platitori nu am avut 400 la Afu Ra, am facut si eu parte dintre organizatori, credeti-ma. Deci pana nu vedem 4-5 concerte de genul lansarii Verita Saga, la rand, nu o sa mai faca nimeni in alte locuri. Si vba lu Hefe, "cine vrea vine, cine nu, NU!" NU e nici o obligatie, astea sunt conditiile din pacate. NU exista sponsori si e ft greu sa te caci 7-8 mii de euro pt un event. Poate doar in leasing (ca persoana fizica ma refer )
BRUGNER_okocha wrote:Deci pana nu vedem 4-5 concerte de genul lansarii Verita Saga, la rand, nu o sa mai faca nimeni in alte locuri.
Adevarat, e de tot cacatul cand se streseaza lumea pentru un eveniment, si nu apar oameni la ora concertului.
La fel de adevarat cred ca e si faptul ca Deliquent Habits nu vor concerta 2 zile la rand, daca ar fi cazul, cum s'a facut la Hades.
dap.e dubios fire.am vorbit cu 2 hardcoristi de aici de la munca care nu sunt rap si imi ziceau ei mie de mexicanii aia de la delinquents hobbits.deci creca o sa fie lume din toate ariile si zonele muzicale, si un club gen suburbia sau sala aia din preoteasa se pretau mai bine.in fire- vorba lui nimeni altu - intri cu adidasi albi si iesi cu ei negri.
Last edited by kif on Mon Jan 14, 2008 3:16 pm, edited 1 time in total.
S-au tot dat linkuri cu "Return of the Tres"; mie nu mi se pare cea mai tare piesa a lor; e clasica dar au si bucati mai bune, spre exemplu eu sap grav "Temptation" cu Michelle sau "En este varrio" de pe New and Improved.
Abia astept showul; sa vad unde dorm asta-i apropo pe fata catre brunetele cu sani rotunzi de pe forum.