C.I.A. - Craiova Independent Artists
Re: C.I.A. - Craiova Independent Artists
ce plm e moda asta cu vocile pitigaiate pe refren ca a inceput sa ma streseze. serios ca ar suna mult mai bine cu voci normale.
le-a placut melodia respectiva mult, si nu puteau sa cante peste pur si simplu, asa ca au modificat-o nitel. unele rezultate sunt tari, altele nu, e relativa treaba. melodia asta ma streseaza si pe mine, dar majoritate de genul asta imi plac maxim.
du-te inapoi in timp si schimb-o... e de mult asanea Caisa wrote:ce plm e moda asta cu vocile pitigaiate pe refren ca a inceput sa ma streseze. serios ca ar suna mult mai bine cu voci normale.
mie mi se pare cam trist sa samplezi asa. ganditi-va ce s-ar fi intamplat cu stan de la eminem daca ar fi fost melodia lui dido folosita in felul asta. eu cred ca e ok sa samplezi pt refrene si fara chestii de genul asta, eu unul nu vad prea mare diferenta. cine considera ca e furaciune fara modificarea vocii, va considera asta si daca ridici pitchul.
meggido, nu prea inteleg ce vrei sa zici.
nea caisa, e mai usor sa zici ca e naspa, si gata... pe mine ma streseaza moda cu autotune, ma streseaza moda cu dubstepu, etc, nu ascult daca nu imi place si gata...
vocile pitchuite au rolul lor.
cum ar fi sunat asta cu voci normale, spre exemplu?
vocile pitchuite au rolul lor.
cum ar fi sunat asta cu voci normale, spre exemplu?
ai dreptate, isi au rostul, doar ca in cazul asta si in multe altele suna prost (si decat sa minti ar fi sunat mai bine cu vocea originala dupa parerea mea), problema nu sta in faptul ca au folosit vocea in felul asta ci ca au facut asta doar ca sa sune diferit fata de original si sa se vada ca e sample. am si zis, in afara de refren suna bine melodia.
ba, mai bine voci dinastea pe refren decat pitzipoance analfabete !!

daca dai pitch doar la o parte din piesa suna mai rau decat daca dai pitch cu totul. au bagat tobe pe refren deci au marit un pic tempoul ca sa nu fie offbeat.. cum ar fi sa auzi o piesa cu tempo 90, iar pe refren sa se schimbe dintr-o data si sa fie tempo 70 ? eu sunt pro voci pitchuite cat timp nu tremura, unii exagereaza.. (cel mai bun exemplu de asa nu, e asta http://www.youtube.com/watch?v=Rq-UA8E4hwg ) gata cu offtopicul, eu ma retrag din discutia asta
cia

cia

la eminem cu dido piesa a fost facuta fix pe acelasi tempo (+/- 1),dar da putea s-o pichuiasca dar nu mai iesea "feat".nea Caisa wrote:mie mi se pare cam trist sa samplezi asa. ganditi-va ce s-ar fi intamplat cu stan de la eminem daca ar fi fost melodia lui dido folosita in felul asta. eu cred ca e ok sa samplezi pt refrene si fara chestii de genul asta, eu unul nu vad prea mare diferenta. cine considera ca e furaciune fara modificarea vocii, va considera asta si daca ridici pitchul.
referitor la piesa lor:
asculta piesa originala,cum ar suna fara pitch?(gandeste-te ca trebuie modificat tempo-ul)
(min 4)
aici da,puteau sa o lase asa,nu e diferenta mare de tempo..
legat de clip,da,arata bine dar pentru mine e plictisitor,nu stiu...
mareane,sunt on topic

http://soundcloud.com/arinix
da, aveti dreptate, in cazul asta nu se putea ca refrenul sa fie neprelucrat, dar atata timp cat rezultatul nu suna chiar cum ar trebui (cel putin dupa parerea mea), cred ca se putea reununta la sample.
gata cu off-topicul si pt mine
gata cu off-topicul si pt mine

Bun, eu il sustin pe Marian. Ce am vrut sa zic e ca moda asta nu e de ieri, de azi, e de mult timp, doar ca la noi toate ajung mai greu (in afara de criza, aia a ajuns cu mult inainte). Unele MERG pitchuite, altele NU MERG pitchuite, conteaza mult si timbrul celui care canta (si eu am vrut sa pitchuiesc anumiti artisti si sunau ca...) dar si CAT pitchuiesti. Sunt de acord ca pe piesa lui guess who e degeaba pitchul, la CIA e acceptabil dar nu rupe, la altele suna smecher.
Exemplu de smecherie:
Sa zic si ceva pe subiect ca la bac, videoclipul e in mare parte boring, dar e tare faza de la sfarsit cu cearsaful ala
Exemplu de smecherie:
Sa zic si ceva pe subiect ca la bac, videoclipul e in mare parte boring, dar e tare faza de la sfarsit cu cearsaful ala

concertu din Craiova,din Corona a iesit direct bomba!
concertul de la sibiu s-a anulat
Ce penal
Au programat concert in 2 iunie si dupa aia au anuntat ca in 28 mai se inchide clubu pentru renovare
Ii doare in pula.

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.