In incercarea de a promova nou lui album ce va apare undeva la inceputul lui 2008 Snoop Dog a vrut sa faca o surpriza fanilor prin abordarea unui nou stil combinand efectele de ecou dublate impreuna cu acorduri din anii '80 reusind sa scoata un fel de Ozone ciocolatiu....sunt ironic pentru ca mi se pare de cacat, dar inca o data el oricum demult era dus....enjoy
Wtf ? .. numa ce am auzit de Albatros ... ce seamana !
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
piesa este excelenta! infatiseaza atitudinea de pimp a lui Snoop, none the less. versurile sunt foarte ok, vibe-ul este extraordinar. ce sa mai zic de videoclip? cu efectele alea psihedelice m-a dat peste cap.
intradevar... nu stiu unde l-ai vazut tu pe snoop dogg dus de multa vreme da ma rog... A scos constant materiale in cel mai rau caz ok... Din punctul meu de vedere... E catchy sexual eruption si pe mine m-a catchuit..
zicea cineva ceva de Uzzi pe nu stiu ce topic si imediat mi l-am imaginat cu o freza afro, ochelari d-aia in forma de stea, imbracat in niste pantaloni mulati pe cur si evazati jos, cu o mana pe coaie si cealalta pe orga sau ce e, spunand: "poti sa sugi pula, daca vrei sa mori yooooooo" =))))))))))))))))))))))))))))
Rick James, bitch!
Snoop mi'a placut mult si pe ultimele albume, 'Bang Out' pentru mine e un fel de 'Deep Cover', deci nu prea l'am considerat mort.
Desi cu PCD si Justin Timberlake e destul de naspa (ca lirica & shit).