BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:
drkev wrote:Ok, organizatorii "nu doresc" sa se puna pe net filmarile...
Anul trecut tot asa nu au dorit sa le puna cand s-au batut cu pumnul in piept ca vai o sa apara? Si nu e vorba doar de summer jam aici, ma refer si la alte evenimente.

Mi-as dori un raspuns oficial, complet, de la "organizatori" in privinta inregistrarilor, care nu o sa vina dar asta e....

Mi se pare asa "imi iau jucariile si plec acasa ca nu au venit cati trebuiau"...eh ..socoteala de acasa difera cu aia din targ.

Pacat...aveam mai mult respect pentru hades...dar incet, incet ...se reduce totul la bani.
Inca un lucru: care este scopul "va rugam sa nu puneti inregistrarile pe net"? sincer!
eu nu inteleg inca...
Succes!
da omule am dreptul sa fiu trist si suparat ... daca la un eveniment care strange atatea nume pe afis nu a venit lume pentru mine e clar ... situatia la noi e foarte de cacat. am dreptul sa rog pe cei care au filmat sa nu faca publice filmarile ... ei pot respecta sau nu rugamintea nu se supara nimeni ... e problema mea personala de ce am cerut asta ... sunt bulagiu? oke... aia sunt

cat despre faptul ca totul se reduce la bani daca tu asa crezi e oke ... dar poate daca era asa dupa 3 evenimente in care s-a iesit pe zero ... nu mai continuam sa facem altele .. totusi am facut ... au venit multe altele in care s-au pierdut bani ... si chiar am crezut ca un eveniment ca summerjamul de anul asta care a strans atatea si atatea nume nu avea cum sa nu stranga macar 500 de platitori de bilet ca noi sa putem continua cacatul asta ... a strans cam jumate ... si in momentul de fata ne aflam intr-o situatie mai mult decat nasoala ... eu personal nu mai am de gand sa organizez niciun eveniment cu vreo trupa straina aici pentru ca din pacate nu exista public ... si asta e partea cea mai trista ... ma pis pe ei de bani ...vin si se duc ... dar daca spui ca cine e defari? si ca anul trecut lineupul era mai tare ... ma faci sa imi dau seama ca nu se merita.

sincer imi pare rau ... si pe viitor o sa prefer sa ma duc la evenimentele facute de altii sperand ca vor aduce oameni pe care doresc din tot sufletul sa-i vad in Romania ... sau o sa mergem la bulgari ... dracu stie!

nu a injurat nimeni de la hades pe cineva ca nu a fost la concert trebuie sa intelegeti asta ... dar pentru mine personal (inca nu am discutat cu restul baietilor) asta a fost evenimentul in care am pus toata energia ... v-as dori sa fi fost in ultimele 2 luni in pielea mea ... poate asa m-ati intelege.

din pacate ce s-a intamplat acum va afecta si albumul ala pe care l-am promis inca de acum 2 ani si care tot n-a iesit si ma refer la veritasaga ... momentan nu mai avem banii necesari ... asa ca lansarea va intarzia pe timp nedefinit.

din pacate unii nu inteleg nimic si se leaga de detalii ... din pacate realitatea e trista ... publicul de hiphop la noi se reduce la 300 de oameni ... aceeasi 300 de oameni care au venit la toate evenimentele ... concerte cu oameni misto care sa fie acoperite din vanzarea a 300 de bilete nu exista. au fost 3 exceptii:
- wutang killa beez - care a strans 3000 de oameni dar doar pentru ca era primul eveniment de gen
- promoe - pentru ca e foarte trendy si in randurile "neraparilor"
- jedi min tricks - ca e la fel de trendy

Din pacate doar 300 de insi sunt ascultatori de hiphop in bucuresti si in preajma ... restul sunt ascultatori ocazionali pentru care venirea unui freestyle sau defari la bucuresti nu este punct de interes. asta e! viata merge inainte

