2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Pascall
fratele meu tu esti baiat

Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Post by Pascall »

iemsy
Decanul

Post by iemsy »

tare beatu
http://soundcloud.com/arinix
Pascall
fratele meu tu esti baiat

Post by Pascall »

Da eMCee wrote:tare beatu
si refrenu'
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Miricu wrote:
B0ka wrote:
Chief Rocka wrote:inteleg in p*** mea ca, in primul rand, nu isi permite lumea sa cumpere albume de afara (care apropo, ne apropriem de preturile lor daca n-ati observat - ceea ce e bine).
aha...e perfect...o sa mai cumpere pulea spataru...or fi romanii saraci,dar in niciun caz prosti...pai daca nu-si permit ceva strain,la ce sa cumpere romanesc la acelasi pret? :lol:
Chief Rocka wrote:,dar aici in s***** aveti posibilitatea sa le comandati foarte usor, un drum pana la posta e tot timpul pe care il pierdeti.
+7-10 ron taxe postale...pe langa preturile care se apropie de cele de afara :lol:
no offence,da nu asa se stimuleaza piata,nu la noi,cel putin.
on:Aforic e din ce in ce mai ok,da aia 2 sunt obositoooooooooooori :|
Care e termenu' de specialitate pentru un super MC intre vecinii lui care atunci cand asculta ceva nou cauta nod in papura ca sa i se para de c***t si sa-si dea seama ca lumea asculta mizerii, de aia n-are el succes? In loc sa ne bucuram ca totusi mai exista oameni care ne alimenteaza cu hip-hop serios, noi stam si ne c***m pe noi pentru 7 - 10 ron taxe postale? Ca sa rezolve problema asta in Brasov, Aforic vine personal si distribuie cd-urile duminica. Tu unde stai fratzioare? Cumpar eu unu' pentru tine si ti-l trimit pe banii mei daca in aia 7 - 10 ron stateai tu... Mie mi se pare ca esti genu' care-si manaca de sub cur ca sa nu mai dea banii pe hartie igienica sau foloseste metoda biletului RAT. Daca esti avar, nu mai da banii pe net si trimite-ne porumbei cu ce vrei sa ne comunici. Eu o sa-i astept nerabdator la fereastra!
ba da voi,astia din generatia ctc sunteti toti la fel de ingramaditi?nu cumva sa isi spuna vreunu o altfel de parere,ca sariti ca arsi,si incepeti sa aruncati cu cacat.prietene,eu ascult muuult rap romanesc,care nu are legatura cu muzica mea,cu care,a-propos,nu caut succesul,stai linistit.Eu mi-am spus foarte clar parerea,chiar am devenit din contestatar al lui Aforic,simpatizant,pt ca a inceput si el sa o arda ok,ceilalti 2 o iau prin balarii,asa cum faceau ctc mai demult.Taxele postale,consider ca sunt niste bani aruncati pe fereastra,cat despre preturile albumelor,in general,nu e vb numai de"idolii"tai,puisor,e de cacat ca s-a ajuns aici,comparativ cu veniturile noastre,astia de aici nu se compara cu aia de afara,nu sunt nici la degetul mic al lor,nu incerca sa ma contrazici.Si,bineinteles,cum era de asteptat,ma luasi cu faza cu netu...patetic...pai,pretene,tu,cu mintea ta aia creata ai impresia ca eu folosesc netu numai pt muzica?Nu ma dezamagi,te rog...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

daca iti place ceva foarte mult, nu te zgarcesti la cateva sute de mii. daca nu-ti place nu inteleg de ce te mai plangi de pret..oricum nu o sa-l cumperi.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

sunt si albume care imi plac dar nu le cumpar,din cauza preturilor
Suzy

Post by Suzy »

hai coae :lol: nici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

pe mine m-a surprins albumul, in sensul ca nu ma asteptam sa sune asa...pe scurt, imi place :mrgreen:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Suzy wrote:hai coae :lol: nici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?
10-15...maxim 20...preturi corecte
dmx sau onyx costa 30 lei...deci?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

da da.... sa nu fie mai scump ca o shaorma ca sa nu fi pus grav pe ganduri. iti bagi pula-n ea de viata cand te zgarcesti la prezervative
Suzy

Post by Suzy »

B0ka wrote:
Suzy wrote:hai coae :lol: nici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?
cand o sa fi doctor o sa folosesti aceleasi seringi la toti pacientii?

djb

Post by djb »

Dupa mine, cea mai buna melodie de pe album e Ochiul furtunii, pe urma Tenebrele deceptiei si Noi suntem oameni.
bogdanovski

Post by bogdanovski »

da ba, Chimie e dat dracu...
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Suzy wrote:
B0ka wrote:
cand o sa fi doctor o sa folosesti aceleasi seringi la toti pacientii?
se folosesc si seringi Swarovski?
ce va luati ma de om,si-a spus o parere despre faptu ca e poate scump,si poate are si poate nu dreptate..
hai sa o luam asa,e 30 albumu da? poate sa ajunga si la 40 cu tot cu taxe postale...comparam cu guess si maxi care numai daca stai sa te gandesti cum e produs,masterizat moloz nu depaseste 20 lei...
mie unu mi se pare un pret rezonabil pentru ca pe langa cd-u ala este si comic booku ala care nu se face gratis
http://soundcloud.com/arinix
paulio

Post by paulio »

dar io nu vreau nici comic book-ul, nici cd-ul, nici coperta, nici carcasa. vreau muzica. cred ca era bine sa fie pe net(.mp3) la plata cu cardu sau prin sms si sa coste mai putin de 30 de lei ....nu pt mine special ...dar asa in general
Post Reply