nu cred ca e vorba de prejudecati... de fapt, da, cliseele astea - daca bzar scrie cu "tz" si "sh" inseamna ca e de cacat si ca rapper, respectiv - asa e tot neamul lui
fuck it
poate eu nu inteleg corect ceva
shi, apoi, fiecare asculta ce vrea, pana la urma urmei
Pai este deja ceva de SikeratScriptum "Poetii Morti"
O sa mai cer de la baieti materiale, de fapt, o sa le zic lor sa le inchege intr-o arhiva si le uploadam, desigur
In curand apare albumul "Poetii Morti" - Cenaclu, label in care intra SikEratScriptum, Maxer si Swoad, Greg, Macros si decont... O sa fie pe site, daca o sa fie downloadabil... La discretia lor
Cel, care ieri a stat ascuns in buruiene/cel care se tara ca viermele pe jos/il vezi cum azi fudul se umfla iar in pene/e bietul eunuc, e lashul ticalos/Cel care tremura cand noi scandam in strada/Cel care se distra cand noi muream de frig/Il vezi umbland acum in haine de parada mereu/cu nasu-n vant, sa-i pice vreun cashtig/Cel care ne-a barfit ca n-am avea onoare/Cel care ne-a parat tiranului pagan/Ne-a pregatit acum, celula de-nchisoare/Ca sa ne fie EL, de-a pururea stapan/Cel care a jurat pe inima iubitei/Cel care a calcat si crez, si juramant/Ar vrea sa fim si noi, fiintze inrobite/Si cu Satan ca el, sa facem legamant/
Ce tare-i strofa jur e de pe Abateri Alb Negru-Lasul