Hip Hop Francez
Moderators: .etalosed, greuceanu
da Stefan P,Slatina e in Olt
Blanquito...tu ai un fix...ai dreptate,e ca tine,scuze ca ti-am disturbat threadul
Blanquito...tu ai un fix...ai dreptate,e ca tine,scuze ca ti-am disturbat threadul
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :
Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...
Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
C'est l'aterrisage.
-
- dimineata verific forumu
Blanquito wrote:Lecart wrote:mai baga, te rog. fac si eu o selectie.Blanquito wrote:am pus niste piese ce imi plac si mi-am adus repede aminte de ele..
pai depinde ce bagi tu .. ca eu sunt prea rep cum a zis begongosi poate am piesele
pai..
nu bagam numai ptr noi, nu ? .. poate restul nu au ca tine, arhive intregi - ma gandeam sa facem selctii asa, cu ce se merita ascultat; asa am si eu zeci de dvd-uri cu hh francez - dar asta nu inseamna ca ascult / ca-mi place tot ce-i acolo.

Blanquito...nu am zis ca lumea de aici e limitata,nu schimba sensul,te rog.Am inteles ca nu e asa,nu se vorbeste numai de NTM si IAM doar ca nu am vazut ceva despre Alliance Ethnik de exemplu care are ceva istorie in Franta,zic eu,dar asta nu inseamna ca lumea de aici e limitata,am zis ca limita e prea mare,nu ca voi sunteti limitati...silogismul e bun,crede-ma!In plus,ti-am zis ca polemica nu-si are rostul!
begongo,eu nu l-am jignit pe Blanquito,nici nu o sa o fac dar daca pentru tine rapul francez se rezuma la linkuri,atunci Blanquito e Dumnezeul rapului francez...arhivele Vaticanului nu sunt esentiale catolicismului ci mai degraba aflarii adevaratei origini ai acestei religii...
Si eu stiu regulile de vorbire ale limbii japoneze dar asta nu inseamna ca stiu sa o si vorbesc!
si o intrebare: cum schimb eu treaba aia cu tanar de sub numele userului?
begongo,eu nu l-am jignit pe Blanquito,nici nu o sa o fac dar daca pentru tine rapul francez se rezuma la linkuri,atunci Blanquito e Dumnezeul rapului francez...arhivele Vaticanului nu sunt esentiale catolicismului ci mai degraba aflarii adevaratei origini ai acestei religii...
Si eu stiu regulile de vorbire ale limbii japoneze dar asta nu inseamna ca stiu sa o si vorbesc!
si o intrebare: cum schimb eu treaba aia cu tanar de sub numele userului?
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :
C'est l'aterrisage.
C'est l'aterrisage.
-
- funk soul sensation
e de la Urban Peace asta...si Neg'Marrons au cantat acolo Le bilan si un Medley
C'est l'aterrisage.
C'est l'aterrisage.
Monsieur R - Le Che Une Braise Qui Brule Encore
http://www.megaupload.com/fr/?d=HS3O3QGT
un album bunicel,are productia foarte buna,recomand piesa Un peuple uni ne meurt jamais
http://www.megaupload.com/fr/?d=HS3O3QGT
un album bunicel,are productia foarte buna,recomand piesa Un peuple uni ne meurt jamais
C'est l'aterrisage.
C'est l'aterrisage.
- Blanquito
- eu sunt acela
Ak1-de_lautre_cote_feat._tresor
113-Un truc en moi
Les Architeks-track13 - scuze ca nu am numele piesei dar e dintr-un album mai rar si nu le-am gasit nici pe net
Baba-generation drogue et violence ft Peter cole
Bakar Feat Eben,Tandem,Sniper - Niquer Le System
Comite De Brailleurs-track 7
D.Abuz System feat Oxmo Puccino, Rohff, etc - La Loi Du Plus Fort
Daddy Lord C - Un Point D'Honneur
113-Un truc en moi
Les Architeks-track13 - scuze ca nu am numele piesei dar e dintr-un album mai rar si nu le-am gasit nici pe net
Baba-generation drogue et violence ft Peter cole
Bakar Feat Eben,Tandem,Sniper - Niquer Le System
Comite De Brailleurs-track 7
D.Abuz System feat Oxmo Puccino, Rohff, etc - La Loi Du Plus Fort
Daddy Lord C - Un Point D'Honneur
Ahmad - Le sens de la formule
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nd54DQNVCKI[/youtube]
4.21 - la la la....o piesa stil All day everyday de la scc
http://rapidshare.com/files/36313114/4. ... Rap.ru.rar
am mai citit mai atent pe forum si imi retrag unele afirmatii,Don Ice D.I.A.(e bine documentat),Lecart,Blanquito chiar stiu de ce e in Franta...de Blanquito mai stiam cate ceva,posturi de-ale lui Don Ice acum vad prima data...
bun,deci stie cineva cum scot sau schimb treaba aia cu "tanar" de sub user? cineva?oricine!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nd54DQNVCKI[/youtube]
4.21 - la la la....o piesa stil All day everyday de la scc
http://rapidshare.com/files/36313114/4. ... Rap.ru.rar
am mai citit mai atent pe forum si imi retrag unele afirmatii,Don Ice D.I.A.(e bine documentat),Lecart,Blanquito chiar stiu de ce e in Franta...de Blanquito mai stiam cate ceva,posturi de-ale lui Don Ice acum vad prima data...
bun,deci stie cineva cum scot sau schimb treaba aia cu "tanar" de sub user? cineva?oricine!
Last edited by bonheur on Thu Feb 14, 2008 2:21 pm, edited 4 times in total.
C'est l'aterrisage.
C'est l'aterrisage.