Revista BumBac

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
DogFather
spre 5000 de posturi, e ok

Revista BumBac

Post by DogFather »

http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/2377/1/

Primul numar al revistei BumBac apare la sfarsitul verii – inceputul toamnei.

O revista la care vor lucra oameni din toata tara, o revista care va imbina cultura hip-hop cu fotografia, poezia, proza scurta si alte forme de exprimare ce pot fi puse pe hartie. Incercam sa promovam ce merita promovat, vom scrie despre artisti - ce albume au scos, unde au cantat si cum a fost spectacolul; vom promova orice poezie sau text gasit de membri redactiei care credem ca merita citit si de cei care vor rasfoi revista. Va vom face cunoscute lucrarile membrilor revistei dar si pe cele ale colaboratorilor. Vom cauta surse de inspiratie si vom incerca sa facem ceva pentru noi si, implicit, pentru cei care umaresc aceleasi „drumuri” ca si noi. [.....]

Blogul revistei: http://revistabumbac.blogspot.com/
sylverr_47
tanar

Mini numarul 00 acum in august in cadrul unui festival

Post by sylverr_47 »

Scurte momente de promovare a revistei BumBac din cadrul BiniFestului.

Image
http://revistabumbac.blogspot.com/2008/ ... ac-la.html

"In cadrul celor doua zile o sa fie si scurte momente de promovare a Revista BumBac. O sa cuprinda chestii de genu: muzica ruleaza iar MC o sa zica chestii despre revista, un site, un vers, o sa fie pe ecran visuals cu poze si multe alte chestii. In ziua a doua Garaa si cu Borax o sa ne incante cu hip-hop vreo cateva ore si dupa ei Setsuna o sa faca trecerea inapoi la electronica cu stilul trip hop (cunoscut si ca Bristol sound sau Bristol acid rap)

Era vorba sa vina Cumicu cu DJ Twist si cu Bufu (Cluj) si posibil si cei de la Chyphax (Iasi) si cu Ceilalti (Suceava), dar am ajuns la concluzia ca renuntam la idee acuma, pentru ca avem putin timp pentru organizare, ne complicam si-i si incurcam pe organizatori. O sa facem in toamna ceva exclusiv revista BumBac! Acuma la fest o sa publicam un mini-numar ca sa avem ce rasfoi si ce sa impartim la lume pe acolo.

* Multumiri:
Bogdan - BT_BREAKS [Bt Breaks Society, Botosani], Iulia - SETSUNA [Iasi], Intarziatu- GAARA [Bt Breaks Society, Botosani], Razvan- MUHAHA [Bt Breaks Society, Botosani] si celorlalti care se ocupa cu organizarea.

Zet scrie pe drums.ro la sectiunea drums.ro Forum Index -> Romanian :

BiniFest
Editia a 2-a
1-2 august 2008
Ipotesti (Botosani)

-2 zile de dnb in padure
-free camping
-bar ieftin
-skate & bike contest
-paintball
and more to come ...

(...)

*Line-up and more on www.drums.ro"

Am dat copy de pe blog. Poate ca festul nu are ce cauta pe forum la hades da cred ca nr asta 00 s-ar incadra. o sa fie mic. 8 pagini cam asa. o sa le puteti rasfoi pe blog. sau la binifest daca veniti. :P
Post Reply