Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
dak nu ziceau baieti de la CIA k Alex e ok nu-l mai apreciati voi atata ! Infine ...din partea mea poa sa va placa ... dar din punctul meu de vedere e doar o copie proasta si asa va ramane in ochii mei (l-am vazut si live si e praf praf )!
si te miri ca`si baga meggadon pula`n tine cu fiecare ocazie.
ce e praf la alex live ? si eu l`am vazut live si mi s`a parut super show... cu dansatori in spate, cu dj, mai baga ceva pe un beatbox facut de sharpe... era tare.
de unde stii tu ce apreciam noi ? eu il apreciez mai mult pe alex decat pe CIA. te`as ruga sa nu mai vorbesti in numele altora, ce ar fi apreciat altii si ce nu... vorbeste la persoana I singular si o sa fie bine.
nu sunt un adept al muzicii lui alex, dar am fost la un concert de-al lui si chiar a rupt muia.. voce, coregrafie, comunicare cu publicul, atitudine, dansatorii din spate, sharpe la beatbox. il apreciez pentru munca depusa, pentru organizarea foarte buna, chiar daca nu e neaparat genul meu.
Am deschis azi la 11 televizorul si era Alex pe Pro TV in emisiunea lacheului de Maruta. Pana aici nimic deosebit, dar aia l-au pus sa se imbrace in tigan, sa cante o manea si sa ii imite pe alde gutza sau minune. Se pare ca asa inteleg protevistii sa faca emisiuni de 1 Decembrie, amai vem experienta anilor trecuti cu imnul cantat de manelari...
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."