Melodii greu de gasit
Moderators: .etalosed, greuceanu
da! se numeste Ova Confident 12".mihai.lazar wrote:a scos nine in 98 sau 99 un maxisingle
anyone?
pe net nu se gaseste (cel putin nu cand am cautat eu) decat asta.
si nu, nu e aceeasi chestie cu Ova Confident de pe Nine Livez, pe piesa de pe single mai da si A.R.L. Da X'RSIS, pe care-l poti observa in linku anterior. Pe langa asta mai e o piesa Famaldahyde, pe care chiar n-o gasesc. Dar daca astepti 2 3 zile, posibil sa-ti fac rost de 12".
you just never know when you're living in a golden age.
KRS One 08 You Don t Really Want It mp3Kenshin wrote:raspunsul lui KRS-One la dissul lui Nelly..pls
Strictly known for busting up your head frames !
Sun|Rah wrote:da! se numeste Ova Confident 12".mihai.lazar wrote:a scos nine in 98 sau 99 un maxisingle
anyone?
si nu, nu e aceeasi chestie cu Ova Confident de pe Nine Livez, pe piesa de pe single mai da si A.R.L. Da X'RSIS, pe care-l poti observa in linku anterior. Pe langa asta mai e o piesa Famaldahyde, pe care chiar n-o gasesc. Dar daca astepti 2 3 zile, posibil sa-ti fac rost de 12".
In late 2000, the Bronx MC hinted at a comeback, releasing the single "It's Ugly.."
sa fie asta?
99.9%
Nine - It's Uglypreacher wrote:Sun|Rah wrote:da! se numeste Ova Confident 12".mihai.lazar wrote:a scos nine in 98 sau 99 un maxisingle
anyone?
si nu, nu e aceeasi chestie cu Ova Confident de pe Nine Livez, pe piesa de pe single mai da si A.R.L. Da X'RSIS, pe care-l poti observa in linku anterior. Pe langa asta mai e o piesa Famaldahyde, pe care chiar n-o gasesc. Dar daca astepti 2 3 zile, posibil sa-ti fac rost de 12".In late 2000, the Bronx MC hinted at a comeback, releasing the single "It's Ugly.."
sa fie asta?
99.9%
-
- fratele meu tu esti baiat
Nu am altceva... Dac?? te ajut?? asta...Rayz'O wrote:Care aveti A.L.T. & The Lost Civilization? daca aveti album va rog mult sa-mi dati un link!
Va multumesc!
http://rapidshare.de/files/36429389/A.L ... a.mp3.html
phase one wrote: thanx.. sa-ti ajute jah

de asta chiar nu stiam, merci frumos. piesa nu e cine stie ce.. dar dat fiind faptul ca o canta el, tot mi se ridica parul pe mine..preacher wrote:In late 2000, the Bronx MC hinted at a comeback, releasing the single "It's Ugly.."
sa fie asta?
Nine - It's Ugly

- Chill Will
- the funky man
Mr. Live inca o data...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Mr Len ft/ Mr. Live And Chubb Rock - Dummy Smacks E singura pe care o am, dar e foarte smechera!
daca are cineva Splashin Over Monica 12" (Mr. Live and Tony Bones) s-o urce pe-un server.
daca are cineva Splashin Over Monica 12" (Mr. Live and Tony Bones) s-o urce pe-un server.
- Kaen Shine
- Shiftee
- Chill Will
- the funky man
Sun|Rah wrote:Mr Len ft/ Mr. Live And Chubb Rock - Dummy Smacks E singura pe care o am, dar e foarte smechera!
Jmecheeeeer!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
http://www.sendspace.com/file/kf80y6
Nine - Ova Confident Remix Promo (VLS) (1995).rar
pentru cei interesati as putea sa pun inca doua volume nine - b-sides and unreleased shit
Nine - Ova Confident Remix Promo (VLS) (1995).rar
pentru cei interesati as putea sa pun inca doua volume nine - b-sides and unreleased shit
...