eu nu cred...G-MONEY wrote:intrebare pentru toti userii (un fel de poll asa): credeti ca B.U.G. Mafia mai poate sa scoata vreodata un album mai bun decat ce a scos pana acum? Pot sa-ti depaseasca conditia?
BUG Mafia
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
eu zic asa:pot scoate un album foarte tare dar care nu va avea succesul celor de dinainte pt ca nu mai e acelasi feeling nici in fan,nici in artist sau poate daca ar scoate un album in stilul anilor 2000 dar care sa sune totusi nou cred ca ar fi cel mai bine,si aici cel mai bun exemplu de astfel de chestie e "O mare familie",numai ca dupa directia productiei lui Tataee,stil ca in 98-2000 nu o sa mai "vedem" noi la Mafia...Daca totusi o sa mai scoata un album,probabil o sa fie foarte bun,pt ca Tataee e perfectionist si nu scoate doar pt palmares...numai ca nu o sa mai fie "simtit" ca inainte...internetul omoara sentimentele primare
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :
Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...
Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...
Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
- FAD
- adevarat sa mor de nu
poate scoate cva dance.
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
- FAD
- adevarat sa mor de nu
ce pm vroiai sa zic ?MAMA cand mai scoate cva uzzy ..idolu copilariei mele ?! :-s
citesc de 2-3 pagini aceleasi lucruri.
no reply pls ..nu vreau sa ma cert cu tine.
citesc de 2-3 pagini aceleasi lucruri.
no reply pls ..nu vreau sa ma cert cu tine.
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro