nu a aparut si pe piesa Aici e Romania ?Mirelinho wrote:d2ok wrote:stie cineva cine e supered??trupa, album, piese ceva??
e din bucale,e foarte talentat,mai are ceva piesa,dar din ce stiu e cam lichea ,in sensu` ca nu prea se tine de treaba!
C.I.A. - Craiova Independent Artists
-
- dimineata verific forumu
Nu vreau sa fiu hater, sau poate nu am inteles eu bine.
Dar pe piesa "Libertate" e un vers
"Caci ce face astia cu noi se cheama UE libertate"
Sau ceva de genu.... oricum , ideea e ca suna urat e-ul ala .
Dar pe piesa "Libertate" e un vers
"Caci ce face astia cu noi se cheama UE libertate"
Sau ceva de genu.... oricum , ideea e ca suna urat e-ul ala .
oh corazon del cielo, oh corazon de la tierra; oh corazon del agua corazon del fuego. oh cuatro vientos que respiramos. corazon de nuestra vida. ♥
Life is just a point of view.
Life is just a point of view.
-
- fratele meu tu esti baiat
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
C.I.A.: "Pasiunea nu intelege conceptul de "pauza". Munitie exista in continuare..."

SSS: Ce a mai facut C.I.A. de la aparitia albumului?
Rashid: Muzica.
Byga: “A fost mult pana ne-au dat cheile / Intre timp tot am trait si ne-am iubit femeile”…al doilea vers e valabil si acum…
Phila: Ce a facut si orice salariat inainte de aparitia albumului…mi-am vazut de viata.
SSS: Dupa concertele pe care le-ati avut in Bucuresti si Craiova, in ce alte orase veti mai pleca sa promovati albumul?
C.I.A.: Noi, in principiu, vom merge peste tot unde suntem chemati, avand pretentia unui minim de decenta in ceea ce priveste sonorizarea. Deocamdata, suntem in telefoane cu jumatate din tara…daca si cand se va concretiza ceva, va fi afisat pe site – www.cia-online.ro
SSS: Prin ce sunt diferite concertele din Bucuresti fata de cele din Craiova? Va place sa cantati mai mult in "deplasare" sau "acasa"?
C.I.A.: Ne simtim poate mai bine acasa, in Craiova, datorita prietenilor care ne-au sustinut de la inceput si inca vin la concerte, dar si publicul din Bucuresti s-a dovedit foarte receptiv la muzica noastra. Restul tarii asteptam sa-l abordam artistic cat mai curand, alimentati si de majoritatea reactiilor mai mult decat pozitive.
Citeste tot interviul: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3154/1/

SSS: Ce a mai facut C.I.A. de la aparitia albumului?
Rashid: Muzica.
Byga: “A fost mult pana ne-au dat cheile / Intre timp tot am trait si ne-am iubit femeile”…al doilea vers e valabil si acum…
Phila: Ce a facut si orice salariat inainte de aparitia albumului…mi-am vazut de viata.
SSS: Dupa concertele pe care le-ati avut in Bucuresti si Craiova, in ce alte orase veti mai pleca sa promovati albumul?
C.I.A.: Noi, in principiu, vom merge peste tot unde suntem chemati, avand pretentia unui minim de decenta in ceea ce priveste sonorizarea. Deocamdata, suntem in telefoane cu jumatate din tara…daca si cand se va concretiza ceva, va fi afisat pe site – www.cia-online.ro
SSS: Prin ce sunt diferite concertele din Bucuresti fata de cele din Craiova? Va place sa cantati mai mult in "deplasare" sau "acasa"?
C.I.A.: Ne simtim poate mai bine acasa, in Craiova, datorita prietenilor care ne-au sustinut de la inceput si inca vin la concerte, dar si publicul din Bucuresti s-a dovedit foarte receptiv la muzica noastra. Restul tarii asteptam sa-l abordam artistic cat mai curand, alimentati si de majoritatea reactiilor mai mult decat pozitive.
Citeste tot interviul: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3154/1/
- dagmar
- fratele meu tu esti baiat
LA MULTI ANI BYGA!!!!!
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
la multi ani,gabi 

Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro