Drum & Bass

house, techno, dubstep, drum'n'bass, grime, ghetto, chillout ... discutiile despre toate ariile muzicii electronice se vor regasi aici

Moderator: .etalosed

caine
fratele meu tu esti baiat

Post by caine »

K-pleaH wrote:eu nu jtiu de ce va complicatzi viatza cu genul asta muzical...mie`mi da dureri de cap...pe scurt...nu`mi place...parera mea personala mai detaliata....o tin pt mine...nu vreau certuri cu nimeni...
dak nu place taci in plm si fute o blonda grasa cu cosuri in londra!!

Broco wrote:
K-pleaH wrote:eu nu jtiu de ce va complicatzi viatza cu genul asta muzical...
:lol:
sau il iei o tura pe broco pe malul begai sub pod in frig langa gara...

un an nou fericiti fagotilor.....

mori mallone
rave or die
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

K-Pleah, daca nu "jtii" de ce isi complica astia viata cu drum n bass, de ce sari in sus ca iti da dureri de cap si iasgjsiagas? Crezi ca ne incalzeste la inima sau...?
WrongNigga wrote:Din moment ce n-aveti treaba cu genu 'x' de muzica, nu inteleg ce naiba va bagati peste tot.
:roll:
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

raperii simte nevoia sa sublinieje ca ei ramane olscul si ca nu intelege ce rost are un hiphop mai repede asea. In plus, cand raperii vede ca un raper respectat are o anume parere despre un gen de muzica, raperii tre s-o emuleze pen' ca, nu-i asa, toti tre sa ne uitam in sus la cineva. Gie brugner the trendsetter.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
K-pleaH
un domn / doamna

Post by K-pleaH »

....pai asta e un forum nu?asta e eu topic k toate celalte pe forumu asta..si trebuie sa fie pe el si sa discute despre d`n`b doar fani ai acestui gen?fiecare user are dreptul sa`si spuna parerea pe acest topic k pe oricare altul...si eu spun k nu`mi place....consider k am spus`o chiar foarte frumos...scuze nu stiam k daca deschizi un topic trebuie sa laude toata lumea si nimeni sa nu zica nimic impotriva...vai vai...ma rog vad k e foarte trendy sa ascultzi d`n`b...kkt...

ps: caine...chiar crezi k ma intimidezi??ghici unde ma doare si unde mi se rupe mie de tine ? ai ghicit?daca da....da`mi si un pupik akolo....bineinteles...treaca de la mine...potzi asculta d`n`b in timp ce....stii tu...

sanatate!
dead man walkin`...
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

cu riscul de a parea ca vreau sa fac pe inteligentul, o sa enumar cateva idei tintite special catre reparii care sunt in dubiu in legatura cu dnb si alte genuri de muzica, in general: "ar trebui sa-mi placa, fiind repar? n-ar trebui sa-mi placa?" trebuie doar sa-ti raspunzi sincer la urmatoarele intrebari:

1) sunt pregatit sa resping un gen de muzica despre care nu stiu mai nimic doar pentru ca cei cu state mai vechi din nisa mea o fac?

2) sunt dispus sa zic de o piesa ca e marfa chiar daca e data la tv la ora de maxima audienta?

3) sunt genul care asculta muzica doar ca sa aiba ceva in fundal sau ma dedic complet fenomenului? si daca e varianta a doua, de ce n-as fi dispus sa : pasul 1) ascult mai multa muzica necunoscuta, de curiozitate si ca sa-mi extind orizonturile, pasul 2) aflu mai mult despre miscarea/curentul respectiv

