cu riscul de a parea ca vreau sa fac pe inteligentul, o sa enumar cateva idei tintite special catre reparii care sunt in dubiu in legatura cu dnb si alte genuri de muzica, in general: "ar trebui sa-mi placa, fiind repar? n-ar trebui sa-mi placa?" trebuie doar sa-ti raspunzi sincer la urmatoarele intrebari:
1) sunt pregatit sa resping un gen de muzica despre care nu stiu mai nimic doar pentru ca cei cu state mai vechi din nisa mea o fac?
2) sunt dispus sa zic de o piesa ca e marfa chiar daca e data la tv la ora de maxima audienta?
3) sunt genul care asculta muzica doar ca sa aiba ceva in fundal sau ma dedic complet fenomenului? si daca e varianta a doua, de ce n-as fi dispus sa : pasul 1) ascult mai multa muzica necunoscuta, de curiozitate si ca sa-mi extind orizonturile, pasul 2) aflu mai mult despre miscarea/curentul respectiv
hint: daca raspundeti cu da la prima,
studiu de caz: cum am ajuns eu sa imi placa dnb: am auzit/vazut la tv, ca si voi toti, m beat cu general levi - incredible, nu se poate sa nu o stiti, aia cu buiaca buiaca incredibal. Habar n-aveam ce e jungle la ora respectiva, dar mi-a placut destul de mult. Apoi am vazut shy fx - original nuttah si am aflat ce e aia jungle. mai tarziu, cei mai mari fumatori de canepa, indiana sau autohtona din oras s-au organizat intr-un crew de dnb si au inceput sa faca partyuri - am avut initial acelasi reflex de respingere ca si reparii de acum, din cauza felului in care isi tratau respectivii neuronii, dar aflasem intre timp ce e si dnb-ul (diet jungle

) si deci m-am dus, open minded, si mi-a placut. eazy. concluzia e ca daca mergi la partyuri si te simti bine nu inseamna neaprat ca o faci fiindca e pe val faza, unii chiar merg pt muzica, nu socializare. Daca nu auzeam buiacabuiaca pe mtv, cel mai probabil strambam mai mult din nas inainte sa merg la un party (dar tot mergeam). A doua concluzie, tv-ul ajuta cateodata (cu amendamentul ca pe vremuri pe mtv era muzica BUNA frate).
Deci va doresc cu caldura sa va scoateti capetele din cur si ma tirez. La un concert, nici rep nici rock

sarbatori fericite