Ca idee pe 26 octombrie book-uisem deja pe Sean Price, Black Milk si Guilty Simpson ... desi imi doream enorm sa il vad live pe Sean P ... sper sa ajunga prin bulgaria si sa ma duc acolo ... pentru ca noi nu mai putem face evenimentul.

am scris cma mult ... am scris cam tot ce aveam pe suflet ... este ultimul post pe acest topic ... va doresc cearta placuta in continuare cu musamalizarea battle-ului
iar referitor la filmari, unele personaje s-au obisnuit sa stea in fotoliu si sa vada tot showul acolo. Ca sa nu mai vbim de asa zisii auto proclamati cameramani ai evenimentelor, care "sufera" atat. In orice caz, un Defari, sau Sean Price nu prind la publicul asa zis de hip hop. de exemplu, pe mine nu m-a spart nici RA si cu atat mai putin "marele" Prozack Turner. Mi-a placut f mult Cesar, al carui CD il tot ascult de cand a plecat. Dar asta e doar o chestiune de gust. Cred ca marea greseala a promoterului este ca el intreaba pe cunoscutii lui daca o trupa prinde, care ii place si lui, si dupa aia se hotaraste sa o aduca. Imi amintesc discutia cu Black Moon. Koma se gandea ce tare ar fi sa aduca Hades Black Moon. Dupa care am intrebat prin bar si lumea dadea din umeri. Pai cine pula mea stie cine e Black Moon in Romania? Cine sa vina? Si Black Moon sunt emblematici pentru hip hop, supranumiti "The originators" ai Boot Camp Clickului, un crew care s-a pastrat mai bine de 10 ani, si asta cu albume scoase, nu ca au mers impreuna la mall la KFC 12 ani! Daca 50 a facut 3500 de oameni, dintre care 30% erau familii cu copii, ce dracu ne mai agitam? Ala era cotat cel mai bine si a cerut 250000$!!!! NU e sanatos sa iti placa o trupa si sa o aduci, pentru ca o sa mai fie maxim 100 ca tine si gata. Black Milk nu are piese cunoscute in RO. Guilty Simpson e pe ultimul single Madlib, insa atat. E mega obscur in RO. Sean Price sa zicem ca ar fi la moda inca, desi cred ca multa lume nici nu stie ca e in Heltah Skeltah, multi ii zic ex membru Heltah Skeltah, iar noi ii vedem in concert in august 2007, fantomele lor probabil, ca au zis fanii romani ca s-au desfiintat. :lol: Pentru acei "rapisti" care nu vin la concerte din diverse motive, dar duap aceea regreta ca nu mai sunt evenimente, un mesaj scurt: in curand va veti bucura de o binemeritata pauza, asta e clar. Plus ca se cere.

P.S. ma mai intreba un baiat de ce nu vin trupe West Coast??? Chiar m-a facut sa rad cu pofta. Pai cine plm stie de Westside Connection, King T, Spice 1, E40, Ant Banks, Quik, 2nd to None, Geto Boys, Scarface, etc? Cred ca aduni doar de oechipa de hochei maxim, :-)Ca sa nu mai zic ca Too $hort spunea la un mom dat "promoters pay me 10 g's just to breathe on the mic", hahaha...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Lyrical.Mesiah wrote:
BRUGNER_okocha wrote:chestia cu Muie Garda apartinea unor baieti de galerie, si daca ai merge pe stadion ai intelege ca e fondata. Insa ei se refereau la cei de pe scena in primul rand.
Lyrical.Mesiah wrote:
Probabil pt ca cineva urla Muie Garda....si altcineva a inceput sa se ia de garda? si sa scandeze diferite kestii care nu erau necesare.....cine stie...poate daca se comportau si ei ca niste persoane normale....nu eram numiti in felu asta.........

