Ice T vs. Soulja Boy

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply

Cine are dreptate

Ice T
45
85%
Soulja Boy
8
15%

Total votes: 53

E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

Stefan P wrote:http://youtube.com/watch?v=vum3qgoh0x4

Beat ca asta fac cu un buget de 10 ron ... adica un pachet de kent si o sticla de cola. Las-o-n puula mea daca si asta e muzica ... bag pla si-n Kanye cu declaratiile lui...
mai repede pun pisicul meu sa se plimbe pe o clapa si dupaia ii pun 2-3 tobe peste
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

┏┫  | |  ┣┓  ┏┓ 
┗┫━━ ┃ ━━┣┛  ┣┫ 
 ┃ ━━━━━ ┃ ┏┳┫┣┳┓ 
 ┗━━┳━┳━━┛ ┃    ┃ Copy/Paste
━━━━┃ ┃    ┗━┳┳━┛  if you hate
━━━━┃ ┗━━━━━━┛┃  Soulja Boy.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Koma wrote:uau. next time, please don't.

...si mai iesi pe-afara.
am iesit koma. acum sunt la munca. mersi de sfaturi :))
Viața e complexă și are multe aspecte.
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

:)))...uuu s-au razvratit copiii...lingusitorii lui ice-tea... krayzee funkstaaa...toti o ardeti pe funk acuma...ma rog... aaah..stii ce... du-te tu maine in state... fa o piesa cu mesaj, denasta de-a ta undar coaieeeeeeeeee...frateeeeee...si vezi daca traiesti din asta... cred ca mai profitabil ar fi sa... o iei in statie la metrou de la un grup de negri...sincer chiar nu ma interesa viata lui ice-t... nu ma lua cu cacaturi denastea ca e "ice-t frateeeeeee!esti nebun?" ca astea tin doar la copiii astia unda'...omul a facut o greseala sa manance cacat degeaba, si putea sa fie si cel mai smecher repar... ca tot prost era la faza asta...putea sa fie oricine in locul lui ca la fel de prost il consideram... ok?deci nu ma intereseaza pe mine cacaturile de povesti din viata unui repar pe care tu le-ai luat de pe net ca esti "mare fan ice-t frate"...uite nu mai pot eu de toti idolii vostri pe care ii pupati atata in fund...baietii astia cand merg la baie cred ca nici nu se mai sterg...they're "so fresh so clean" la cat ii pupati voi... si nu uitati mai baieti...ca voi la 17 ani stati pe banii lui mamica si lui taticu... va lauti tigari si beti ca animalele din banii lor... pustiu ala soulja boy la 17 ani a reusit sa scoata bani...banii lui...da din muzica... care este , va fi si va ramane o sursa de venit, oricat v-ati caca pe voi ca "nu vreti sa fie asa"... la momentul asta nici ice-t si nici soulja boy ala nu dau un scuipat pe voi si nici nu vor da vreodata... hai bafta... Be unda' yeeee :roll:
FOUS TA CAGOULE!!!
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))iti imaginezi cate tampenii scrisasi in postu asta?
nu mai are rost sa te bag in seama... :arrow:
Last edited by Boka on Wed Jun 25, 2008 5:46 pm, edited 2 times in total.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Gecko wrote::)))...uuu s-au razvratit copiii...lingusitorii lui ice-tea... krayzee funkstaaa...toti o ardeti pe funk acuma...ma rog... aaah..stii ce... du-te tu maine in state... fa o piesa cu mesaj, denasta de-a ta undar coaieeeeeeeeee...frateeeeee...si vezi daca traiesti din asta... cred ca mai profitabil ar fi sa... o iei in statie la metrou de la un grup de negri...sincer chiar nu ma interesa viata lui ice-t... nu ma lua cu cacaturi denastea ca e "ice-t frateeeeeee!esti nebun?" ca astea tin doar la copiii astia unda'...omul a facut o greseala sa manance c**** degeaba, si putea sa fie si cel mai smecher repar... ca tot prost era la faza asta...putea sa fie oricine in locul lui ca la fel de prost il consideram... ok?deci nu ma intereseaza pe mine cacaturile de povesti din viata unui repar pe care tu le-ai luat de pe net ca esti "mare fan ice-t frate"...uite nu mai pot eu de toti idolii vostri pe care ii pupati atata in fund...baietii astia cand merg la baie cred ca nici nu se mai sterg...they're "so fresh so clean" la cat ii pupati voi... si nu uitati mai baieti...ca voi la 17 ani stati pe banii lui mamica si lui taticu... va lauti tigari si beti ca animalele din banii lor... pustiu ala soulja boy la 17 ani a reusit sa scoata bani...banii lui...da din muzica... care este , va fi si va ramane o sursa de venit, oricat v-ati caca pe voi ca "nu vreti sa fie asa"... la momentul asta nici ice-t si nici soulja boy ala nu dau un scuipat pe voi si nici nu vor da vreodata... hai bafta... Be unda' yeeee :roll:
Calmeaza-te si tu, cred ca ai dat reply la fiecare 3-4 posturi, a inteles toata lumea ce vrea Gecko, vezi-ti amu de treaba...
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

nu mai pot eu ca am dat reply la 3-4 posturi :lol: ...ma plictisesc na...stresu de la bac :lol: ...ma rog...ma retrag de pe topicul asta... :bow: heil ice-t....noot
FOUS TA CAGOULE!!!
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

gecko frate....adu-ti aminte cati ani ai...si nu mai vorbi de "copii" unda...ca majoritatea oamenilor cu care te certi pe aici is cu cativa ani buni mai mari ca tine..
si nu vorbesc neaparat de ani ca varsta fizica..
se vede din cum tratezi cumvantul "unda" ca l-ai facut din substantiv, adjectiv...
peepee in ya girl's eyebrow
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Gecko ... esti prost , atata tot ... si ai mufa cam mare ... scuza-ma dar tu defapt cu cine plm te certi ? Cu escobar care da sute de parai pe casete rare ? ba baiatule... n-ai dat in viata ta pe rep cat a dat asta pe un singur drum timisoara-bucuresti pt un singur concert si vii si te contrazici ca un idiot fara pic de respect. Ia-l pe solgia buoi si baga-ti-l in cur !!!
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

sa vezi ce fericit o sa fie cand incepe sa faca superman dance la el in cur :lol:
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ba asta e prost sa mor eu :))) am impresia ca o sa pice si la bac :( clar pica , il da ma-sa afara din casa , o arde pe strazi ...se apuca de crunk si anu viitor pe vremea asta cand o sa fie la teo in emisiune cu alex & connectãrr ii dau eu peste nas ...sa vezi atunci beef 8) krayzee funksta motha fucka , what ...blowin up the spot :lol:
Last edited by Chill Will on Thu Jun 26, 2008 7:08 am, edited 1 time in total.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

nu-l da afara pt ca o sa-i dea deceneu banii inapoi :bow:
Image
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

iLL:WiLL wrote:doar felul cum vorbeste Ice e mai tare ca viata lu soluja boy
:!:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

:lol: dar stai ca o sa intervina moga si fizz,greii hh romanesc,sa spuna ca cranciu e viitoru si pe la noi :lol:
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

eu acuma am auzit doar de baiatu soldat...si asta ca am intrat pe topic ca am vazut ice-t.
instrumentalu de la piesa asta a lui solja cioby...nush dc imi aduce aminte de filmu' Ninja American :lol: (cred ca seamana cu muzica din film)
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Post Reply