Kenshin wrote: Si na, as mai intelege daca stilurile n-ar avea legatura, dar sunt atat de inrudite incat tre sa fii chiar cu ochelari de cal ca sa nu realizezi asta.
Word!
Si adapter vorbesc despre ce still de muzica vreau pe acest forum atata timp cat nu jignesc pe nimeni.. dar atunci cand altii incep si arunca cu cacat si zic ca e doar un trend si plm.. pacat ca voi ascultati rep dar aveti mai putina cultura muzicala decat un peste.. si da recunosc la inceput am asultat mult rep.. dar in timp un om cu minte isi mai largeste orizonturile muzicale. Imi pare rau sa vad ca multi dintre voi sunteti "repari" pur si simplu trageti in jos aceasta cultura.. nu accept ca "un reper" sa comenteze de drum and bass si la petreceri sa se imbete si sa danseze pe manele.. atata timp cat discutam civilizat e ok dar daca se intrece o limita putem sa ne bagam si pula foarte usor. REPET fiecare asulta ce vrea si nu inteleg de ce slbz trebuie sa comnetati voi ca e trend si pula mea cand voi nu intelegeti
Ps: Si acum ascult rep numai ca numai am acelasi interes interes ca la inceput pentru aceasta muzica pentru simplu fapt ca exista oameni ca voi care nu stiu sa aprecieze.. multi sunteti limitati si nu stiti decat rep si atat.. eee pacat ca atunci cand asultam rep multi dintre voi inca erau fani britney spears si backstreet boys si alte minunatii de genu.. deci nu aveti niciun drept sa comentati
pai hai sa vorbim concret si sa nu mai generalizam...ca asa pot sa zic si eu ca toti dnberii sunt drogati si trag pe nas...la fel cum zici ca reparii se imbata si danseaza pe manele. sa pastram totusi putin respect. eu ascult multe alte genuri pe langa hiphop, dar pur si simplu nu a ajuns sa-mi placa dnb...asta ma face pe mine incuiat? tu in loc sa discuti si sa demonstrezi niste chestii mai mult provoci pe restu'. nu poti sa vii intr-un oras de crestini sa propovaduiesti...nu stiu...lutheranismul. intelegi? mereu majoritatea nu o sa inteleaga ce vrei tu sa zici si o sa te ia peste picior. si nah, nu o sa schimbi mentalitati pe forum, stai linistit, nu te mai chinui...am incercat si eu cu secta mea pe alte forumuri.
stai linistit ca nu generalizez urasc cand se intampla chestia asta... daca am lasat impresia ca am generalizat imi cer scuze.. ma refeream doar la anumiti useri.. nu ziceam de tine ca dansezi pe manele cred ca se stie foarte bine despre cine e vorba.. nu vreau sa schimb nimic pentru ca nu se merita. imi place cum ti-ai spus opinia daca toti si-ar fi spus-o asa ar fi ok.. dar atata timp cat altii incep "muie dnb, un cacat un trend" si numai stiu eu ce deja o dam in diverse.. fiecare asculta ce muzica ii place ce muzica il atinge cel mai mult.. nimeni nu e obligat sa asculte.. dar asta nu inseamna ca tre sa aruncam cu cacat in cei care nu sunt ca noi.. si da cum a spus cineva mai sus drum and bass&rap same shit diffrent bpm much love
Kenshin wrote:
Broco, te-am jignit doar in cazul in care te regasesti in descrierea mea Altfel, nu vad ce motive ai avea sa te simti ofensat. My bad, trebuia sa zic "unii raperi", nu "raperii".
m-am exprimat gresit, am vrut sa spun ca nu gandesc asa pt. ca are cineva in semnatura, pur si simplu asa gandesc....
joke: ba eu sunt de parere cu Brugner!! pentru ca noi reparii suntem uniti
am ascultat mixu' lui malice si e pizda.
sunt lucruri frumoase pe acolo dar nu cred ca am timp sa le iau pe toate plm.sa inteleg ca o sa-l vedem pe mallone sambata la Psychofreud?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."