clip nasol rau.
gagiu chel cu barba trebuia sa se tuna cu 2 zile inainte sa apuce s-a prinda si pe el soarele, ca deh, nu putea sa apara cu atitudine dura si tricou cu riders fara sa fie chel.
ultimul da praf rau de tot.
piesa nare treaba cu nimic.
forumisti - poate sunt de cacat, dar dupa cum vedeti toti aveti usere .
unu' din voi a zis ca e un clip care va reprezinta. altul a zis ca e slab pentru ca nu v-ati stresat cu el. deci, matematic vorbin, sunteti slabi.
trait-ar tie tico ala cu lamaia pe luneta, si reverse donuts-urile alea.
zetu1984 wrote:clip nasol rau.
gagiu chel cu barba trebuia sa se tuna cu 2 zile inainte sa apuce s-a prinda si pe el soarele, ca deh, nu putea sa apara cu atitudine dura si tricou cu riders fara sa fie chel.
ultimul da praf rau de tot.
piesa nare treaba cu nimic.
forumisti - poate sunt de c****, dar dupa cum vedeti toti aveti usere .
unu' din voi a zis ca e un clip care va reprezinta. altul a zis ca e slab pentru ca nu v-ati stresat cu el. deci, matematic vorbin, sunteti slabi.
nu stiu daca ai dreptate sau nu,dar comentariu` de mai sus loveste ca un uppercut de`a lu` Lennox Lewis!
Leasa wrote:
PS2: Simbad e printre cei mai impartiali si mai tari oameni de pe forumul asta!
Cu prima parte a afirmatiei sunt de acord si imi dau toata silinta sa fiu asa (nici nu e greu cand nu stii pe nimeni personal de pe forum si iubesti strict Rap-ul).
Pentru cea de-a doua parte a afirmatiei trebuie sa iti multumesc de incurajare.
Gagiu =)) =)) =))
BA , voi sunteti chiar atat de prosti ??? chiar nu v-ati dat seama ca-i caterinca faza cu TICO-ul ???
Zetule.. du-te ma la munca... lasa clipul .. nu te mai uita la el. bafta multa
Bine ca m-ai lamurit, daca zici ca faza e la caterinca, atunci clipul e foarte marfa. Ma declar fan...NOT.
ps: urmeaza sa ma ameninti ca ma bati?
ps2: stai linistit, nu ma mai uit la el
daca suferi .. suferi degeaba.
Mie unu' mi se rupe pula de parerea ta , nu stiu cine esti , ce pula mea vrei ... nu ma intereseaza.
Poti sa stai linistit , sa postezi ca totul e nashpa , sa ne lasam si atat. Poti sa asculti in continuare veritasaga si nimeni altu' si sa te sinucizi , NU MA INTERESEAZA. Ciao