Versatil
ai auzit de idei noi aduse pe stiluri vechi?Hefa wrote:pai ori incearca sa aduca ceva din vechea scoala ori ceva original?Epk wrote:bai man t asigur eu ca cei de la ceilalti au stilul lor, asta ciudat de a se juca cu beatul, de a jongla cu versurile si zici ca sunt niste incepatori care nu prea se descurca, insa tre sa asculti u cu atentie ! uita-te si la Brugner, care dupa parerea mea, si nu numai a mea are un stil tare prin faptul asta ca o da asa fara sa cada pe beat, are un efect de narator pe piese. asta sta in originalitatea fiecaruia ! versatil incearca sa aduca ceva din vechea scoala ! nu ma refer la orignalitate doar la subiecte noi, ma refer si la voce si la modul de a da pe un beat ! Mie unul imi place mai mult stilul asta de a te juca cu beatul decat sa dai standard si sunt adeptul originalitatii !
da ma; asculti, zici daca-ti place, dai un sfat daca nu si gata frate.. nu tre sa stau yo sa ma cert cu toti stresatii... (nu raspunde, eu n-o sa mai raspund, sa lasam pollul sa decida)Gecko wrote:tare mentalitatea:))...criticile nu erau aiureaBlaster wrote:atunci nu asculta si mergi pe drumul tau, nu mai exagera cu criticile astea aiurea.Gecko wrote:ok dar nu vad rostul de a face ceva care sa sune gen vechea scoala in zilele noastre:)
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
aici cam are dreptate omul are rost orce iti place si crede'am mi'a place sa aud ceva in 2008 care sa sune a un 92-94(de afara)Gecko wrote:tare mentalitatea:))...criticile nu erau aiureaBlaster wrote:atunci nu asculta si mergi pe drumul tau, nu mai exagera cu criticile astea aiurea.Gecko wrote:ok dar nu vad rostul de a face ceva care sa sune gen vechea scoala in zilele noastre:)
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Io nu va inteleg...de multe ori... am auzit pe multi.. "coaie...imi place ceva in 2008 care suna asa old school plm "... darrr pe alta parte ii auzi ... " a nimic nou frate...aceleasi subiecte , cacat " ... sa va traduc lirica anilor 92 sau sa murim in paradoxuri ? Sau de faaapt nu se poate sa faci ceva 2008 ca-n 92 ?
Daca faci un beat oldschool .. si ai lirica de dex ashea cu nebuneli din chimie si fizica si masoni si reptilieni ... suni a plm si-atat.
Daca faci un beat oldschool .. si ai lirica de dex ashea cu nebuneli din chimie si fizica si masoni si reptilieni ... suni a plm si-atat.
- E.On Lockz
nu, lirica de caterinca party ego rap ce sa facea atunci pe un beat de care sa facea atunci.bine asta e parerea mea si preferinta meaStefan P wrote:Io nu va inteleg...de multe ori... am auzit pe multi.. "c****...imi place ceva in 2008 care suna asa old school plm "... darrr pe alta parte ii auzi ... " a nimic nou frate...aceleasi subiecte , c**** " ... sa va traduc lirica anilor 92 sau sa murim in paradoxuri ? Sau de faaapt nu se poate sa faci ceva 2008 ca-n 92 ?
Frate... jur ca daca io vin cu flow de 92 si lirica de genu : " Vin din ghetto si stralucesc / Ei trag cu gloante da'io ma feresc" . O sa zici ca sunt cretin la cap ( ceea ce ar fi perfect adevarat ) Asa ca nu incerca sa mai explici , ca nu tine... Piesele din 92 au fost pt vremea lor si acum sunt ascultate asa... ori pt good ol days .. ori pt analiza evolutiei. O sa rman la parerea ca multi asculta doar pt ca suna bine si altfel percepi engleza ca roman ... si-atat... fara prea mare cacare-n izmene.
si inca ceva...nu te critic,dar as vrea sa stiu daca te adresezi oamenilor sanatosi la cap,pt ca orice om sanatos la cap are in instinct sa traiasca cat mai mult(e demonstrata treaba),nu sa isi bage un glontz in cap atunci cand e incoltzit
in rest,imi place cum ai dat,intr-adevar e old school si e bine(daca,asa cum ai zis,povestea e adevarata),iar micile caderi de pe beat nu sunt flagrante,important e mesaju si ce feeling iti da acesta
pace! 

in rest,imi place cum ai dat,intr-adevar e old school si e bine(daca,asa cum ai zis,povestea e adevarata),iar micile caderi de pe beat nu sunt flagrante,important e mesaju si ce feeling iti da acesta

- E.On Lockz
original flavor de exemplu nu are versuri de genul si nici das efx si nici fu-schnickens si multe alteleStefan P wrote:Frate... jur ca daca io vin cu flow de 92 si lirica de genu : " Vin din ghetto si stralucesc / Ei trag cu gloante da'io ma feresc" . O sa zici ca sunt cretin la cap ( ceea ce ar fi perfect adevarat ) Asa ca nu incerca sa mai explici , ca nu tine... Piesele din 92 au fost pt vremea lor si acum sunt ascultate asa... ori pt good ol days .. ori pt analiza evolutiei. O sa rman la parerea ca multi asculta doar pt ca suna bine si altfel percepi engleza ca roman ... si-atat... fara prea mare cacare-n izmene.
