Diamond D - The Huge Hefner (2007)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Diamond D - The Huge Hefner (2007)
jeeez, cat am asteptat momentul asta..........................
n-am coperta, n-am tracklist, dar vestea asta ar trebui sa bucure cativa oameni.
THE DIAMOND IS BACKKK!!!
cateva piese sunt aici: http://www.myspace.com/therealdiamondd
n-am coperta, n-am tracklist, dar vestea asta ar trebui sa bucure cativa oameni.
THE DIAMOND IS BACKKK!!!
cateva piese sunt aici: http://www.myspace.com/therealdiamondd
you just never know when you're living in a golden age.
- Chill Will
- the funky man
o imensa intrebare am si eu :de ce pe pagina oficiala de la ONYX , in paranteza la numele ONYX scrie R.I.P. DIAMOND D si inca cativa?chiar sunt nedumerit.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- dimineata verific forumu
Un singur producator, adica Diamond D, nu ? Pai nici in cazul asta nu cred ca iesea un clasic.
Pe mine ma bucura lineup-ul ala de producatori, si cred ca o sa iaa ceva tare, daca nu clasic. (Si hai sa fim seriosi, ce mai iese clasic azi ?)
Spre exemplu (ca tot il ascultam acum) The Format al lui A.Z, cu Statik Selektah, Emile si.. bineinteles Premier, n-a iesit prea tare ?
Nu mai am greturi gen sa fie clasic, sa fie tare, asta conteaza.
Pe mine ma bucura lineup-ul ala de producatori, si cred ca o sa iaa ceva tare, daca nu clasic. (Si hai sa fim seriosi, ce mai iese clasic azi ?)
Spre exemplu (ca tot il ascultam acum) The Format al lui A.Z, cu Statik Selektah, Emile si.. bineinteles Premier, n-a iesit prea tare ?
Nu mai am greturi gen sa fie clasic, sa fie tare, asta conteaza.

da, diamond d. cum sa nu iasa "clasic" (ma rog) cand e diamond d la productie pentru intreg album? you fucking crazy?
line-up-ul asta nu va aduce nimic nou. o sa am parte de 5 piese misto, cel mai probabil alea produse de nottz, 45king, buckwild, illmind, jake one si-n rest v-a fi rupt. pe 10 fete, si-o sa ma gandesc daca asta e intr-adevar albumul lui diamond d. astept cu mare nerabdare materialul asta, va fi un moment crucial! piesele de pe myspace sunt puse cu un scop..

albumele iesite acum pe care le vei asculta si dupa 15 ani.Lecart wrote:(Si hai sa fim seriosi, ce mai iese clasic azi ?)
esti pulbere, ca deobicei. dupa 2004, asta pare a fi cel mai reusit an. pe mainstream, pe underground.. sunt albume misto, si oamenii parca s-au straduit mai mult ca inainte sa faca ceva OK.. si nu-ti enumar nume sperand ca stii la cine ma refer. faptul ca un album clasic iese la 3 ani e alta treaba, dar asta nu trebuie sa-ti scada din pofta de a asculta sau cumpara. right on.86BPM wrote:Cred ca nici dupa 2007 nu prea avem dupa ce trage linie ... Neutral
-
- dimineata verific forumu
No i am not. Diamond D a fost clasic intre 93 - 96, cand a produs divine stuff ca Love comes and goes ptr Ed OG, Flow Joe ptr Fat Joe si The Score (da shit) ptr Fugees. Cam atat ptr gustul meu.Sun|Rah wrote:da, diamond d. cum sa nu iasa "clasic" (ma rog) cand e diamond d la productie pentru intreg album? you fucking crazy?
wow.Sun|Rah wrote:albumele iesite acum pe care le vei asculta si dupa 15 ani.Lecart wrote:(Si hai sa fim seriosi, ce mai iese clasic azi ?)

lasa-ma cu clasic pentru tine, clasic pentru mine. eu vorbeam de un album clasic. period. care asa e considerat de o majoritate, fie ea hip hop sau nu.Lecart wrote:wow.Sun|Rah wrote:albumele iesite acum pe care le vei asculta si dupa 15 ani.Lecart wrote:(Si hai sa fim seriosi, ce mai iese clasic azi ?)apreciez ca m-ai elucidat, dar stiu si eu ce-i un clasic. Intrebarea avea alt sens.. Dar ca fapt divers asa, clasic ptr ei (usa) nu e si clasic ptr noi, la fel cum clasic ptr tine nu e clasic ptr mine .. + ca eu nu am orgoliu de cunoscator ca altii
. Asa ca.. sa ramanem fiecare cu clasicii lui.
ce sens, daca avea alt sens, era ironic si primesti sageata. ce ai de comentat pana la urma, tu, persoana fara orgoliu.