tzele wrote:un fel de "la mare, la soare, vreau sa plang de tine sa uit". slab, jalnic, patetic, pateu.
PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, înduioşează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează muşchii oblici ai ochiului. – Din fr. pathétique, germ. pathetisch.
cred ca mi-a mai atras cineva atentia in legatura cu cuvantul patetic...ce am ingrosat e sensul pe care l-am dat eu acestui cuvant in postul de mai sus.Adica exagereaza cu interpretarea si transforma totul intr-o melodrama ieftina care nu atinge ascultatatorul/privitorul(cand vorbim de teatru/film) ci ii starneste, poate, rasul.
tu esti o panarama de 16 ani care vezi Doamne a crescut cu schooly d in urechii...esti cult tare nepoate..ma lesi...aleoooo forzzaaaaaaaaa STEAUAAAAAAAA!
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
tzele wrote:un fel de "la mare, la soare, vreau sa plang de tine sa uit". slab, jalnic, patetic, pateu.
PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, înduioşează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează muşchii oblici ai ochiului. – Din fr. pathétique, germ. pathetisch.
nu ma intresat niciodata ca face rimaru piese cu gutza...nu am nici o problema cu nici un mod in care cineva isi produce banii...da'daca-ti place sa sugi pula nu injura poponarii...de unde ai dedus ca sunt fan kartel???
pai prea ii tachinai p cei carora nu le placea clipul asta.nu inteleg cine plm esti tu in rep..d ti-ai permis sa scoti dissuri la adresa lui rimaru..dar in fine...s**k me baby one more time,vendeta rep ce esti