C.I.A. - Craiova Independent Artists

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

nea Caisa
campion pe sate

Re: C.I.A. - Craiova Independent Artists

Post by nea Caisa »

ce plm e moda asta cu vocile pitigaiate pe refren ca a inceput sa ma streseze. serios ca ar suna mult mai bine cu voci normale.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

le-a placut melodia respectiva mult, si nu puteau sa cante peste pur si simplu, asa ca au modificat-o nitel. unele rezultate sunt tari, altele nu, e relativa treaba. melodia asta ma streseaza si pe mine, dar majoritate de genul asta imi plac maxim.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

nea Caisa wrote:ce plm e moda asta cu vocile pitigaiate pe refren ca a inceput sa ma streseze. serios ca ar suna mult mai bine cu voci normale.
du-te inapoi in timp si schimb-o... e de mult asa
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

mie mi se pare cam trist sa samplezi asa. ganditi-va ce s-ar fi intamplat cu stan de la eminem daca ar fi fost melodia lui dido folosita in felul asta. eu cred ca e ok sa samplezi pt refrene si fara chestii de genul asta, eu unul nu vad prea mare diferenta. cine considera ca e furaciune fara modificarea vocii, va considera asta si daca ridici pitchul.
meggido, nu prea inteleg ce vrei sa zici.
NskY
#

Post by NskY »

nea caisa, e mai usor sa zici ca e naspa, si gata... pe mine ma streseaza moda cu autotune, ma streseaza moda cu dubstepu, etc, nu ascult daca nu imi place si gata...

vocile pitchuite au rolul lor.

cum ar fi sunat asta cu voci normale, spre exemplu?

nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

ai dreptate, isi au rostul, doar ca in cazul asta si in multe altele suna prost (si decat sa minti ar fi sunat mai bine cu vocea originala dupa parerea mea), problema nu sta in faptul ca au folosit vocea in felul asta ci ca au facut asta doar ca sa sune diferit fata de original si sa se vada ca e sample. am si zis, in afara de refren suna bine melodia.
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

ba, mai bine voci dinastea pe refren decat pitzipoance analfabete !!
Image
NskY
#

Post by NskY »

daca dai pitch doar la o parte din piesa suna mai rau decat daca dai pitch cu totul. au bagat tobe pe refren deci au marit un pic tempoul ca sa nu fie offbeat.. cum ar fi sa auzi o piesa cu tempo 90, iar pe refren sa se schimbe dintr-o data si sa fie tempo 70 ? eu sunt pro voci pitchuite cat timp nu tremura, unii exagereaza.. (cel mai bun exemplu de asa nu, e asta http://www.youtube.com/watch?v=Rq-UA8E4hwg ) gata cu offtopicul, eu ma retrag din discutia asta :)

cia :arrow:
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

nea Caisa wrote:mie mi se pare cam trist sa samplezi asa. ganditi-va ce s-ar fi intamplat cu stan de la eminem daca ar fi fost melodia lui dido folosita in felul asta. eu cred ca e ok sa samplezi pt refrene si fara chestii de genul asta, eu unul nu vad prea mare diferenta. cine considera ca e furaciune fara modificarea vocii, va considera asta si daca ridici pitchul.
meggido, nu prea inteleg ce vrei sa zici.
la eminem cu dido piesa a fost facuta fix pe acelasi tempo (+/- 1),dar da putea s-o pichuiasca dar nu mai iesea "feat".
referitor la piesa lor:

asculta piesa originala,cum ar suna fara pitch?(gandeste-te ca trebuie modificat tempo-ul)

(min 4)
aici da,puteau sa o lase asa,nu e diferenta mare de tempo..

legat de clip,da,arata bine dar pentru mine e plictisitor,nu stiu...
mareane,sunt on topic :P
http://soundcloud.com/arinix
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

da, aveti dreptate, in cazul asta nu se putea ca refrenul sa fie neprelucrat, dar atata timp cat rezultatul nu suna chiar cum ar trebui (cel putin dupa parerea mea), cred ca se putea reununta la sample.
gata cu off-topicul si pt mine :D
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Bun, eu il sustin pe Marian. Ce am vrut sa zic e ca moda asta nu e de ieri, de azi, e de mult timp, doar ca la noi toate ajung mai greu (in afara de criza, aia a ajuns cu mult inainte). Unele MERG pitchuite, altele NU MERG pitchuite, conteaza mult si timbrul celui care canta (si eu am vrut sa pitchuiesc anumiti artisti si sunau ca...) dar si CAT pitchuiesti. Sunt de acord ca pe piesa lui guess who e degeaba pitchul, la CIA e acceptabil dar nu rupe, la altele suna smecher.

Exemplu de smecherie:

Sa zic si ceva pe subiect ca la bac, videoclipul e in mare parte boring, dar e tare faza de la sfarsit cu cearsaful ala :)
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

concertu din Craiova,din Corona a iesit direct bomba!
dan
Pop

Post by dan »

Image

Image

Image
dan
Pop

Post by dan »

concertul de la sibiu s-a anulat
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Ce penal :lol: Au programat concert in 2 iunie si dupa aia au anuntat ca in 28 mai se inchide clubu pentru renovare :lol: Ii doare in pula.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Post Reply