Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Re: Haarp Cord

Post by Suzy »

Gabi wrote:
Suzy wrote:
Gabi wrote:- ”Suntem 7 miliarde datorită exacerbării sexualității...” - wut?
facepalm...daca esti prost si nu stii, mai bine taci.

Ce, boss? :)) Aia e scrisă de EGO, citește mai atent :)) Și comentariul cu wut e pus tot de el. Gizăs.
de sisu vorbeam oricum. si s-a dat quote aiurea, scuze. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Stai liniștit, Khadafi, că și io eram cu mesaje lungi. Mai lungi cu ale tale. Important era să am cu cine discuta. Atunci când spui lucruri atât de evident false și rău intenționate nu ți se va răspunde cu mesaje lungi. Când o să înveți să vii și cu surse credibile pentru ce spui, mai vorbim. Dar nu cred c-o să vorbim, pentru că știința e conspirație, Internetul e conspirație, cărțile ie conspirație, realitatea însăși e conspirație. Doar revelația nu ie conspirație. Și cum revelația nu-i o sursă credibilă, tu continuă să postezi mesaje lungi, eu o să continui să te fac idiot.

A bientot.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

CreativeEgo wrote:Când o să înveți să vii și cu surse credibile pentru ce spui, mai vorbim.
e evident că tu nu ai auzit de ...wait for it... BIBLIE !
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Gabi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Gabi »

Suzy wrote:
de sisu vorbeam oricum. si s-a dat quote aiurea, scuze. :lol:
scuze eu atunci. *awkward moment* :))
\\o \o/ o//
Gigel
tanar

Post by Gigel »

Cre'ca topicu asta e facut de producatorii internationali de tastaturi, care de-abia asteapta sa-ti sara butoanele si sa cumperi altele.
Kadhafi

Post by Kadhafi »

darius wrote:
CreativeEgo wrote:Când o să înveți să vii și cu surse credibile pentru ce spui, mai vorbim.
e evident că tu nu ai auzit de ...wait for it... BIBLIE !
am spus ceva ce necesita surse mai devreme? in afara de studiu' al carui autor l-am citat. in curand o sa va spun ca cerul e albastru si o sa ma intrebati "surse". cand n-ati facut vreodata efortul de a ridica capul din pamant
Kadhafi

Post by Kadhafi »

CreativeEgo wrote:Stai liniștit, Khadafi, că și io eram cu mesaje lungi. Mai lungi cu ale tale. Important era să am cu cine discuta. Atunci când spui lucruri atât de evident false și rău intenționate nu ți se va răspunde cu mesaje lungi. Când o să înveți să vii și cu surse credibile pentru ce spui, mai vorbim. Dar nu cred c-o să vorbim, pentru că știința e conspirație, Internetul e conspirație, cărțile ie conspirație, realitatea însăși e conspirație. Doar revelația nu ie conspirație. Și cum revelația nu-i o sursă credibilă, tu continuă să postezi mesaje lungi, eu o să continui să te fac idiot.

A bientot.
nu incerca sa ma ridiculizezi, am vazut reflexul asta de a exagera totul, asta merge cu babele din sat care se emotioneaza nu cu mine. daca iti spun ca am vazut un poney in oras, tu o sa-mi spui de unde o suta de mustangi pe bulevard, nu exista asa ceva. vai e ridicol. conspiratie. si ma amuza faptul ca termenul de conspiratie e tratat ca si extraterestri. gen vai conspiratie, ce ridicol, s-a mai pomenit vreodata conspiratia pe pamant? nuuuu, nici odata nu s-a produs nici o conspiratie. vai ce ridicol e sa vorbesti despre conspiratii ...
daca pui 10 oamenii, si necunoscuti, intr-o celula, in mai putin de un an vei avea conspiratii, e in natura umana de a conspira, si in cadrul animalelor cu comportament social evoluat exista ce s-ar putea numi conspiratii, si tie ti-se pare asa de nemaipomenit ca vai, ar putea exista vreo conspiratie. nu ba, toata lumea e corecta si iti vrea binele tau, si face parte de o transparenta absoluta, ca doar nu si-ar permite sa te minta pe tine.

a bientot et suces ma teub espece de couillon
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Image

Image

Image

Image

Image

Image
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Kadhafi

Post by Kadhafi »

:butch: :butch: :butch: :stanca:

edit: 32 de ani tipu' ...
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

hai Kadhafi că poţi mai mult.
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Asclepio
rapperu vostru preferat

Post by Asclepio »

Chimie + astrofizica+ algebra vectoriala à la Sisu: " Lemma: Daca 2 homosexuali, avand energie identica, incearca sa impinga vectorul umanitatii in planul timp, ii infunda cursul in gaura neagra."
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

uuh...kinky :lol:
dragos23
rapperu vostru preferat

Post by dragos23 »

Cum ati vedea Haarp Cord fiind compus din:Chimie,Dragonu,Sisu,pentru urmatorul proiect.asta daca va mai exista un proiect?.E un caz ipotetic,stiu si eu ca are sanse mici sa se intample,dar daca s-ar intampla cum vi s-ar parea?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

:lol: :lol: :lol:
m-as distra copios :lol:
c0p
rapperu vostru preferat

Post by c0p »

Ar fi mai bine decât formula prezentă, cu Stres (care mi se pare mediocritatea întruchipată) - ar aduce un plus de creativitate într-un grup blazat. Nu-s vreun fan Chimie nici pe departe, dar ar ridica valoarea trupei. Asta spune câte ceva despre Haarp.
Post Reply