mihai.lazar wrote:Topiul ramane deschis ... ramaneti doar pe albumele care s-au anuntat sau care se pare ca vor aparea ... nu insirati trupe de dragul de a le insira ... si motivati-va optiunile..eu unul sunt curios
ps: am sters si modifcat toate posturile cu caterinca proasta. o sa schimbam un pic datele problemei pe acest forum ... cativa useri mai vechi cred ca isi pot permite caterinca pe orice topic oricand. au topicul de mirc s-o faca acolo si sa lase restul nepoluat.
sistemul de avert si ban functioneaza
pai ce n-ati zis asa
wu tang - 8 diagrams
ill bill - the hour of reprisal
necro - death rap
la coka nostra (nu se stie numele)
boot camp click - casualties of war
steele (of smif n wessun ) - hostyle takeover
smif n wessun - the album
raekwon / ice water - polluted water
army of the pharaohs (nu se stie numele )
9th wonder & buckshot - the formula
special teamz (nu se stie numele)
emc - the show
motivul : curiozitatea
Last edited by nZa on Tue Jul 24, 2007 12:00 pm, edited 1 time in total.
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
mihai.lazar wrote:Topiul ramane deschis ... ramaneti doar pe albumele care s-au anuntat sau care se pare ca vor aparea ... nu insirati trupe de dragul de a le insira ... si motivati-va optiunile..eu unul sunt curios
ps: am sters si modifcat toate posturile cu caterinca proasta. o sa schimbam un pic datele problemei pe acest forum ... cativa useri mai vechi cred ca isi pot permite caterinca pe orice topic oricand. au topicul de mirc s-o faca acolo si sa lase restul nepoluat.
sistemul de avert si ban functioneaza
Sorry mihai...a fost o gluma nevinovata...
Acum ontopic...
As vrea sincer un album nou Nine...chiar merita ascultat omul...
Black Moon...
De Immortal Technique nu mai vorbesc...as vrea un album cel putin la fel de plin de mesaj ca Revolutionary Vol 2 ...
Bineinteles un Virtuoso nu strica nimanui....foarte tare omu'...
Outkast...
Promoe....
si multi altii...momentan am un lapsus...si nu prea am chef sa stau sa ma gandesc la nume si nume...o sa revin cand voi avea memoria proaspata...
game101 wrote:detox e in septembrie 2008,un videoclip se va filma in aprilie,deci dedata asta sar putea sal avem.
eu imi bag picioarele!!!!! Nu trebuia sa iasa in toamna acestui an? De ce septembrie 2008??? DE CEEEEEEEEEE?!?!?!?!
Pentru ca asa zice wikipedia probabil... Incetati sa mai orice spune wikipedia...
The video for the first single from Dr. Dre will feature a guest and will be filmed in late May 2008. The video will premiere on various stations in late June 2008.
The album will be released on September 25, 2008, so Dr. Dre’s album can be sent in for Grammy nominations, and it is confirmed that Detox will be almost a full 80 minute album featuring guests on basically every track. Eminem and 50 Cent are the only confirmed artist to be featured on the album.
It has been confirmed that Diddy and Jay-Z have both done vocals made for Detox, but it is not known if they will make the final cut. The album is set to be co-produced by Scott Storch who has announced that Snoop Dogg, Lloyd Banks, and Bishop Lamont have also recorded vocals. Other people working on Detox consist of Mike Elizondo and Dawayn Parker.