Blowin' Up The Spot
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
Blowin' Up The Spot
Sub sloganul �Nimic nu mai este o noutate in hip hop�, IrefutabilNews lanseaza noul site caruia i se alatura blog-ul �Blowin� Up The Spot� cu Krayzee Funksta la butoane.Incepand de astazi va voi excita urechile si boxele cu o varietate de albume ,ep-uri ,12″s + alte nebunii care o sa va prezinte interes (cine ma cunoaste stie la ce sa se astepte).De mentionat ca aspectu blog-ului va mai avea putin de suferit pe parcurs pentru ca , vorba aia , �n-am mai avut rabdare si-a trebuit sa scuipam direct de pe intro� dar sper ca in cel mai scurt timp sa arate asa cum ar trebui.Ar fi de apreciat ca , daca o sa va placa ceva , sa lasati un comment �fie el cat de scurt , asa voi sti ca apreciati ceea ce urc si nu aveti decat de castigat pentru ca va voi bombarda cu chestii din ce in ce mai tari daca vad ca merge treaba bine iar blogu� nu va sfarsi prin a fi inchis.Si daca astazi nu ati gasit nimic pe placu vostru , eu zic sa va intoarceti maine inapoi pentru ca sigur nu veti fi dezamagiti.Vreau sa va prezint artisti/trupe uitate de lume , sau de majoritatea dintre voi , si sa va prezint altele de care nu ati auzit (sloganu se potriveste cel mai bine cu treaba asta) + ce voi considera ce ar fi bine sa ascultati/vedeti/cititi.Vorba multa strica asa ca , cum zicea si Redman ��TIME 4 SUM AKSIOOOON�.

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
V.A. - Sip The Juice - We Got Enough To Go Around (Tuff Break Records - 1994)

01 - Tasc 4Orce - Watch Out
02 - Fourtie - Shawn
03 - Funky Gripsta & D - Loc - P.D.Y.G
04 - Dred Scott - My Mind Is Driftin
05 - Str8-G - Shadow Of A G
06 - Funky Gripsta, Young Prod & D-Cipher - Smith and Wesson
07 - Tasc 4Orce - My Home Town
08 - Fourtie - Headlines
09 - Str8-G - Drama
10 - Dred Scott - Liar
Download here
Primu post , un “V.A.” deosebit.De ce deosebit?Pentru ca nu in fiecare zi gasesti un “V.A.” cu artisti de pe coasta de vest laolalta cu cei de pe cea de est + rezultatu este chiar unul de succes.N-am chef sa ma intind sa va umplu capu cu abureala , i’ll let the music flow.Don’t sleep!

01 - Tasc 4Orce - Watch Out
02 - Fourtie - Shawn
03 - Funky Gripsta & D - Loc - P.D.Y.G
04 - Dred Scott - My Mind Is Driftin
05 - Str8-G - Shadow Of A G
06 - Funky Gripsta, Young Prod & D-Cipher - Smith and Wesson
07 - Tasc 4Orce - My Home Town
08 - Fourtie - Headlines
09 - Str8-G - Drama
10 - Dred Scott - Liar
Download here
Primu post , un “V.A.” deosebit.De ce deosebit?Pentru ca nu in fiecare zi gasesti un “V.A.” cu artisti de pe coasta de vest laolalta cu cei de pe cea de est + rezultatu este chiar unul de succes.N-am chef sa ma intind sa va umplu capu cu abureala , i’ll let the music flow.Don’t sleep!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Magnificent Daes
- rapperu vostru preferat
- strabunicutza
- Bandit Queen
- christian k.
- vatraș local
- Chill Will
- the funky man
Omniscence - Amazin 12″ (East West Records America - 1995)