hint: daca raspundeti cu da la prima,

Image

studiu de caz: cum am ajuns eu sa imi placa dnb: am auzit/vazut la tv, ca si voi toti, m beat cu general levi - incredible, nu se poate sa nu o stiti, aia cu buiaca buiaca incredibal. Habar n-aveam ce e jungle la ora respectiva, dar mi-a placut destul de mult. Apoi am vazut shy fx - original nuttah si am aflat ce e aia jungle. mai tarziu, cei mai mari fumatori de canepa, indiana sau autohtona din oras s-au organizat intr-un crew de dnb si au inceput sa faca partyuri - am avut initial acelasi reflex de respingere ca si reparii de acum, din cauza felului in care isi tratau respectivii neuronii, dar aflasem intre timp ce e si dnb-ul (diet jungle :) ) si deci m-am dus, open minded, si mi-a placut. eazy. concluzia e ca daca mergi la partyuri si te simti bine nu inseamna neaprat ca o faci fiindca e pe val faza, unii chiar merg pt muzica, nu socializare. Daca nu auzeam buiacabuiaca pe mtv, cel mai probabil strambam mai mult din nas inainte sa merg la un party (dar tot mergeam). A doua concluzie, tv-ul ajuta cateodata (cu amendamentul ca pe vremuri pe mtv era muzica BUNA frate).

Deci va doresc cu caldura sa va scoateti capetele din cur si ma tirez. La un concert, nici rep nici rock :) sarbatori fericite
pune_orice
tanar

Post by pune_orice »

nu inteleg de ce toti cunoscatorii de pe acest forum minunat plin de usori cu o cultura muzica mult peste limitele normale considera drum and bassu un trend.. ba rahilor da ip op-u nu e un trend? sau e un trend pentru voi si va doare la banana? de ce trebuie sa comentati despre alte lucrui si sa nu va uitati in gradina voastra? nu vedeti ca cel putin 80% din rep-u romanesc e de cacat? ca 80% din cei care canta nu au nicio treaba cu muzica si sufera si ei de rep dar nu au nici cea mai mica idee cu ce se mananca? eu personal ma pish pe toate parerile voastre atata timp cat stiu ca sunti un nimic.. un nimic si asta o sa ramaneti tot mereu..

ascultati va place bine nu va place iarasi bine nu va obilga nimeni sa faceti ce nu va place.. da ma dati-va in slbz ca deja debitati.. mai cresteti mai informati-va asultati muzica nu doar ce stiti voi si dupa vorbiti.. MULTA MUIE :butch2:

PS: DA VOI NU SUNTETI TRENDY CA ASCULTATI RAP????
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

Kenshin wrote: In plus, cand raperii vede ca un raper respectat are o anume parere despre un gen de muzica, raperii tre s-o emuleze pen' ca, nu-i asa, toti tre sa ne uitam in sus la cineva. Gie brugner the trendsetter.
eu ma simt atacat in postul tau.... nu imi place dnb si nu zic asta pentru ca are Brugner in semnatura.... si nu pot sa zic ca imi place dnb doar ca sa fiu cool.....eu cred ca sunt undeva la mijloc, dar nu inteleg de ce asa multa lume cel putin aici in tm o arde pe dnb, pentru ca e trend? sau dnb-ul e asa bun si eu nu il inteleg.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

pune_orice, exista intotdeauna dnb.ro si acolo te vor intelege si restul userilor, intre timp aici e forum de hiphop la baza(ca mai sunt cativa useri care asculta si genul asta e alta treaba). la fel se intampla daca ma duc si vorbesc de house pe metalhead.ro.

multumim de urarile de muie. ne-ai demonstrat cat de inaltator pentru spirit este un ascultator de drum'n'bass pur. :arrow:
caine

Post by caine »

K-pleaH wrote: ps: caine...chiar crezi k ma intimidezi??ghici unde ma doare si unde mi se rupe mie de tine ? ai ghicit?daca da....da`mi si un pupik akolo....bineinteles...treaca de la mine...potzi asculta d`n`b in timp ce....stii tu...