Un singur lucru vreau să punctez... Deşi m-ar tenta să o lungesc, însă-s extraordinar de leneş.
Încetaţi să asociaţi anii ăia cu
Din nuştiucemotiv, oamenii (în general) nu mai au dăruinţa aia în nimic, că au totul de-a gata ... Gândeşte-te ce uşor e să faci un negativ dacă ai internet şi un amărât de fruity loops sau orice program de produs. Părerea mea-i că mentalitatea asta fute tot feelingul muzicii actuale. Nu mai există pasiune, asta e părerea mea. Cine ascultă muzica aia primitivă din 92 or whatever o ascultă pentru că oamenii ăia puneau suflet... Sau flowul despre care zicea Urban I... Păi la cât se chinuiau oamenii ăia cu instrumentalele/studioul până ce ajungeau în momentul în care înregistrau piesa şi eventual lansau ceva era şi normal să stea mult să facă treaba să meargă, nu dădeau cu un flow stricat şi cădeau DE pe beat după care se sfătuiau cu ceilalţi şi ziceau "las-o aşa că-i bine" (că din câte am ascultat majoritatea sună aşa nowadays).. (plus că am o preferinţă personală la instrumentalele anilor. Producerii de atunci se pişă pe toţi de acum. puuuhuuhuuunct)
Aaa... În legătură cu topicul. Am văzut clipu, instrumentalu rupe utere, da' cum sună Versatil nu-mi prea place. Am să ascult bootlegul, deocamdată am votat DA doar pentru instrumentalul ăla.
Uite ce... Ăştia cu tendinţe neo-golden-era or whatever ce o ard gen "fuck the new school hip-hop iz dying" & shit (mă includ) nu cred că vor s-aducă neapărat stilul liricii (poate) mai înapoiat decât ce se scoate acum, sau calitatea sonoră a acelor ani care, să recunoaştem, era destul de limitată având în vedere posibilităţile (tehnologia a crescut ca aluatu)...E.On Lockz wrote:ceva in 2008 care sa sune a un 92-94
Încetaţi să asociaţi anii ăia cu
... Cred c-aţi ascultat toţi nişte The Pharcyde, Original Flavor, Redman, Lords of the Underground, A tribe called quest sau hip-hop de genul, din anii 90-96 ca să ştiţi că nu acum 16 ani am depăşit paleoliticul. Chiar apreciez mai mult lirica anilor, în ciuda "complexităţii" or whatever a liricii aşa zisului "new school". (FOR FUCK'S SAKE, ASCULTĂ PUŢIN ATCQ - SCENARIO)Stefan P wrote:flow de 92 si lirica de genu : " Vin din ghetto si stralucesc / Ei trag cu gloante da'io ma feresc"
Din nuştiucemotiv, oamenii (în general) nu mai au dăruinţa aia în nimic, că au totul de-a gata ... Gândeşte-te ce uşor e să faci un negativ dacă ai internet şi un amărât de fruity loops sau orice program de produs. Părerea mea-i că mentalitatea asta fute tot feelingul muzicii actuale. Nu mai există pasiune, asta e părerea mea. Cine ascultă muzica aia primitivă din 92 or whatever o ascultă pentru că oamenii ăia puneau suflet... Sau flowul despre care zicea Urban I... Păi la cât se chinuiau oamenii ăia cu instrumentalele/studioul până ce ajungeau în momentul în care înregistrau piesa şi eventual lansau ceva era şi normal să stea mult să facă treaba să meargă, nu dădeau cu un flow stricat şi cădeau DE pe beat după care se sfătuiau cu ceilalţi şi ziceau "las-o aşa că-i bine" (că din câte am ascultat majoritatea sună aşa nowadays).. (plus că am o preferinţă personală la instrumentalele anilor. Producerii de atunci se pişă pe toţi de acum. puuuhuuhuuunct)
Aaa... În legătură cu topicul. Am văzut clipu, instrumentalu rupe utere, da' cum sună Versatil nu-mi prea place. Am să ascult bootlegul, deocamdată am votat DA doar pentru instrumentalul ăla.
nu poti sa spui ca producatorii de atunci se pisa pe astia de acum...tocmai ptr ca sunt vremuri diferite... acum daca intr-adevar esti bun faci ceva super smecher ...nu poti sa stii daca cei de atunci puteau sau nu sa faca ceva la fel de bun cu tehnologia de astazi... si inca o treaba...ziceai ca e usor sa faci un instrumental in zilele de azi...da ...e usor sa faci un instrumental hiphop, cu sample si etc... sa faci 100% your own work si sa sune super tare...mai greu
FOUS TA CAGOULE!!!