01 - Amazin’ (LP Version Dirty)
02 - Amazin’ (Radio Edit Clean)
03 - Amazin’ (Instrumental)
04 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Street Acapella)
05 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Street Mix Clean)
06 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Ka-Ka Lak Mix Clean)
07 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Street Mix Instrumental)
08 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Ka-Ka Lak Mix Instrumental)
Download here..
Isi face aparitia si Omniscence la cerintele lu’ Daes Roc , care dupa parerea mea chiar a facut un request tare.Adica , y’all fucking sleeping daca nu ascultati 12″u asta.Sunt 3 remixuri la “Amazin’” si sincer nu stiu care varianta e mai tare.Sunt intre cea originala si “Ka-Ka Lak” remix , cu un mic plus pentru originala.Da cine naiba mai e si Omniscence asta?Direct omu’ se descrie pe pagina lui de myspace:
“In the late 1980’s Omniscence would start rocking mics at the tender age of 14. By the time he was 17 he had already blessed crowds at Irving Plaza’s famed “Car Wash Showcase.” The most famous, being 1990’s New Music Seminar. 3 years later, at the 1993 NMS he astonished the crowd with his newly accquired moniker, “The Funky Oneliner.” After cutting a 5 song EP with producer Fanatic, (Lil Kim, Notorious B.I.G., Beyonce, Boyz II Men) he inked a recording contract with Elektra via 3 Boys from Newark Entertainment. Though the deal wasn’t all that met the eyes of the ambitious 22 year old, he was able to achieve credible underground status, which earned him the October 95 edition of The Source’s “Hip-Hop Quotable” and “Sure Shot Singles.” Dropping two singles “Amazin” and “Touch Ya’ll” ft. Sadat X, Omniscence called it quits saying, “I need time to rethink my gameplan.” The hiatus turned out to be 10 years. So the question remains until now, “What the fuck he been doing?” His recent sighting should shed some light on all inquiring minds. “
Omu’ e printre primii , daca nu chiar primul repar din North Carolina si-a arso in brigada cu Yaggfu Front & N-Tyce (first female mc of NC) , iar prima lui aparitie a fost pe “Def Rhythm Productions - Back to the lab (1990)” cu piesa “Lost in music”.Cum a spus mai sus , a mai scos “The funky one liner EP” (material foarte greu de gasit in original chiar si in varianta mp3) in ‘93 si in ‘95 ar fi urmat sa scoata albumul de debut “The Raw Factor” dar din pacate nu a vazut lumina zilei.Oricum , “The Raw Factor” e in varianta bootleg out si probabil in viitoru apropriat va fi valabil si aici.Pana atunci , bump this shit right here!
P.S. : As fi recunoscator daca-mi spune cineva de ce a fost scos de la Sticky.Nu ma supar ,vreau sa stiu.

01 - Amazin’ (LP Version Dirty)
02 - Amazin’ (Radio Edit Clean)
03 - Amazin’ (Instrumental)
04 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Street Acapella)
05 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Street Mix Clean)
06 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Ka-Ka Lak Mix Clean)
07 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Street Mix Instrumental)
08 - Amazin’ (3 Boyz From Newark Ka-Ka Lak Mix Instrumental)
Download here..
Isi face aparitia si Omniscence la cerintele lu’ Daes Roc , care dupa parerea mea chiar a facut un request tare.Adica , y’all fucking sleeping daca nu ascultati 12″u asta.Sunt 3 remixuri la “Amazin’” si sincer nu stiu care varianta e mai tare.Sunt intre cea originala si “Ka-Ka Lak” remix , cu un mic plus pentru originala.Da cine naiba mai e si Omniscence asta?Direct omu’ se descrie pe pagina lui de myspace:
“In the late 1980’s Omniscence would start rocking mics at the tender age of 14. By the time he was 17 he had already blessed crowds at Irving Plaza’s famed “Car Wash Showcase.” The most famous, being 1990’s New Music Seminar. 3 years later, at the 1993 NMS he astonished the crowd with his newly accquired moniker, “The Funky Oneliner.” After cutting a 5 song EP with producer Fanatic, (Lil Kim, Notorious B.I.G., Beyonce, Boyz II Men) he inked a recording contract with Elektra via 3 Boys from Newark Entertainment. Though the deal wasn’t all that met the eyes of the ambitious 22 year old, he was able to achieve credible underground status, which earned him the October 95 edition of The Source’s “Hip-Hop Quotable” and “Sure Shot Singles.” Dropping two singles “Amazin” and “Touch Ya’ll” ft. Sadat X, Omniscence called it quits saying, “I need time to rethink my gameplan.” The hiatus turned out to be 10 years. So the question remains until now, “What the fuck he been doing?” His recent sighting should shed some light on all inquiring minds. “
Omu’ e printre primii , daca nu chiar primul repar din North Carolina si-a arso in brigada cu Yaggfu Front & N-Tyce (first female mc of NC) , iar prima lui aparitie a fost pe “Def Rhythm Productions - Back to the lab (1990)” cu piesa “Lost in music”.Cum a spus mai sus , a mai scos “The funky one liner EP” (material foarte greu de gasit in original chiar si in varianta mp3) in ‘93 si in ‘95 ar fi urmat sa scoata albumul de debut “The Raw Factor” dar din pacate nu a vazut lumina zilei.Oricum , “The Raw Factor” e in varianta bootleg out si probabil in viitoru apropriat va fi valabil si aici.Pana atunci , bump this shit right here!
P.S. : As fi recunoscator daca-mi spune cineva de ce a fost scos de la Sticky.Nu ma supar ,vreau sa stiu.
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Chill Will
- the funky man
motiv te rog?
le : pot sa-mi spui si in mp daca vrei.
le : pot sa-mi spui si in mp daca vrei.
Re: Blowin' Up The Spot
tu nu o mai arde ca ai nevoie de asa multa atentie ... baga acolo rep ca noi downloadam si apreciem in felul nostruKrayzee Funksta wrote:Ar fi de apreciat ca , daca o sa va placa ceva , sa lasati un comment �fie el cat de scurt , asa voi sti ca apreciati ceea ce urc si nu aveti decat de castigat pentru ca va voi bombarda cu chestii din ce in ce mai tari daca vad ca merge treaba bine iar blogu� nu va sfarsi prin a fi inchis.

