mai repede pun pisicul meu sa se plimbe pe o clapa si dupaia ii pun 2-3 tobe pesteStefan P wrote:http://youtube.com/watch?v=vum3qgoh0x4
Beat ca asta fac cu un buget de 10 ron ... adica un pachet de kent si o sticla de cola. Las-o-n puula mea daca si asta e muzica ... bag pla si-n Kanye cu declaratiile lui...
Ice T vs. Soulja Boy
Moderators: .etalosed, greuceanu
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?

FOUS TA CAGOULE!!!
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))iti imaginezi cate tampenii scrisasi in postu asta?
nu mai are rost sa te bag in seama...
nu mai are rost sa te bag in seama...

Last edited by Boka on Wed Jun 25, 2008 5:46 pm, edited 2 times in total.
Calmeaza-te si tu, cred ca ai dat reply la fiecare 3-4 posturi, a inteles toata lumea ce vrea Gecko, vezi-ti amu de treaba...Gecko wrote:))...uuu s-au razvratit copiii...lingusitorii lui ice-tea... krayzee funkstaaa...toti o ardeti pe funk acuma...ma rog... aaah..stii ce... du-te tu maine in state... fa o piesa cu mesaj, denasta de-a ta undar coaieeeeeeeeee...frateeeeee...si vezi daca traiesti din asta... cred ca mai profitabil ar fi sa... o iei in statie la metrou de la un grup de negri...sincer chiar nu ma interesa viata lui ice-t... nu ma lua cu cacaturi denastea ca e "ice-t frateeeeeee!esti nebun?" ca astea tin doar la copiii astia unda'...omul a facut o greseala sa manance c**** degeaba, si putea sa fie si cel mai smecher repar... ca tot prost era la faza asta...putea sa fie oricine in locul lui ca la fel de prost il consideram... ok?deci nu ma intereseaza pe mine cacaturile de povesti din viata unui repar pe care tu le-ai luat de pe net ca esti "mare fan ice-t frate"...uite nu mai pot eu de toti idolii vostri pe care ii pupati atata in fund...baietii astia cand merg la baie cred ca nici nu se mai sterg...they're "so fresh so clean" la cat ii pupati voi... si nu uitati mai baieti...ca voi la 17 ani stati pe banii lui mamica si lui taticu... va lauti tigari si beti ca animalele din banii lor... pustiu ala soulja boy la 17 ani a reusit sa scoata bani...banii lui...da din muzica... care este , va fi si va ramane o sursa de venit, oricat v-ati caca pe voi ca "nu vreti sa fie asa"... la momentul asta nici ice-t si nici soulja boy ala nu dau un scuipat pe voi si nici nu vor da vreodata... hai bafta... Be unda' yeeee
-
- The Drunken Master
gecko frate....adu-ti aminte cati ani ai...si nu mai vorbi de "copii" unda...ca majoritatea oamenilor cu care te certi pe aici is cu cativa ani buni mai mari ca tine..
si nu vorbesc neaparat de ani ca varsta fizica..
se vede din cum tratezi cumvantul "unda" ca l-ai facut din substantiv, adjectiv...
si nu vorbesc neaparat de ani ca varsta fizica..
se vede din cum tratezi cumvantul "unda" ca l-ai facut din substantiv, adjectiv...
peepee in ya girl's eyebrow
Gecko ... esti prost , atata tot ... si ai mufa cam mare ... scuza-ma dar tu defapt cu cine plm te certi ? Cu escobar care da sute de parai pe casete rare ? ba baiatule... n-ai dat in viata ta pe rep cat a dat asta pe un singur drum timisoara-bucuresti pt un singur concert si vii si te contrazici ca un idiot fara pic de respect. Ia-l pe solgia buoi si baga-ti-l in cur !!!
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
- Chill Will
- the funky man
ba asta e prost sa mor eu
)) am impresia ca o sa pice si la bac
clar pica , il da ma-sa afara din casa , o arde pe strazi ...se apuca de crunk si anu viitor pe vremea asta cand o sa fie la teo in emisiune cu alex & connectãrr ii dau eu peste nas ...sa vezi atunci beef
krayzee funksta motha fucka , what ...blowin up the spot 

Last edited by Chill Will on Thu Jun 26, 2008 7:08 am, edited 1 time in total.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- psychedeliic
- mr. blonde
- psychedeliic
- mr. blonde