovaras cu dragonu sau cine e tovaras cu dragonu dar este totusi realist... stie despre ce vorbesc.

Pace dragoane!Pe viitor o sa te ajut sa zbori!
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

knox, nestoru la rundele cu dragonu au dat marfa,in rest nestro praf k restu lumii, knox n-a mers mai departe. per total am ras de marco.
Bain
tanar

Post by Bain »

psyco sau cum era doamne saracu nici nu mi imaginez cum e sa te huiduie tata sala

dragonu nestor parca a fost cel mai klumea

are careva filmari\inregistrari(shi de la runda trecuta)
Raman cel care sunt, din ce in ce mai carunt
Un ultim Don luptand cu morile de vant
Ramanand toate lucrurile care nu-ti plac tie
->Praetor
drkev
tanar

Post by drkev »

Filmari
Super tare runda asta!!

Keep up the Good Work HADES!!

http://www.rapidshare.ro/download.php?i ... SwUFdVtrnl

cine vrea sa le puna si pe file host sa le puna mie mi-e somn!
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop!
Bain
tanar

Post by Bain »

thx drkev asta e tota runda...ma rog il dow acu'

butch e prea tare:)

aia cu capra de argint shi sf gheorghe a fost dragonu vs ??
Raman cel care sunt, din ce in ce mai carunt
Un ultim Don luptand cu morile de vant
Ramanand toate lucrurile care nu-ti plac tie
->Praetor
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

Dog Da Hustler wrote:
knox a fost mai bun decat dragonu azi, nu am inteles de ce a mers mai departe dragonu.

pentru ca avea pile la juriu? :-j
la ora actuala inca se merge pe subiectivismul asta mizerabil , ala e cu prietenii din juriu ...ala e cu publicul....da' publicu' nu conteaza deci pula :-j
cine-a fost in juriu?
Last edited by The Golden Jubilee on Fri Oct 20, 2006 8:11 am, edited 1 time in total.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Bain wrote:thx drkev asta e tota runda...ma rog il dow acu'

butch e prea tare:)

aia cu capra de argint shi sf gheorghe a fost dragonu vs ??
neztor
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Rey wrote:N-am mai ras de mult in halul asta! :)

Nu stiu cum stau treburile... gradele de rudenie sau prietenie intre dragonu si juriu dar treaba a fost pe fata ca un cumshot.

1) Am avut un knox care a pocnit niste dume drept in teasta dragonului... la care publicul in mod firesc a reactionat...
2) 3 Sferturi din ce-a dat dragonu a fost freestyle si al 4 lea sfert au fost dume in care pupa in pula persoanele din juriu.
3) Am avut un juriu care probabil s-a uitat la alt battle decat cel dintre Knox si dragonu fantasticu minunat... dupa 2 runde in care publicul striga "KNOX"... totusi au vazut egalitate...
4) In a 4 a runda in care Knox n-a spus mai nimic si dragonu a apelat la o "chiftea" ca nu-i pot spune duma... despre 10Tone si in nici un caz despre Knox... dragonelul finaly wins!

In fine... mi-e rusine de battelurile astea in care se voteaza dupa pupat in cur si sticle de vin cumparate inaintea battelului.

Atat am avut de zis.Cine a fost acolo si nu e tovaras cu dragonu sau cine e tovaras cu dragonu dar este totusi realist... stie despre ce vorbesc.

Pace dragoane!Pe viitor o sa te ajut sa zbori!
daca era asa mare rudenia cum de a ieshit dragonu totusi din joc in semifinale?
eu as vrea sa spun de ce am votat cum am votat la knoxx vs dragonu:
1. runda 1 a fost clar a lui knoxx DAR mie mi s-a parut ca multe punchuri au fost pre-scrise
2. runda 2 a fost a dragonului
3. eu personal am cerut runda suplimentara sa vad daca knoxxx continua cum a inceput ...
Cat despre tovarasii si astea ... nu cred ca e cazul ...eu sunt la fel de tovaras cu knoxx cum sunt si cu dragonu ... ca si concluzie: plm

vreau sa revad si eu rundele video
muie copos
adapter
moderator astea

Post by adapter »

tare neztor.

later edit: cat de tare poa' sa fie aia cu sfantu gheorghe. si chiar pe alocuri mai tehnic decat altii in scris.
sunrah
.

Post by sunrah »

Vreau repede filmarile, va rog!

P.S.: Voi nu l-ati ascultat inainte pe "nenorocitu" comediantul?
Last edited by sunrah on Fri Oct 20, 2006 8:58 am, edited 1 time in total.
you just never know when you're living in a golden age.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

check drkev's post ^
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

1. nenorocitu ... mi-a placut...a avut dume in el si cred ca eram singuru la un moment dat ce il aplauda. din pacate i-a lipsit liantul cu publicul.... dadea impresia ca nu stie sa zica o gluma... dar mi-a placut...a fost mai mult o reprezentatie interactiva.

2. KST .... atat.... no words....

3. battle-u ... mai tare ca runda precedenta... asta clar ... knoxx a dat mai bine decat dragonu in prima runda ... apoi s-a cam pierdut si au fost cam egali.
nestor... dupa prima runda contra lui marco (daca nu ma insel), nu credeam ca o sa faca mare branza in continuare dar modul in care mi l-a rupt pe dragon a fost fenomenal... jos palaria...cumpar una daca nu am... finala dintre acid si nestor: cam slaba, concurentii erau obositi si cred ca ar mai fi fost nevoie de inca o runda. si inca una. si inca una. pana la primu punch. ca regula de aur.

4. a fost tare coaie.... am ragusit...am baut bere din aer... am dansat cu marz si aproape_om .... o seara frumoasa.
99.9%
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

Nu mi`a placut ala cu stand up`ul .. imi dadea impresia de tocilar virgin frustrat si suparat pe femei =))
Preachere .. care m`ati impins cuaie .. in vreo 2 fete pe acolo .. de le`am demontat ? :)) am vazut cum au sarit bateriile din ele esti nebun ? =)) Nu`i nimic mai frumos pe lumea asta decat pogo`ul :X
In rest .. nu vreau sa intru in polemici ..
Image
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

ieri la battle nestor in runda cu dragonu,a scos la iveala fiara din el.as fii fost curioasa la un battle acid vs dragonu.si am observat ca in general publicu judeca numai dupa dume.mai sunt factori demni de luati in seama.si inca ceva,vad ca dragonu i-a sugestionat pe restu,in rundele cu el la rime grave.tare duma lui acid cu caprioara de argint:) asteptam runda urmatoare.....
there is a mad girl in town
sunrah
.

Post by sunrah »

happy wrote:mai sunt factori demni de luati in seama
Eu una nu apreciez la un battle "versurile violente", pe alea sa le foloseasca cand isi compune lirica pentru album, eventual. Chiar de aceea, atat publicul, cat si juriul, apreciaza, puncteaza punch-urile (vezi cum a pierdut Aforic), care si ele sunt de acasa, ca doar noi romanii avem doar 10 tricouri, 5 perechi de blugi si facem rime pentru fiecare in parte, nu degeaba avem un an la dispozitie, iar concurentii pot fi numarati pe degete.

Adapter, nu vazusem, merci. Acum dld.
Last edited by sunrah on Fri Oct 20, 2006 10:08 am, edited 1 time in total.
you just never know when you're living in a golden age.
Post Reply