PS: 10x Verita Saga - Paul a arso bine rau kiar mai bine dekat restu.....si a facut si atmosfera...si la ei si travka lumea a cerut bis....
Aici nu era stadion era concert si stim foarte bine cine erau acei "baieti".... sincer de tot kkt-ul din partea lor......in loc sa calmeze spiritele...ei stateau undeva in spate pe scena si urlau "Muie Garda" foarte tare intradevar....foarte tare...... :roll:
iti place sau nu, numai ei sustin campania asta si ei se afla in spatele Noilor Golani, daca tu esti mandru de Jandarmeria rromana, iti pun eu o pila la Baneasa sa devii si tu unul dintre ei, vrei? :lol: Aa, si de aici pana sa zici o mana de analfabeti celebreaza limba romana, cine mtii masii e el, ii cunoaste?... iei 3 oameni si ii pui sa conjuge un verb??? Da-l in mtii lui de frustrat labar. Limba romana e a tuturor, toti avem dreptul sa facem asta ca romani, dar acum e la moda sa nu mai fi patriot si sa te plangi ca e o mizerie de tara. Ii implor pe cei nemultumiti sa emigreze, poate ne scade si noua rata criminalitatii si poate o sa zambim si noi mai mult ca alte popoare europene care nu se enerveaza cand trec strada, dar nici nu se taraie pe trecerea de pietoni de parca au nascut de curand...ca sa nu incep acum sa enumar profesiile ziaristilor de top din RO, ca ma apuca dizenteria. MUIE presa!
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

mihai.lazar wrote:Ca idee pe 26 octombrie book-uisem deja pe Sean Price
:cry:

...trist ce se intampla la noi. Macar daca era lipsa banilor motivul care nu vine lumea la concerte(/festivale) dar nu e...
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Seaaaaaaaaaaaaan P!
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

BRUGNER_okocha wrote:
Lyrical.Mesiah wrote:
BRUGNER_okocha wrote:chestia cu Muie Garda apartinea unor baieti de galerie, si daca ai merge pe stadion ai intelege ca e fondata. Insa ei se refereau la cei de pe scena in primul rand.
Aici nu era stadion era concert si stim foarte bine cine erau acei "baieti".... sincer de tot kkt-ul din partea lor......in loc sa calmeze spiritele...ei stateau undeva in spate pe scena si urlau "Muie Garda" foarte tare intradevar....foarte tare...... :roll:
iti place sau nu, numai ei sustin campania asta si ei se afla in spatele Noilor Golani, daca tu esti mandru de Jandarmeria rromana, iti pun eu o pila la Baneasa sa devii si tu unul dintre ei, vrei? :lol: Aa, si de aici pana sa zici o mana de analfabeti celebreaza limba romana, cine mtii masii e el, ii cunoaste?... iei 3 oameni si ii pui sa conjuge un verb??? Da-l in mtii lui de frustrat labar. Limba romana e a tuturor, toti avem dreptul sa facem asta ca romani, dar acum e la moda sa nu mai fi patriot si sa te plangi ca e o mizerie de tara. Ii implor pe cei nemultumiti sa emigreze, poate ne scade si noua rata criminalitatii si poate o sa zambim si noi mai mult ca alte popoare europene care nu se enerveaza cand trec strada, dar nici nu se taraie pe trecerea de pietoni de parca au nascut de curand...ca sa nu incep acum sa enumar profesiile ziaristilor de top din RO, ca ma apuca dizenteria. MUIE presa!
Nu am zis ca sustin jandarmeria dar nici ca sunt impotriva ei....dar totusi o cauza nobila ca asta(pt ca eu consider ca e nobila)nu trebuie sustinuta asa, daca exista persoane care zic ce zic despre noi tu crezi ca urletele cu muie garda ajuta sa ne creem o imagine mai buna?

