) imi place sa mor... piesa a mai fost pusa odata pe hades... si nimeni nu a criticat asta? Ati prins aripi copii? Sunt curios cati dintre cei care m`au criticat au o melodie, si cati au inregistrat in studiouri... Ce vreti ma? unii nu au posibilitatea materiala sa inregistreze in studiouri... ca noi nu primim bani de la mami si de la tati ca sa inregistram si sa stam tolaniti cu p*** in sus sa ne uitam la tv... asta e...
Daca vroiai sa critici ceva criticai versurile c**** nu calitatea sonora sau cum e trasa melodia nu? ... deci putin imi pasa de cei care ma comenteaza aiurea pe forumuri... macar eu am avut tupeul sa incerc voi ramaneti fetite in continuare si vedeti`va de jucariile voastre...
Rappy zicea:
"Cand faci ceva bun si ai un viitor
Nu te urasc decat cei care nu fac nimic pe pula lor"
Va dedic melodia lu` rappy ma... auditie placfuta.
esti necopt si nu realizezi cat esti de penibil. piesa ca piesa, aia am inteles`o, dar nu stiu cum poti sa gandesti asa in 2008. cati ani ai? mai mult de 16-17? daca da, e grav.
ma frate piesa nu e facuta in 2008... nu e prima data cand sunt criticat pentru calitatea sonora... asa ca de ceva timp... ceva mai mult... nu mai inregistrez... oricum imi bag pula in parerile voastre de 2 bani... ca sincer eu ce piese am facut am facut la cererea prietenilor sau pentru momente marcante din viata mea... si pana in final : Iti place asculti nu LA REVEDERE... nu inteleg de ce atatea basini de la unii care nu au idee ce inseamna hh`ul atata timp cat nu au pus mana pe pix sa scrie ei versuri so FUCK OF
aproape toata lumea a pus mana pe un pix sa scrie versuri... unii s`au lasat la timp. sau au luat o pauza daca au vazut ca nu suna cum ar trebui... altii, asa ca tine, se mint singuri ca ei fac treaba buna... nu trebuie sa faci versuri ca sa ai dreptul sa spui despre o piesa ca e naspa... nu ti`a cerut nimeni sa tragi in studio la moga, dar totusi, macar asa de bun simt... sa nu fie chiar microfon de 6 lei din piatza... sa nu zgarie vocea la timpan, atat vrem. e irealizabil? probabil ca da, pentru repari ca voi cu viatza grea... care traiti voi in mizerie si in saracie... si ne spuneti pe piese cat e de greu... vai de mine, ce greu o duceti voi... daca o duci greu e vina ta, nu e vina altcuiva... mergi naibii la munca, lucreaza 8 ore pe zi, si incearca sa te descurci si din 8 milioane pe luna poti sacrifica 50 de lei sa tragi o piesa DE CALITATE, cum te minti singur ca e... fa piese in continuare pentru prieteni care vor zice "frate e bine" dar n`o sa fie sinceri, spun asta doar ca ti`s tovarasi... cum esti tu un repar underground cu viatza grea sunt sute in romania... prietenii aia ai tai de ce nu asculta alt repar de asta underground cu viatza grea din alt coltz al tzarii? pt ca e naspa. de aia. compara`ti muzica cu ceea ce se face la ora actuala in romania, si nu te compara cu ceilalti de pe siteul killah records... daca iti bagi pula in parerile noastre, nu mai pune piese pe net, ca daca nu`ti pui singur piesele pe net, nu le cautam noi pe dc++ si pe urma sa le facem topic... sper ca ai prins ideea, chiar daca nu am prea mari asteptari. bafta si sanatate.
ma coaie tu nu vezi esentialu??? CAND PULA MEA AM ZIS EU CA AM PISA TARE? cand am zis eu ca`s bun... m`a deranjat ca`s criticat de limbrici care nu au habar de hh si care comenteaza calitatea sonora... n`am zis ca`s sarac lipit pamantului, am zis doar ca unele lucruri au prioritate in fata unei melodii... pentru mine asta e un mod de relaxare si un hobby nu e un lucru din care sa fac bani... si eu nu sunt atat de prost ca altii... o sa investesc atunci cand sunt sigur ca ies in castig...
AcaDeMic wrote:ma c**** tu nu vezi esentialu??? CAND p*** MEA AM ZIS EU CA AM PISA TARE? cand am zis eu ca`s bun... m`a deranjat ca`s criticat de limbrici care nu au habar de hh si care comenteaza calitatea sonora... n`am zis ca`s sarac lipit pamantului, am zis doar ca unele lucruri au prioritate in fata unei melodii... pentru mine asta e un mod de relaxare si un hobby nu e un lucru din care sa fac bani... si eu nu sunt atat de prost ca altii... o sa investesc atunci cand sunt sigur ca ies in castig...
chiar daca nu ar fi un hobby, TOT N`AI AVEA CUM SA FACI BANI.
ce esential prietenas? tocmai asta am zis si noi, ca piesa NU E TARE. E CHIAR SLABA. NU AI ZIS CA ESTI BUN, PT CA NU ESTI... NICI NOI N`AM ZIS CA ESTI BUN. in primul rand pentru ca o piesa sa fie ascultabila trebuie sa aiba o calitate sonora minima, dupa cum ti`am explicat. respecta ascultatorul, tine minte vorba asta. respecta ascultatorul, respecta`te pe tine. nu ti`e putin jena sa apari in fatza unor oameni care si`au pierdut timpul ascltandu`te pe tine cu asemenea piese? si sa mai si suferi pe urma... spune`ne tu un lucru bun din piesa ta... calitate audio nu este, iar tu nu esti bun, chiar tu ai zis`o... ce sa apreciem de aici? versurile? ce au ele special ca e nu`mi dau seama? daca e hobby asculta`ti tu piesele acasa, si gata.
se poate face o piesa care sa sune acceptabil si pe un mic de 6lei numai ca piesa in sine trebuie sa fie buna dupa care trebuie sa stai sa o lucrezi foaaaaaaaarte mult timp. lipseste total spiritul autocritic la majoritatea oamenilor ce au trimis piese pt compilatia asta si academic cred ca majoritatea de pe frumul asta au mai mult habar decat tine despre hip hop. bafta!
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
iar se-ncepe cu problema banilor si-a lipsei studiourilor ? nasoala treaba in cazul asta.
am avut rabdarea s-ascult cam tot de pe acolo,si nu m-as mai incumeta sa mai dau play nici macar o singura data.