Am ascultat si eu albumu... e SLABUTZ rau .... nu imi place... bine spun parintii " nu da`ti banii pe prostii "
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
O-Stil wrote:Uite aici tracklist-ul oficial!Dupa cum o sa observati Cabron a fost foarte implicat in acest album atat ca parte instrumentala cat si ca texte.Surprinde absenta unei piese cu Puya!In rest feat-uri normale,cu artisti cu care el a mai colaborat gen:Nico,Iony,Bulgaru,Tony Batranu etc.
1.Intro 1:37 (instrumental Shoby,text Shoby)
2.Avem tot ft. Iony 2:48 (instrumental Shoby,text Shoby & Iony)
3.Gangsta rap 2 3:12 (instrumental Shoby,Cabron, text Shoby)
4.Hai sa bem ceva ft. Cabron 3:16 (instrumental Shoby,text Shoby&Cabron)
5.Pt urechile d.m.v. 3:24 (instrumental Shoby,text Shoby)
6.Skit episodul 1 1:38 (text Shoby,Iony)
7.Viata-i un artist ft. Nico 3:46 (instrumental Cabron,text Shoby)
8.Vizionare placuta 3:06 (instrumental Shoby,text Shoby)
9.Tu nu vezi? ft. Toni Batranu 3:56 (instrumental Shoby,text Shoby & Tony Batranu)
10.Peste 10 ani 4:23 (instrumental Shoby,text Shoby)
11.Pt. ei ft. Iony 4:41 (instrumental Shoby,text Shoby & Iony)
12.Rasa noastra ft. Bulgaru 3:40 (instrumental Shoby,text Shoby & Bulgaru)
13.Skit (la mare) 1:01 (instrumental:sampler,text Shoby & Iony)
14.Pt ca anii trec 3:14 (instrumental Shoby,text Shoby & Iony)
15.Ce nu ati inteles? ft. Cabron 3:56 (instrumental Shoby, text Shoby & Cabron)
16.Neterminata
17.Outro 1:31 (instrumental Shoby,text Shoby)
Nu pierzi nimic... deci zici ca e manea doar pe un alt negativ...
In toate melodiile aud : cat a baut el , ca e mai sus ca dusmanii , ca are multe pizde , ca el e in club etc... Ceva special? Nimic
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.