peace out !!! si nu te mai enerva asa la o simpla discutie.
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Lyrical.Mesiah wrote:
BRUGNER_okocha wrote:
Lyrical.Mesiah wrote:
Nu am zis ca sustin jandarmeria dar nici ca sunt impotriva ei....dar totusi o cauza nobila ca asta(pt ca eu consider ca e nobila)nu trebuie sustinuta asa, daca exista persoane care zic ce zic despre noi tu crezi ca urletele cu muie garda ajuta sa ne creem o imagine mai buna?

peace out !!! si nu te mai enerva asa la o simpla discutie.
e o cauza nobila insa daca esti luat in ras tot timpul de diversi labagii numiti ziaristi, la un moment dat chiar iti vine sa faci gratar din ei. :)
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Mi-au placut mult live Yawn si Spooke si K'n'Confusion. Foarte tare " Poti sa te ridici " in varianta K'n'Confusion.
Homofobul
tanar

Post by Homofobul »

Muie garda era total necesara avand in vedere ca jandarmii aia tot comentau luand in considerare ca noi ne comportam destul de cizelat...si daca stie cnva p und pot sa gasesc si eu emisiunea asta de pe antena 1 de care ziceati, pm me :)..... si adevaru e ca cei care nuh au venit in general nu au venit ca sa nu se mai chinuie sa isi dea banii de 4-5 meniuri la Mc Donalds, si mai bine sa priveasca de pe scaun videourile...la Basarabia au fost muuult mai multi oameni(adevarat ca si multi punkeri si emo) dar majoritatea au venit ptr ca era moca...zic eu ca merita sa mergi la summer jam pentru ce nume erau expuse pe afis...dar dc sa se duca banii lor asa cand pot doar sa se uite la video si sa fie multumiti... plm... respect hades inca o data ptr tot ce au facut, si sa stiti cu desi au fost doar 300 oameni cum ati zis, astia 300 va sustin si va multumesc cu adevarat ;)
Shaw de 15 ani bagabont in devenire...proaspat transferat in bucale...deci nuh am prea multe cunostinte p acolo...
Rispo
tanar

Post by Rispo »

oamenii de la hades si cei ce au sustinut summer jamul...de la organizatori la trupe si cei ce au fost acolo in public...ei merita tot respectul. nu judec pe nimeni care nu a venit...fiecare isi stie problemele, dar e pacat sa fii din bucuresti si sa nu fii acolo...cat despre cei din provincie(la fel ca mine) e ceva mai greu si sunt necesare niste sacrificii, dar aceste sacrifiicii sunt darmata atunci cand e vorba de hip hop :wink:
eu am putut ajunge doar in a 2a seara...sunt din focsani si chiar nu am avut unde sa stau si nici prea multi bani ca sa fiu in ambele seri cu toate ca mi as fi dorit enorm...
chiar ma asteptam sa fie calcare in picioare si clubul sa fie aglomerat...clar cu totii stim ca nu a fost asa...pacat...dar cum cineva spunea :"vor veni vremuri mai bune" :wink:
exceptand numarul mic de oameni veniti , concertul a fost foarte tare!
pace pentru cei ce sustin miscarea!
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

un eveniment de la care am doar amintiri placute.oboseala si somnul pretzurile ridicate la apa si cola sau durerile de coaste si cap de la pogo chiar nu au mai contat...eu unul m-am simtit super ok...am facut pogo cu Stoe..am vb cu Rugged Man...etc etc..
si totusi din nou ca si la sugar hill am ramas dezamagit de numarul oamenilor prezenti si am stiut ca o sa se ajunga la pauza asta...
recunosc nu am fost nici eu prezent la toate evenimentele ..am ratat Promoe si Scratch Academy...insa restul le-am prins pe toate si la toate am observat acelasi grup de 10 oameni din cluj..acelasi grup de 5-10 oameni din iasi-galati..mai rar dar totusi prezent un grup de 5 oameni din piatra neamt...si sunt convins ca au fost mai mult de jumatate din public din provincie...Bucurestiul nu merita Hades Records...si Hades Records nu a facut nimic rau sa merite un Bucuresti din asta..
peepee in ya girl's eyebrow
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

