2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
si refrenu'Da eMCee wrote:tare beatu
ba da voi,astia din generatia ctc sunteti toti la fel de ingramaditi?nu cumva sa isi spuna vreunu o altfel de parere,ca sariti ca arsi,si incepeti sa aruncati cu cacat.prietene,eu ascult muuult rap romanesc,care nu are legatura cu muzica mea,cu care,a-propos,nu caut succesul,stai linistit.Eu mi-am spus foarte clar parerea,chiar am devenit din contestatar al lui Aforic,simpatizant,pt ca a inceput si el sa o arda ok,ceilalti 2 o iau prin balarii,asa cum faceau ctc mai demult.Taxele postale,consider ca sunt niste bani aruncati pe fereastra,cat despre preturile albumelor,in general,nu e vb numai de"idolii"tai,puisor,e de cacat ca s-a ajuns aici,comparativ cu veniturile noastre,astia de aici nu se compara cu aia de afara,nu sunt nici la degetul mic al lor,nu incerca sa ma contrazici.Si,bineinteles,cum era de asteptat,ma luasi cu faza cu netu...patetic...pai,pretene,tu,cu mintea ta aia creata ai impresia ca eu folosesc netu numai pt muzica?Nu ma dezamagi,te rog...Miricu wrote:Care e termenu' de specialitate pentru un super MC intre vecinii lui care atunci cand asculta ceva nou cauta nod in papura ca sa i se para de c***t si sa-si dea seama ca lumea asculta mizerii, de aia n-are el succes? In loc sa ne bucuram ca totusi mai exista oameni care ne alimenteaza cu hip-hop serios, noi stam si ne c***m pe noi pentru 7 - 10 ron taxe postale? Ca sa rezolve problema asta in Brasov, Aforic vine personal si distribuie cd-urile duminica. Tu unde stai fratzioare? Cumpar eu unu' pentru tine si ti-l trimit pe banii mei daca in aia 7 - 10 ron stateai tu... Mie mi se pare ca esti genu' care-si manaca de sub cur ca sa nu mai dea banii pe hartie igienica sau foloseste metoda biletului RAT. Daca esti avar, nu mai da banii pe net si trimite-ne porumbei cu ce vrei sa ne comunici. Eu o sa-i astept nerabdator la fereastra!B0ka wrote:aha...e perfect...o sa mai cumpere pulea spataru...or fi romanii saraci,dar in niciun caz prosti...pai daca nu-si permit ceva strain,la ce sa cumpere romanesc la acelasi pret?Chief Rocka wrote:inteleg in p*** mea ca, in primul rand, nu isi permite lumea sa cumpere albume de afara (care apropo, ne apropriem de preturile lor daca n-ati observat - ceea ce e bine).
+7-10 ron taxe postale...pe langa preturile care se apropie de cele de afaraChief Rocka wrote:,dar aici in s***** aveti posibilitatea sa le comandati foarte usor, un drum pana la posta e tot timpul pe care il pierdeti.![]()
no offence,da nu asa se stimuleaza piata,nu la noi,cel putin.
on:Aforic e din ce in ce mai ok,da aia 2 sunt obositoooooooooooori
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
daca iti place ceva foarte mult, nu te zgarcesti la cateva sute de mii. daca nu-ti place nu inteleg de ce te mai plangi de pret..oricum nu o sa-l cumperi.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
sunt si albume care imi plac dar nu le cumpar,din cauza preturilor
- Suzy
hai coae
nici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
pe mine m-a surprins albumul, in sensul ca nu ma asteptam sa sune asa...pe scurt, imi place 

I've commited murder and I think I've got away !!!

10-15...maxim 20...preturi corecteSuzy wrote:hai coaenici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?
dmx sau onyx costa 30 lei...deci?
da da.... sa nu fie mai scump ca o shaorma ca sa nu fi pus grav pe ganduri. iti bagi pula-n ea de viata cand te zgarcesti la prezervative
- Suzy
cand o sa fi doctor o sa folosesti aceleasi seringi la toti pacientii?B0ka wrote:10-15...maxim 20...preturi corecteSuzy wrote:hai coaenici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?
Dupa mine, cea mai buna melodie de pe album e Ochiul furtunii, pe urma Tenebrele deceptiei si Noi suntem oameni.
- bogdanovski
da ba, Chimie e dat dracu...
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
se folosesc si seringi Swarovski?Suzy wrote:cand o sa fi doctor o sa folosesti aceleasi seringi la toti pacientii?B0ka wrote:10-15...maxim 20...preturi corecteSuzy wrote:hai coaenici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?
ce va luati ma de om,si-a spus o parere despre faptu ca e poate scump,si poate are si poate nu dreptate..
hai sa o luam asa,e 30 albumu da? poate sa ajunga si la 40 cu tot cu taxe postale...comparam cu guess si maxi care numai daca stai sa te gandesti cum e produs,masterizat moloz nu depaseste 20 lei...
mie unu mi se pare un pret rezonabil pentru ca pe langa cd-u ala este si comic booku ala care nu se face gratis
http://soundcloud.com/arinix
- paulio
dar io nu vreau nici comic book-ul, nici cd-ul, nici coperta, nici carcasa. vreau muzica. cred ca era bine sa fie pe net(.mp3) la plata cu cardu sau prin sms si sa coste mai putin de 30 de lei ....nu pt mine special ...dar asa in general