sanatate!
esti suuper!!! du'te la doftor dak te doare acolo si se rupe...nu e de bine..pusssssyyy...haha

http://www.sendspace.com/file/l4t017>>
>>Ed Rush & Optical - DNBTV 29.11.2007

01. Hive - Neo 2008
02. Gein - Hell (Audio Remix)
03. Sonic & Silver - Rocket Launcher 2007
04. Bulletproof & Optiv - Camouflage (Bulletproof & The Upbeats Remix)
05. Terravita - Faceless Butcher
06. Audio & The Sect - Pounded
07. Photek - Deadly Technology
08. ?
09. Audio - Vigilante
10. ?
11. Break & Fierce feat D Bridge & Nico - Galleon
12. Spor - Breath in Scream Out
13. Chase & Status - Sell Me Your Soul
14. The Upbeats feat MC Ryme Tyme - Tonka
15. State Of Mind & Axiom - Deadzone
16. Ed Rush & Optical - The Turnover
17. Noisia - Block Control VIP
18. ?
19. ?
20. Konflict - Messiah (Noisia Remix)
21. T Snake and D Wolf feat Nothing - Mole Station 5
22. Foo Fighters - Pretender (Bootleg)

Randall
http://www.sendspace.com/file/r7toje

Lynx
http://www.sendspace.com/file/q8wz05

Alix Perez & Stamina MC
http://www.sendspace.com/file/ud6au4

DNBTV 26-27.11.07
http://www.sendspace.com/file/voyfzj>>shimon & andyc - body rock

ps:muriti
ps2:muriti iar
ps3:muriti toti
rave or die
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Caine... ai nevoie de un control frate :)))) chill ...
caine

Post by caine »

86BPM wrote:Caine... ai nevoie de un control frate :)))) chill ...
hahaha

nici nu ai idee cat de chill sunt....crezi ca mor aici si iau foc..haha ma distrez maxim....e mai fain decat hi5:))
rave or die
caine

Post by caine »

Broco wrote:
Kenshin wrote: In plus, cand raperii vede ca un raper respectat are o anume parere despre un gen de muzica, raperii tre s-o emuleze pen' ca, nu-i asa, toti tre sa ne uitam in sus la cineva. Gie brugner the trendsetter.
eu ma simt atacat in postul tau.... nu imi place dnb si nu zic asta pentru ca are Brugner in semnatura.... si nu pot sa zic ca imi place dnb doar ca sa fiu cool.....eu cred ca sunt undeva la mijloc, dar nu inteleg de ce asa multa lume cel putin aici in tm o arde pe dnb, pentru ca e trend? sau dnb-ul e asa bun si eu nu il inteleg.
dak tot esti din tm sa sti ca dnb a luat amploare in 2 locuri

primu in tm si porma in buc in studio martin;)
rave or die
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

86BPM wrote:Caine... ai nevoie de un control frate :)))) chill ...
mama, cine vorbea =)))))))))))))))))))))

EXTRAVERAL!!!!!!!!!111111111112222
Last edited by iustinescu on Sat Jan 05, 2008 1:30 pm, edited 1 time in total.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Te cred ma... !!!!111111112222223333333333333780-755684534-7868-669-666
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

io nu inteleg cum plm puteti clasifica un om raportat cu ce muzica asculta. adica e valabil in anumite cazuri cand striga "ignoranta" gen manele, dar deja de la un anumit nivel, sa il consideri retard pe unu fiindca asculta muzica cu bpm mai mare decat tine e absurd. Faceti abstractie de toys care merg la partyuri doar ca sa se integreze, pentru ca si la un concert hiphop, cu toate ca nu e aceeasi proportie, sunt multi din astia. Si na, as mai intelege daca stilurile n-ar avea legatura, dar sunt atat de inrudite incat tre sa fii chiar cu ochelari de cal ca sa nu realizezi asta.

Broco, te-am jignit doar in cazul in care te regasesti in descrierea mea :) Altfel, nu vad ce motive ai avea sa te simti ofensat. My bad, trebuia sa zic "unii raperi", nu "raperii".
Post Reply