Downloadati tot Hip-Hop'ul made in R. Moldova!
-
- tanar
-
- tanar
-
- tanar
- B-ZAR
- fratele meu tu esti baiat
vizitatoruvesel
Ieri am primit de la baietii din Unda Comuna albumul "Comunica" si cel mai probabil ca azi o sa fie deja uploadat pe site... Pana mai spre seara, sa ajung sa scanez coperta
Ma bucur ca ti-a placut
[/b]
Ieri am primit de la baietii din Unda Comuna albumul "Comunica" si cel mai probabil ca azi o sa fie deja uploadat pe site... Pana mai spre seara, sa ajung sa scanez coperta

Ma bucur ca ti-a placut

Soon - "B-ZAR:Curriculum Vitae"
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
Limits Were Made To Be Broken!
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
- B-ZAR
vizitatoruvesel
Da, din cate stiu eu, LV's Klan au fost primii care au lansat un album in Moldova... Inaintea lor a fost o compilatie "Legea Strazii", dar, cum de fapt si LV's Klan, a fost scoasa doar pe caseta. Daca mai fac rost de caseta aia, o rip'uiesc si o pun la download
Da, din cate stiu eu, LV's Klan au fost primii care au lansat un album in Moldova... Inaintea lor a fost o compilatie "Legea Strazii", dar, cum de fapt si LV's Klan, a fost scoasa doar pe caseta. Daca mai fac rost de caseta aia, o rip'uiesc si o pun la download

www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
-
- tanar
"Ieri am primit de la baietii din Unda Comuna albumul "Comunica" si cel mai probabil ca azi o sa fie deja uploadat pe site... Pana mai spre seara, sa ajung sa scanez coperta Very Happy"
in sfarshit folderul meu de hiphop moldovenesc va avea un contzinut considerabil shi va capata amploare!Pana acuma am luat io ce-am gasit pa net, "kronyk 2006 de schimbari" (are niste piese foarte tari, mai ales aia cu avangard). De acolo stiu de RO. De fapt, de voi am dat prima data acum cativa ani buni
dup-aia am gasit "singur intr-o lume mare" tot p-acelasi site. De-acolo stiu de Bro (piesa combinatie rupe) . am dat de siteu http://www.myxxa.net shi mi-am tras ce era acolo de promovare.Acolo am gasit promo-ul la Abateri. Asta acum cativa ani. de-atunci caut
( Eu fiind stabilit in strainatate si raspandit prin europa de vreo 5 ani nu aveam cum sa-mi comand nimic ca n-ar fi ajuns pana-n germania in pizdeea aici la mine.Stiu cel putzin 3 oameni de-aicea care o sa faca tumbe prin casa cando sa le zic de site.

in sfarshit folderul meu de hiphop moldovenesc va avea un contzinut considerabil shi va capata amploare!Pana acuma am luat io ce-am gasit pa net, "kronyk 2006 de schimbari" (are niste piese foarte tari, mai ales aia cu avangard). De acolo stiu de RO. De fapt, de voi am dat prima data acum cativa ani buni

-
- tanar
si sincer inainte de site-ul asta n-a fost o promovare on-line prea reushita a hh din md. Imi imaginez ce restrans va este publicul daca nu sunteti piratatzi aproape deloc...adica daca chiar voi va puneti propriile materiale la dispozitie pa net.la noi gasesti ce vrei cand vrei in ce format vrei peste tot ripuit pe internet. Dar asta va face si mai undaground
Oricum am stat toata noaptea sa ascult si abia astept sa ma trezesc. Acuma chiar tre sa ma culc. Adorm cu Eldorado-Ganduri demonice
Noapte buna
Oricum am stat toata noaptea sa ascult si abia astept sa ma trezesc. Acuma chiar tre sa ma culc. Adorm cu Eldorado-Ganduri demonice
Noapte buna
- Chill Will
- the funky man
- B-ZAR
vizitatoruvesel
Ma bucur mult ca ai gasit ceea ce te face mai fericit, macar si pentru cateva zile.
Nu e vba de public, si la noi se gasesc astea pe net, doar ca nu le baga pe DC++'uri sau cum se mai cheama astea, la noi functioneaza alt sistem: se rip'uiesc si se transmit din PC in PC
cica e mai sigur asha 
sau pe mess... se arhiveaza si se da de colo-colo
problema e ca nu se cumpara materialele si, decat sa se transmite asa "ilegal" cum ar veni, le dam noi legal, oricum, pe site nu gasesti materiale absolut noi... decat alea care au fost concepute exclusiv pentru promovare pe net.
asa ca - enjoy ce e pe site si, stay tuned ca vin materiale noi
Ma bucur mult ca ai gasit ceea ce te face mai fericit, macar si pentru cateva zile.
Nu e vba de public, si la noi se gasesc astea pe net, doar ca nu le baga pe DC++'uri sau cum se mai cheama astea, la noi functioneaza alt sistem: se rip'uiesc si se transmit din PC in PC

sau pe mess... se arhiveaza si se da de colo-colo

problema e ca nu se cumpara materialele si, decat sa se transmite asa "ilegal" cum ar veni, le dam noi legal, oricum, pe site nu gasesti materiale absolut noi... decat alea care au fost concepute exclusiv pentru promovare pe net.
asa ca - enjoy ce e pe site si, stay tuned ca vin materiale noi

www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
- B-ZAR
Colaps

Ieri am primit de la baietii din Unda Comuna albumul "Comunica"

www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
- B-ZAR
Unda Comuna se incarca... Coperta in calitate buna vine abia maine 

www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
-
- tanar
foarte tare unda comuna ... piesa teoria relativului e rippuita aiurea pe la mijloc, se aude, da-i ok ca-i si pe abateri piesa...nu-ntzeleg d c nu se-nghesuie lumea sa traga si sa lase comment-uri cand io sunt asa de incantat...lasati prejudecatzile la o parte ppl, si trageti...gasitzi hiphop mai romanesc pe site-ul asta decat alde bug mafia sau zale, cu beaturile care suna toate ca-n state (va rog fara commenturi la fraza asta, e doar impresia mea ok? n-are rost!)