- Chill Will
- the funky man
da , ciudat mod sa mor eu.primu post 55+ downloads , 2 commenturi ...bun asa 

- Chill Will
- the funky man
2 Ruff - Ruffskills (Bass Ism - 1994)

01 - Intro
02 - Everyday allday
03 - Ruffskills
04 - On the solo trip
05 - Ruff is the way
06 - Soulfood
07 - Confused
08 - Rugged
09 - I wanna get live
10 - And it’s on
11 - Strapped feat. Stud Nick
12 - Ric ‘n’ chicken
13 - Around the way
14 - Comin’ with the ruffnecks
15 - Shout outs
Download here.
Nici nu stiu de unde sa incep cu albumu asta fiind unu foarte tare.E direct clasic da’ din pacate nu cred ca primit atentie destula.Au mai scos vreo 3-4 12″s dupa album , multi sperand la un nou album dar prin ‘98 si-au dat demisia.Daca mi-ati cere o parere despre album ar trebui sa o ard insane and alla dat da’ va las sa-l descoperiti,n-are cum sa nu va placa .Atat va spun , nu e nici prea ruff rugged n raw nici prea smooth…numa’ PERFECT!Checkeraut , don’t sleep.
P.S. : Dedicatie speciala “All around the way” pentru toata lumea.One!

01 - Intro
02 - Everyday allday
03 - Ruffskills
04 - On the solo trip
05 - Ruff is the way
06 - Soulfood
07 - Confused
08 - Rugged
09 - I wanna get live
10 - And it’s on
11 - Strapped feat. Stud Nick
12 - Ric ‘n’ chicken
13 - Around the way
14 - Comin’ with the ruffnecks
15 - Shout outs
Download here.
Nici nu stiu de unde sa incep cu albumu asta fiind unu foarte tare.E direct clasic da’ din pacate nu cred ca primit atentie destula.Au mai scos vreo 3-4 12″s dupa album , multi sperand la un nou album dar prin ‘98 si-au dat demisia.Daca mi-ati cere o parere despre album ar trebui sa o ard insane and alla dat da’ va las sa-l descoperiti,n-are cum sa nu va placa .Atat va spun , nu e nici prea ruff rugged n raw nici prea smooth…numa’ PERFECT!Checkeraut , don’t sleep.
P.S. : Dedicatie speciala “All around the way” pentru toata lumea.One!