Wu-Tang Clan - 8 Diagrams (Retail) (2007)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Wu-Tang Clan - 8 Diagrams (Retail) (2007)

Post by kif »

Image

01 Campfire 03:59
02 Take it back 04:12
03 get them out ya way pa 04:18
04 rushing elephants 03:01
05 unpredictable feat dexter wiggle 04:12
06 the heart gently weeps feat erykah badu dhani 05:37
harrison and john frusciante
07 wolves feat george clinton 04:16
08 gun will go feat sunny valentine 04:15
09 sunlight 03:22
10 stick me for my riches 06:08
11 starter feat sunny valentine and tashmahogany 04:13
12 windmill 04:31
13 weak spot 03:58
14 life changes 07:21
15 tar pit 04:57
16 16th chamber o.d.b special 02:45
Image
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

e pe bune? :shock: :shock: de unde cum cat?
snp
pictor

Post by snp »

:) e aparut de vreo 2 - 3 zile . s-a mai vb despre el la topicu de la New Wu .
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

editat
Last edited by alka on Mon Nov 26, 2007 4:09 pm, edited 1 time in total.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Spun si-aici...un album de cacat in comparatie cu ce vreti voi ... decat Sunlight e miso...restu e laba. :butch2:
snp
pictor

Post by snp »

mie imi place..piesa fav e wolves , urmata de sunlight.
Melodii precum campfire , stick me , gun will go sunt destul de bune dupa gustu meu. Au si ceva mel mai in "vechiul stil" gen windmill , weak spot.. Si unpredictable e ok..
clar ca nu e ce se astepta..dar e bun .
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

ba nu prea imi place cacatu .. singura piesa care merge e Wolves
sunrah
.

Post by sunrah »

e cam greu sa judeci in 07 un album wu, sau pe rza. imi place, e bun - are chestii care ma deranjeaza clar din momentul in care am vazut track listing-ul. l-am ascultat de doua ori si ma gandesc doar la cum a stat inchis luni de zile sa scota macar atat si sa-i cheme pe nenorociti sa traga cate un vers. aici interviu cu el:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=82mS_P2ZdVQ[/youtube]

revin cu pareri dupa ce-l ascult mai atenta.
you just never know when you're living in a golden age.
snp
pictor

Post by snp »

cum da meth pe "windmill" :connencter:
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Image
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

nu il ia nimeni in original?care face comanda sa dea pm.
Shearer
old school

Post by Shearer »

iese in 2 saptamani.
nameless
dimineata verific forumu

Post by nameless »

Destul de bun albumul. Piese preferate: wolves si starter.
sunrah
.

Post by sunrah »

ma plictiseam savurand albumul lui ghost, cateva ganduri despre diagrama: dupa ce am ascultat albumul solo al lui ghostface, efortul lui rza pentru wu s-a cam injumatatit. pentru ca atunci cand ascult 8 Diagrams am impresia ca e un album solo – lipseste virtuozitatea, energia, intr-un cuvant, chimia dintre ei – care la un album wu n-are voie sub nicio forma sa lipseasca. asta inseamna wu – ghostface ii motiveaza pe raekwon si cappadonn, gza ii motiveaza pe rza si masta killa; pe Enter The 36 Chambers sau WT Forever – era simplu, era de la sine; acum cu cel putin 6 luni inainte de a fi lansat albumul, ca asa era vorba, ne trezim cu un album nou de la wu, care e bun, dar “bun” in 2007 ce mai inseamna?; rza sta inchis in studio luni de zile si-i suna pe pioni zicandu-le “am 3 beaturi gata, veniti sa inregistrati”.
un aspect care ma deranjeaza poate cel mai tare si care ma si mira e ca pe Life Changes nu dau toti, macar pe piesa asta sa fi fost ceva-ul ala (ganditi-va cum ar fi sunat “Proteck Ya Neck” fara method sau gza, sau “Triumph” fara deck..), desi piesa e o reusita dupa mine, dar unde-i self respectul?.. ghostface apare doar pe 3 piese pe album, cum mama naibii, chiar ghostface.. dar cum rza nu si-a facut timp pentru un beat, poate nici el nu a vrut sa-si faca pentru a scrie; erau in turneu impreuna la Rock The Bells, deci ocazii ar fi fost n, mai mult ca sigur - aici cade clar ideea ca erau busy si n-au avut cum sa se intalneasca.. rahat, vorbesc si eu prostii, ce insemna albumul wu? a nu acorda destul timp? sau a fi dezinteresat mai degraba. dupa mine nu trebuia sa iasa, chit ca albumul va fi apreciat de majoritate. pana si eu apreciez efortul, dar mi-e ciuda..
un alt punct slab, colabos si hook-urile. :roll: badu nu avea ce cauta pe album, ma lipsesc de ea, lui clinton nu vreau sa-i dau credit doar pentru ca a facut chestii ce le respect prin 70's, nu se pupa si nu aduce niciun + albumului; hook-urile.. sa fiu scuzata, astea nu sunt marca wu, stim cum trebuie sa sune, stim cum trebuie sa ne simtim cand le auzim - sunt un-wu din pacate, daca le zic r'n'b se supara cineva? ok. din atatea interviuri si concerte vazute pe tube, unde sunau fantastic, ma asteptam la ceva enorm, dar probabil nici ei nu sunt multumiti de rezultat. mai mult ca sigur. si mi-e ciuda cand l-ud pe rza ca vorbeste cu jumatate de gura despre album, mimeaza.. a invatat sa fie actor! (apropo de film, raekwon a aparut in Hardrock - 2007, asta ca poate unii ar fi interesati).

poate suna dubios chestiile astea, nu vreau sa o ard aiurea si nici sa ma gandesc la "longevitatea unui album" in 2007, pentru ca la cat de accesibila e muzica acum, disponibila la orice colt, orice site, parca devine utopic; dar nu si in cazul in care mi-ar fi ramas macar o strofa in cap de pe acest album la care sa ma intorc. nu-mi doream ceva nemaipomenit, doar ceva la care sa ma intorc, sa-mi fie dor sa aud. bucata lui odb? [...] method and u-god sunt singurii care par sa le pese de album, u-god cel putin, persona care mi se pare mie cea mai slaba din wu, asa, subtire, cum am ascultat eu, da si are poate cele mai misto aparitii pe album. nu o sa cumpar albumul asta pentru ca nu am de ce. sa-l cumpere altii, mai bine cumpar un film in care a jucat rza..! as mai avea multe de zis dar m-am plictisit pana si eu. sunt bucuroasa pe de o parte ca fanul rap, e fan e rap.. si indiferent ca e vorba de un comeback de la dre, rakim, tribes, pete & cl smooth, tot timpul e prezent si curios.. desi stie ca 35% (extrem de mult) va fi dezmagit. 6 ani lipsa, un nou album wu.. nu zic altceva decat "rap is outta control"
you just never know when you're living in a golden age.
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Sun|Rah wrote:lipseste virtuozitatea, energia, intr-un cuvant, chimia dintre ei – care la un album wu n-are voie sub nicio forma sa lipseasca.
Chimie care mie mi s'a parut prezenta doar pe 'Wolves', 'Stick Me For My bitches' si 'Unpredictable.
Post Reply