URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM
Moderator: dan
- christian k.
- vatraș local
pe panouri pentru afise am voie? ca politistul respectiv nu stia 
oricum, pacz, nu generaliza "va place sa o ardeti anti politie" ca tu daca ai pula asa de mare ca te pisi coaie asta nu inseamna ca tu esti mai special decat noi, muritorii de rand.
pentru eventualele of-uri, mp, n-am chef sa spamez topicu. bafta

oricum, pacz, nu generaliza "va place sa o ardeti anti politie" ca tu daca ai pula asa de mare ca te pisi coaie asta nu inseamna ca tu esti mai special decat noi, muritorii de rand.

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
- Bazooka Joe
- trendy guy
trebuie sa ai autorizatie si pentru panouri ... si pentru impartit flayereWrongNigga wrote:pe panouri pentru afise am voie? ca politistul respectiv nu stia
oricum, pacz, nu generaliza "va place sa o ardeti anti politie" ca tu daca ai p*** asa de mare ca te pisi c**** asta nu inseamna ca tu esti mai special decat noi, muritorii de rand.
it sux ..da asta e legea
muie copos
- christian k.
- vatraș local
Aici la cate concerte/petreceri am lipit afise, nu mi s-a cerut nici un fel de autorizatie sau cum a zis politistul de azi "contract de lipit afise cu primaria (?!)". Oricum, conteaza ca informam si naparlitii de satmareni de festivalul respectiv. In rest, sanatosi sa fim 

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
-
- fratele meu tu esti baiat

Mai cunoastem pe cineva care a incercat chiar sa conduca masina pe strazi cu sens interzis si sa trezit dea lungu strazii din cauza sperieturii cauzate de militieni:)) eh..povesti de la actiunile lipit afise:)
in teorie nu ai voie sa lipesti pe nici un fel de spatiu de imobil sau stalp decat cu autorizatie fie de la locatari fie de la primarie, iar primaria nu mai da pentru alte spatii decat cele amenajate:)
in concluzie? run nigga run!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Volume wrote:poti te rog sa mai incerci odata... [email protected] daca nu merge lasa un mesaj privatprodigy2007 wrote:eu sunt din bucuresti si am trimis mail la the_urban_vibes, dar nu mi s-a raspuns la mail . Am introdus adresa si la mess si nu mi s-a raspuns. Cum pot fii sigur de rezervare? Altfel nu se pot cumpara sau rezerva?
multumesc.
Salut, si pe mine ma intereseaza bilete pt sambata si duminica , am dat si mail si mesaj privat.
Multumesc ,
Tibi
every day you're giving more and receiving less...
-
-
dami un mesaj mie pe privat sau trimite un mail la [email protected] dar credeam ca asta a fost suficient de clar pana acum, pentru ca sa tot repetat!JaBy wrote:ma intereseaza si pe mine cazarea, mai vin cu un tovaras si nu stim unde o sa stam, daca ne poate ajuta cineva astept msj privat....
I felt like i learned the alphabet