keytza prod :D
keytza prod :D
http://www.myspace.com/kidouk <- aici e myspace-u meu ! check my shit si astept o parere (buna sau rea, nu conteaza ) 

tobele mele nu sunt preset-uri, pentru k folosesec kitu 9th wonder, da oricum ms pentru parereStefan P wrote:ma... o intrebare pt toata lumea care s-a apucat acum de "productie" bai da niste tobe mai de doamne ajuta in afara de bashinile oferite de softuri... nu gasiti ?
mie nu-mi place nimic de pe myspaceu tau ...

- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
Nu stiu de ce toata lumea se crede critic in zilele noastre! Da bun atzi comentat da era de ajuns o parere (in plus cred k putzina incurajare nu ar strica din cand in cand ). Phanele te vad cam agitat la toate posturile, nu cumva ai uitat de unde ai plecat
? Anyway ms fratzilor pentru pareri si nu, nu sunt un acel wannabe producer ce vrea sa faca bani din asta ( pentru cei care se intreaba
). Stiu k mai am de invatzat, sunt constient de asta, da si voi astia mai "mari" sa zicem nu va mai datzi atotstiutori k nu va sta bine! 

- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Nu se pupa nimeni in cur prietene, doar ca daca te uiti atent, e plina rubrica de Promovare/Download de asa-zisi producatori si asta in interval de o luna, doua. In alta ordine de idei, instrumentalele tale nu-mi plac, sunt chiar urate. Bineinteles, asta din punctul meu de vedere, eu care sunt un hater in viziunea ta de producator de instrumentale de rep. Succes, repare.Skel wrote:si eu nu stiu de ce totzi de pe forumu asta se cam pupa in C** unii pe altzi!Al Gharaa wrote:^ eu nu stiu de ce toata lumea se crede producator in ultima vreme...Skel wrote:Nu stiu de ce toata lumea se crede critic in zilele noastre!
cheers (si nu te mai baga aiurea)
si cu asta am inchis discutzia:Al Gharaa wrote:Nu se pupa nimeni in cur prietene, doar ca daca te uiti atent, e plina rubrica de Promovare/Download de asa-zisi producatori si asta in interval de o luna, doua. In alta ordine de idei, instrumentalele tale nu-mi plac, sunt chiar urate. Bineinteles, asta din punctul meu de vedere, eu care sunt un hater in viziunea ta de producator de instrumentale de rep. Succes, repare.Skel wrote:si eu nu stiu de ce totzi de pe forumu asta se cam pupa in C** unii pe altzi!Al Gharaa wrote: ^ eu nu stiu de ce toata lumea se crede producator in ultima vreme...
cheers (si nu te mai baga aiurea)
1. nu am zis niciodata k suntetzi hateri( am si apreciat parerile dak ai citit bine)
2. nu m-am dat mare! k tu tzi-ai exprimat parerea, bun, itzi multzumesc
3. si chiar va pupatzi in c** chiar dak unii nu au tupeu sa recunoasca
4. mai bine sa inchida cineva topicu pentru k nu mai are rost
5. dak te dai "repar" pe un forum "rep" asta nu inseamna k esti si tu "rep" ("repare")