CreativeEgo wrote:Stai liniștit, Khadafi, că și io eram cu mesaje lungi. Mai lungi cu ale tale. Important era să am cu cine discuta. Atunci când spui lucruri atât de evident false și rău intenționate nu ți se va răspunde cu mesaje lungi. Când o să înveți să vii și cu surse credibile pentru ce spui, mai vorbim. Dar nu cred c-o să vorbim, pentru că știința e conspirație, Internetul e conspirație, cărțile ie conspirație, realitatea însăși e conspirație. Doar revelația nu ie conspirație. Și cum revelația nu-i o sursă credibilă, tu continuă să postezi mesaje lungi, eu o să continui să te fac idiot.
A bientot.
nu incerca sa ma ridiculizezi, am vazut reflexul asta de a exagera totul, asta merge cu babele din sat care se emotioneaza nu cu mine. daca iti spun ca am vazut un poney in oras, tu o sa-mi spui de unde o suta de mustangi pe bulevard, nu exista asa ceva. vai e ridicol. conspiratie. si ma amuza faptul ca termenul de conspiratie e tratat ca si extraterestri. gen vai conspiratie, ce ridicol, s-a mai pomenit vreodata conspiratia pe pamant? nuuuu, nici odata nu s-a produs nici o conspiratie. vai ce ridicol e sa vorbesti despre conspiratii ...
daca pui 10 oamenii, si necunoscuti, intr-o celula, in mai putin de un an vei avea conspiratii, e in natura umana de a conspira, si in cadrul animalelor cu comportament social evoluat exista ce s-ar putea numi conspiratii, si tie ti-se pare asa de nemaipomenit ca vai, ar putea exista vreo conspiratie. nu ba, toata lumea e corecta si iti vrea binele tau, si face parte de o transparenta absoluta, ca doar nu si-ar permite sa te minta pe tine.
a bientot et suces ma teub espece de couillon