DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Boka »

Boka wrote:
psihopat wrote:o dau și eu sincer.

mie mi se pare de căcat, pentru că hahaha și okapi și plm fac muzică de mie personal mi se pare de căcat rău de tot. nașpa tare. de neascultat. ascult radio doar în mașină și când bagă ceva de la ăștia o iau loco, înjur taximetriști, conduc prost, de-astea. când o aud pe aia cu te cunosc de undevaaaa îmi vine să scot ranga din portbagaj și să bat un pieton nevinovat. sau ăla care era și iarna pe val.

dar nu e nimic nou în asta, oricum dpmdv doc făcea muzică de căcat pentru copii de 14 ani de circa și ceva vreme încoace.

oricum, cât de poate de sincer, prefer să ascult mamasita faci favor și marabou decât pseudohiphopul ăsta comercial românesc.
exact(bine,in afar de mamasita faci favor si marabu,versuri d-alea fac in 2 minute :lol: )
Din punctu meu de vedere treaba sta in felu urmator:
Doc e mc,face ce vrea cu muzica lui,mi se rupe pl daca e la fr,hahaha,okapi,20 cm,etc.Parca si albumu cu trupa ctc l-au scos tot la o bojdeuca d-aia muzicala.Asta conteaza mai putin,si pt mine,care nu sunt vreun fan Doc, si mai putin.Pe fani ar trebui sa ii intereseze ce fel de muzica scoate,nu cine i-o promoveaza,cum isi f*** prietena/nevasta(pt hanno),sau ce datorii are la intretinere.Daca le place,asculta in continuare,cei carora nu le place,nu il mai asculta,asa trebuie taxat mc-ul care in acceptiunea fanului "s-a dat pe comercial" si "s-a tras pe cur",nu prin comentarii de lakete frustrat,injurii si alte cacaturi.
Acum,odata cu intrarea la hahaha,si avand o expunere mai mare,automat va avea si mai multi fani din alte sfere,va fi formator de opinie pt un public mult mai larg...ceea ce va fi bine pentru el,dar,pt a nu confisca imaginea hip hop si pt a nu crede toti martanii ca hip hop inseamna numai doc,deliric,vd,gw,grasu,spaic,maxi,cabron,smaili si baxter,Doc ar trebui sa-si educe cumva publicul,sa mai share-uiasca ce mai asculta el de p-afara,sa ia exemplul lui Vlad Dobrescu,sa nu se rezume la gasca lui de...10 mc.For the love of hip hop.
pe de alta parte,cum a sesizat si Ghaara,semnand cu astia de la hahaha,a lasat un loc liber in underground si sansa altora care vin din spate sa se afirme,ceea ce este un lucru bun.
cu ce nu ma pot obisnui sunt comentariile astea de c***t care tradeaza niste mentalitati de curva d-aia sifilitica,gen: "ba... nasol ca s-a dat cu aia... dar na, il inteleg, a facut-o pentru bani"+"a vrut sa faca bani, si eu as fi vrut sa fac bani, daca a facut treaba aia bravo lui".Nu,c***e.Vrei bani(si acum nu ma mai refer la Doc,ci la rapperi in general)-mars in p*** mea la munca!Adica daca te-apuci sa scrii o piesa cu gandul:"mama,cu asta tre sa fac bani,asta tre sa fie ascultata de cat mai multa lume",etc,si iti mai baga si labelu un negativ dela de c***t pe gat,sa dai pe el,si ti se mai sugereaza si versuri retardate "pe intelesul tuturor",si "care sa dea bine pa radio",toate astea doar pt mai multi bani,atunci nu te mai numesti artist ci prostituata.
Gimani,fii atent cum facem:
1:citeste postul meu cuvant cu cuvant.
2:da-ti cu apa rece pe fata.
3:da-ti 2 palme de revigorare
4:bea o cafea
5:mai citeste odata postul meu cuvant cu cuvant.
6:citeste postul tau
7:spune-mi daca vezi vreo legatura intre cele 2 posturi.
cum plm vrei sa iti explic ca m-ar durea in pula daca i-as fi fan,si ca ar putea sa semneze si cu cash money records,si cu salam productions,daca asta il ajuta sa aiba concerte mai multe/lume mai multa la concerte/piese mai multe pe tv si radio,coco,etc,dar sa faca numai ce vrea pula lui si cum vrea pula lui,fara compromisuri de cacat,gen un beat bagat pe gat pe care nu ar fi vrut sa dea,versuri retardate pe care nu ar fi vrut sa le dea,etc,da trebuie sa le faca,pt ca asa cere leibalu si audiovizualu,GET IT?
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