dexstar wrote:un eveniment de la care am doar amintiri placute.oboseala si somnul pretzurile ridicate la apa si cola sau durerile de coaste si cap de la pogo chiar nu au mai contat...eu unul m-am simtit super ok...am facut pogo cu Stoe..am vb cu Rugged Man...etc etc..
si totusi din nou ca si la sugar hill am ramas dezamagit de numarul oamenilor prezenti si am stiut ca o sa se ajunga la pauza asta...
recunosc nu am fost nici eu prezent la toate evenimentele ..am ratat Promoe si Scratch Academy...insa restul le-am prins pe toate si la toate am observat acelasi grup de 10 oameni din cluj..acelasi grup de 5-10 oameni din iasi-galati..mai rar dar totusi prezent un grup de 5 oameni din piatra neamt...si sunt convins ca au fost mai mult de jumatate din public din provincie...Bucurestiul nu merita Hades Records...si Hades Records nu a facut nimic rau sa merite un Bucuresti din asta..
si atunci in timpul recitalului Rans cand Vexx a enumerat niste orase de ce nu era nimeni din ele? UN lucru e clar, sunteti putini in provincie. Iar cu 100 de oameni care vin la un show in afara orasului lor nu facem nimic. NU mai blamati bucurestenii, perioada aleasa e proasta, lumea e inca in vacanta. Plus ca au fost si evenimente destule anul asta. NU avem nici o vina noi bucurestenii. NU are succes treaba asta. Asta e numarul pe care ne bazam. Daca nu am veni noi, ati fi voi cei care va laudati atata, 50 de insi din IS, GL, etc. Oricum, respect ca veniti, mai exista si oameni dedicati.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

bogdane... are dreptate in ce zice... or fi 50 din tara... dar dintre aia care stau in bucuresti jumatate sunt tot din tara si sunt studenti aici
muie copos
Homofobul
tanar

Post by Homofobul »

again idem dexstar!! desi ce nu inteleg io e dc sau apucat astia de pogo aproape dinainte sa cante rugged man?...si inca o data nu prea imi dau seama ce legatura are pogo cu hip-hop, dar..fie...si eu sunt de acord ca jumatate din public (nu cred ca erau chiar mai multi) au fost din afara bucurestiului...si pentru cei care sau plans: preturile chiar nu prea conteaza la un asa eveniment, avand in vedere cat de putini oameni au fost, poate preturile ridicate la bauturi etc au fost sa compenseze o mica parte din pierderile provocate de lipsa oamenilor...si dexstar o intrebare :D tuh esti prietenul fetei cu care sa inteles atat de bine Rugged Man? :)
Shaw de 15 ani bagabont in devenire...proaspat transferat in bucale...deci nuh am prea multe cunostinte p acolo...
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

In conditiile in care..(iau Iasi pre exemplu)sunt 500 de kilometri departare mers pe tren..platit nashu ca nu is bani de bilet intreg..stat pe strazi de cand ajunge trenul pana la concert...abia si-a strans omu 60 de lei pt bilet intra ..si cand intra vede ca din pretul biletului isi putea lua 4 litri de apa...si sta pana la sfarsitul concertului in primele anduri transpira de-l ia dracu..si totusi pleaca acasa multumit cu o amintire placuta si nu auzi nimic de rau de la el niciodata...pe nici un forum sau pe nicaieri..respect pentru oamenii astia...
eu nu pot sa cred ca toti cei prezenti care erau din bucuresti..erau singurii disponibili...adica ..daca si-au gasit resurse cei din provincie se gaseau si in Buc...mai ales ca una e 500 de km alta e 3-4 statii de metrou...
scuza-ma Brugner dar asta e parerea mea..
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

@Homofobul...eu sunt ala..dar nu e tovarasha mea
Post Reply