sau azi nu se difuzeaza...

varianta 2 e castigatoare, insa este de asemenea adevarat ca muia imi revine mie, pentru ca eu sunt singurul pe care il stiti de la Urban Groove. Doresc sa cer scuze publice tuturor celor care ne urmaresc, trebuie sa spun ca prima editie a inregistrat o audienta mare. Daca este ceva ce urasc mai mult este sa ii dezamagesc pe cei care ma urmaresc si probabil multi dintre ei si cred in ceea ce facem noi la emisiunea asta. Este o sincopa care nu se va mai repeta niciodata.xan yan wrote:pt aseara eu vad 2 posibilitati:
1. fie cei de la UTV sunt la fel de seriosi ca cei de la TVKlumea
2. fie montajul emisiunii nu a fost finalizat
dar mai mult ca zigur azi cineva ne va lamuri
Stai linistit, ca NA va fi la emisiune, daca binenteles va accepta invitatia. De indata ce isi oficializeaza intentia de a scoate album, va veni negresit la Urban Groove, nu este un artist care sa treaca neobservatRapAttack wrote:Brugner,nu fi dezamagit!Cine cunoaste cum sta treaba va intelege si muia nu va reveni nimanui.Ce rugaminte am:albumul lui N.A. e aproape gata,si cred k merita o promovare si la TV...In rest eu sunt foarte multumit de activitatea echipei tale.Numai de cea a companiei mele de cablu nu.Daca UTV se vede FOARTE prost,se mai inregistreaza in graficele de audienta?