iar referitor la filmari, unele personaje s-au obisnuit sa stea in fotoliu si sa vada tot showul acolo. Ca sa nu mai vbim de asa zisii auto proclamati cameramani ai evenimentelor, care "sufera" atat. In orice caz, un Defari, sau Sean Price nu prind la publicul asa zis de hip hop. de exemplu, pe mine nu m-a spart nici RA si cu atat mai putin "marele" Prozack Turner. Mi-a placut f mult Cesar, al carui CD il tot ascult de cand a plecat. Dar asta e doar o chestiune de gust. Cred ca marea greseala a promoterului este ca el intreaba pe cunoscutii lui daca o trupa prinde, care ii place si lui, si dupa aia se hotaraste sa o aduca. Imi amintesc discutia cu Black Moon. Koma se gandea ce tare ar fi sa aduca Hades Black Moon. Dupa care am intrebat prin bar si lumea dadea din umeri. Pai cine pula mea stie cine e Black Moon in Romania? Cine sa vina? Si Black Moon sunt emblematici pentru hip hop, supranumiti "The originators" ai Boot Camp Clickului, un crew care s-a pastrat mai bine de 10 ani, si asta cu albume scoase, nu ca au mers impreuna la mall la KFC 12 ani! Daca 50 a facut 3500 de oameni, dintre care 30% erau familii cu copii, ce dracu ne mai agitam? Ala era cotat cel mai bine si a cerut 250000$!!!! NU e sanatos sa iti placa o trupa si sa o aduci, pentru ca o sa mai fie maxim 100 ca tine si gata. Black Milk nu are piese cunoscute in RO. Guilty Simpson e pe ultimul single Madlib, insa atat. E mega obscur in RO. Sean Price sa zicem ca ar fi la moda inca, desi cred ca multa lume nici nu stie ca e in Heltah Skeltah, multi ii zic ex membru Heltah Skeltah, iar noi ii vedem in concert in august 2007, fantomele lor probabil, ca au zis fanii romani ca s-au desfiintat.mihai.lazar wrote:da omule am dreptul sa fiu trist si suparat ... daca la un eveniment care strange atatea nume pe afis nu a venit lume pentru mine e clar ... situatia la noi e foarte de cacat. am dreptul sa rog pe cei care au filmat sa nu faca publice filmarile ... ei pot respecta sau nu rugamintea nu se supara nimeni ... e problema mea personala de ce am cerut asta ... sunt bulagiu? oke... aia suntdrkev wrote:Ok, organizatorii "nu doresc" sa se puna pe net filmarile...
Anul trecut tot asa nu au dorit sa le puna cand s-au batut cu pumnul in piept ca vai o sa apara? Si nu e vorba doar de summer jam aici, ma refer si la alte evenimente.
Mi-as dori un raspuns oficial, complet, de la "organizatori" in privinta inregistrarilor, care nu o sa vina dar asta e....
Mi se pare asa "imi iau jucariile si plec acasa ca nu au venit cati trebuiau"...eh ..socoteala de acasa difera cu aia din targ.
Pacat...aveam mai mult respect pentru hades...dar incet, incet ...se reduce totul la bani.
Inca un lucru: care este scopul "va rugam sa nu puneti inregistrarile pe net"? sincer!
eu nu inteleg inca...
Succes!
cat despre faptul ca totul se reduce la bani daca tu asa crezi e oke ... dar poate daca era asa dupa 3 evenimente in care s-a iesit pe zero ... nu mai continuam sa facem altele .. totusi am facut ... au venit multe altele in care s-au pierdut bani ... si chiar am crezut ca un eveniment ca summerjamul de anul asta care a strans atatea si atatea nume nu avea cum sa nu stranga macar 500 de platitori de bilet ca noi sa putem continua cacatul asta ... a strans cam jumate ... si in momentul de fata ne aflam intr-o situatie mai mult decat nasoala ... eu personal nu mai am de gand sa organizez niciun eveniment cu vreo trupa straina aici pentru ca din pacate nu exista public ... si asta e partea cea mai trista ... ma pis pe ei de bani ...vin si se duc ... dar daca spui ca cine e defari? si ca anul trecut lineupul era mai tare ... ma faci sa imi dau seama ca nu se merita.
sincer imi pare rau ... si pe viitor o sa prefer sa ma duc la evenimentele facute de altii sperand ca vor aduce oameni pe care doresc din tot sufletul sa-i vad in Romania ... sau o sa mergem la bulgari ... dracu stie!
nu a injurat nimeni de la hades pe cineva ca nu a fost la concert trebuie sa intelegeti asta ... dar pentru mine personal (inca nu am discutat cu restul baietilor) asta a fost evenimentul in care am pus toata energia ... v-as dori sa fi fost in ultimele 2 luni in pielea mea ... poate asa m-ati intelege.
din pacate ce s-a intamplat acum va afecta si albumul ala pe care l-am promis inca de acum 2 ani si care tot n-a iesit si ma refer la veritasaga ... momentan nu mai avem banii necesari ... asa ca lansarea va intarzia pe timp nedefinit.
din pacate unii nu inteleg nimic si se leaga de detalii ... din pacate realitatea e trista ... publicul de hiphop la noi se reduce la 300 de oameni ... aceeasi 300 de oameni care au venit la toate evenimentele ... concerte cu oameni misto care sa fie acoperite din vanzarea a 300 de bilete nu exista. au fost 3 exceptii:
- wutang killa beez - care a strans 3000 de oameni dar doar pentru ca era primul eveniment de gen
- promoe - pentru ca e foarte trendy si in randurile "neraparilor"
- jedi min tricks - ca e la fel de trendy
Din pacate doar 300 de insi sunt ascultatori de hiphop in bucuresti si in preajma ... restul sunt ascultatori ocazionali pentru care venirea unui freestyle sau defari la bucuresti nu este punct de interes. asta e! viata merge inainte
Ca idee pe 26 octombrie book-uisem deja pe Sean Price, Black Milk si Guilty Simpson ... desi imi doream enorm sa il vad live pe Sean P ... sper sa ajunga prin bulgaria si sa ma duc acolo ... pentru ca noi nu mai putem face evenimentul.
am scris cma mult ... am scris cam tot ce aveam pe suflet ... este ultimul post pe acest topic ... va doresc cearta placuta in continuare cu musamalizarea battle-ului

P.S. ma mai intreba un baiat de ce nu vin trupe West Coast??? Chiar m-a facut sa rad cu pofta. Pai cine plm stie de Westside Connection, King T, Spice 1, E40, Ant Banks, Quik, 2nd to None, Geto Boys, Scarface, etc? Cred ca aduni doar de oechipa de hochei maxim, :-)Ca sa nu mai zic ca Too $hort spunea la un mom dat "promoters pay me 10 g's just to breathe on the mic", hahaha...