Liry-Pledoarie pentru suflet-LP Download
-
- The Drunken Master
am inteles perfect pct de vedere..so respect..nu se pune problema de nici un fel de bashini..George wrote:ma...orice as zice..o sa zici 'arfe, basini' si alte dastea (gen fiecare cu orgoliile lui, si inteleg asta)..dar...am ascultat o data si nu simt nevoia sa mai ascult nimic de acolo a doua oara (a fost de curiozitate pt ca e fata si e mai inedit)...as fi ipocrit daca as zice F BUN sau mai stiu eu ce doar pt ca e fata si se tine pe beat...negativele nu imi plac..iar daca aici e problema...restu nu prea pot sa ascult cu placere...cam atatdexstar wrote:George..ai votat najpa..respectam bineinteles decizia asta..dar ne-ar prinde bine sa stim si de ce![]()
cat despre VooDoo...plm...nush ce intelegi tu prin emo..dar nu e nimic emo aici...doar rep..dar totusi e o parere de luat in considerare chiar daca nu are nici un argument la baza...
peepee in ya girl's eyebrow
Contrar lu' Endogen mi se pare ca instrumentalele nu o scot bine in evidenta pe MC. Mai exact nu o sustin bine. Instrumentale "ascutite" cu voce ascutita (cum e cea de femeie) nu se pupa. Trebuia ceva cu mai multi basi sa inveleasca bine vocea MC-ei. Sau poate masteru' e de vina... Oricum, aici e loc de mult mai bine.
Eu de exemplu ma gandesc c-ar fi sunat mai bine, de exemplu, pe negative gen astea puse la download de curand de catre Phane.
Tehnica verbala foarte buna.
Versurile ei insa sunt foarte bune, asa in mare.
Desi ii apreciez si partea pur lirica, punctul ei forte mi se pare ca ramane ironia, pe care o practica foarte bine.
Revenind la partea lirica (mai de suflet), 50% sunt chestii excelente (de ex. melodia aia despre hip-hop cred ca e cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru miscare pe care am auzit-o eu vreodata in limba romana), dar in restul de 50% din cazuri forteaza prea mult metafora, cauta prea mult oximoronul, alege o rima ca sa sune si dup-aia o rezolva complicandu-se cu explicatii. Pe mine la un moment dat m-a obosit bombardamentul asta de metafore.
Un alt lucru la care ar putea sa mai lucreze (zic eu) ar fi refrenele. Ca sa ramai memorabil(a) trebuie sa ai macar 2-3 melodii cu refrene care sa ti se infiga in minte si sa nu mai iasa de-acolo nici cu clestele. Oricat de bine ai canta pe strofa, trebuie sa concluzionezi ca un haiku pe refren la un moment dat. Nu zic ca fiecare melodie trebuie sa vina cu cate un refren beton, dar macar 2-3 pe un album intreg sunt, dupa mine, indispensabile.
Eu de exemplu ma gandesc c-ar fi sunat mai bine, de exemplu, pe negative gen astea puse la download de curand de catre Phane.
Tehnica verbala foarte buna.
Versurile ei insa sunt foarte bune, asa in mare.
Desi ii apreciez si partea pur lirica, punctul ei forte mi se pare ca ramane ironia, pe care o practica foarte bine.
Revenind la partea lirica (mai de suflet), 50% sunt chestii excelente (de ex. melodia aia despre hip-hop cred ca e cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru miscare pe care am auzit-o eu vreodata in limba romana), dar in restul de 50% din cazuri forteaza prea mult metafora, cauta prea mult oximoronul, alege o rima ca sa sune si dup-aia o rezolva complicandu-se cu explicatii. Pe mine la un moment dat m-a obosit bombardamentul asta de metafore.
Un alt lucru la care ar putea sa mai lucreze (zic eu) ar fi refrenele. Ca sa ramai memorabil(a) trebuie sa ai macar 2-3 melodii cu refrene care sa ti se infiga in minte si sa nu mai iasa de-acolo nici cu clestele. Oricat de bine ai canta pe strofa, trebuie sa concluzionezi ca un haiku pe refren la un moment dat. Nu zic ca fiecare melodie trebuie sa vina cu cate un refren beton, dar macar 2-3 pe un album intreg sunt, dupa mine, indispensabile.
Hipocrisy is the greatest luxury!
- nx
- dimineata verific forumu
Un animal se legana pe o panza de bomfaier si pentru ca nu se rupea a mai chemat un animal
bun... si vreau altu mai bun

bun... si vreau altu mai bun

Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
-
- The Drunken Master
o sa vina si altul mai bun
pana atunci..sa nu se piarda ideea:
www.myspace.com/lirylove4hh
http://www.sunetesubsol.net/v5/componen ... temid,123/
pana atunci..sa nu se piarda ideea:
www.myspace.com/lirylove4hh
http://www.sunetesubsol.net/v5/componen ... temid,123/
peepee in ya girl's eyebrow
- nx
... am fost ieri la upa da n-am citit topicu asta decat azi .. am facut un request cd pe footrecords ... dar fac unu si aici
mai subanteles asa... (prin Bucale ... n-am adresa
)

Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
- nx
... ce sa intamplat cu partea asta :
"Copil, naiv stiindu-te, iti las armura mea
De experienta, sa-ti pot asigura intelepciunea" ?
"Copil, naiv stiindu-te, iti las armura mea
De experienta, sa-ti pot asigura intelepciunea" ?
- cataclysmicsound
- adevarat sa mor de nu