tu nu intelegi cum functioneaza industria asta ma. Orice artist face compromisuri in cariera, fara exceptie. Inclusiv jay z, inclusiv p diddy sau orice milionar.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@ G Money Immortal Technique nu a facut compromisuri desi a avut ocazia, si chiar canta din idealism. El are o ferma in Peru din care traieste si unde locuiesc parintii lui, 90% din banii incasati i-a donat unui orfelinat din Afganistan.
Kadhafi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kadhafi »

immortal e cel mai adevarat
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Immortal Tech este definit mai mult ca activist decât ca artist. De fapt imaginea lui este un sprijin pentru activitatea sa.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Kadhafi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kadhafi »

nu vad necesitatea de a disocia activist de artist. restu' care iti canta de lexus bmw lincoln sunt la fel de activisti, dar in sensu' celalalt. jay-z care e complet platit de marile firme pentru clipurile lui, la fel cum au fost run dmc de adidas, nu reprezinta o forma de activism capitalist? toti sunt activisti, immortal doar ca e independent si liber, asta face diferenta.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

In orice domeniu avem exemple de, cum sa le spun, " se poate/ nu se poate", dar asta nu inseamna ca daca o minoritate cum e Imm sau altu toata majoritatea trebuie sa fie ca el/ei.
http://soundcloud.com/arinix
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

ce plm am scris ma acolo :)) intelegeti voi.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

pai ai dreptate cu ce ai scris. Si Ionut are si mai mare dreptate in ceea ce-l priveste pe Imortal. Ideea era ca intr-un fel sau altul poftim, sa ma exprim corect, 99% dintre artisti fac compromisuri si chiar nu inteleg de ce mai dezbatem cacatul asta. Doc s-a dus la hahaha pentru BANI si expunere, ce plm e asa de greu de inteles? cum ai zis si tu, cine il vrea pe vechiul doc, sa asculte ce face el la facem, si cu asta basta. DAR sa nu aud vreun ipocrit care daca are ocazia sa-si dea curul jos dintr-o dacie prapadita sau din tramvai si sa mearga cu bmw-ul, o sa refuze din cauza ca are principii. Nu de alta dar v-ati umple de ridicol zicand asa ceva
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ba coaie,eu refuz.Si nu sunt deloc ipocrit la faza asta.
cat despre "industrie"...ma uitam la astia de la psycho realm...ii vezi pe astia semnand cu cash money plm?Da pe flatlinerz?Gravediggaz?Ceva mai light?LCN?AOTP? Aia de la wu tang?ONYX?Goon musik?Bloodline?EHW?Imm Tech?Diabolik?Daca vrei iti enumar pana ma plictisesc oameni adevarati in hiphop care nu au facut si nici nu ar face pasu asta.Pt ca nu le trebuie.Daca inveti hip hop de la tv si radio,da,99 la suta asa fac.Numai ca nu ala e hiphopul.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai doar nu semneaza toata industria cu cash money, ce plm? :lol: :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

:lol: :lol:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

sau cu labareli delea...interscope sau mai stiu eu care sunt :lol: astia pe care ti-i exemplificai eu sunt "self made" if you know what i mean...si nu le trebe radio si sticla sa fie smecheri :wink:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

bine ca le explici tu, un alb din europa de est, alora care basically au trait hip-hop-ul, ce e hip-hop-ul. :lol: :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Tu refuzi pentru ca nu stii cum e sa iti fuga curu cu 300cp pe tractiune spate si pentru ca traiesti in universul tau ingust ca o banda de biciclete.
visul tau e sa acaparezi bulevardele pe bicicleta... ce poate omul sa iti ceara tie?

si doc chiar nu cred ca s'a dus la hahaha pentru expunere si bani. Chiar cred ca asta este filmul lui in momentul de fata.
Parca ati fi trait doar in fata monitorului. Nu vi s'a intamplat sa fiti in cercuri diferite de prieteni si sa va simtiti bine cu fiecare?

Eu ma simt bine si cu baietii cu buceaga si djili la bancuta si cu prietenii "cu staif" si cel mai bine cand cercurile astea se amesteca si vad chirurgi la bancuta si mecanici auto la Osho.

Si ce plm e toata labareala asta? Nu e ca si cum ar canta cu Fuego in plm. Toti de la hahaha au plecat din zona din care unii dintre voi nu vor sa iasa. Eu o vad ca pe o evolutie, sincer. Chiar si bumshakalaka si placa lu cabron.
Baxter
Pacha
Cabron
Velea
Smiley

Toti vin din zona repului. Ca nu va place ce fac ei acum, cred ca doare pe toata lumea in pula.
Image
Post Reply