MOS DEF / COMMON / KANYE WEST

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked

CHOOSE YOUR WEAPON

MOS DEF
33
33%
COMMON SENSE
47
47%
KANYE WEST
21
21%

Total votes: 101

Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Pai daca e prea mare Kanye ce l-ai mai bagat in poll?
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

aoleu..sper sa nu fie iarasi ceva gen urbanvibes :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

CE SYSTEMS wrote:off trebuie sa duc lupte de convingere cu 15 forumisti.

Mosu' asta i.am explicat si ricardei.
Voi sunteti o mana de oameni care iubesc hip hop-ul,voi sunteti targetul firmei pt concerte rep.voi aveti prieteni care au prieteni care etc ai prins ideea.

Nu am nevoie de papagali imbracati larg ci de 10 oameni seriosi care platesc biletul pentru calitatea artistului,organizarii si intregului event.
Voi astia 10 sigur fiecare are 5 prieteni seriosi si fiecare din aia 5 are 3 si fiecare din aia 3 are 2 si fiecare din aia 2 are 1.daca faci un calcul eu convingandu-va pe voi 10 am deja garantat un public de 73 garantat asta fara pic de promovare doar din acest topic.Mai pune inca 4 forumuri si am deja 300 de insi + promovare doar afise inca 100 + flyere inca 50 invitatii inca 20 + reclame tv radio inca 300 minim + prietenii mei inca 100 minim.

daca faci un calcul am deja fara batai de cap 870 de participanti.

Nu mai vorbii fara sa gandesti inainte ca ma jignesti aiurea.
mai bine da.mi pm

o sa editez postul dupa ce imi dai mp ca ai citit si ai inteles.detaliile astea sunt doar pt mine si pentru voi astia 10 curiosilor

ms,dami pm

tu ori iti aduci singur... ori dealerul tau e un om onest si fericit. . .
Image
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

Dino eu sunt crocodilearul meu:))

si kanye nu e prea mare, e prea mare pt forumul asta daia o sa atac mai multe forumuri,putem sa il aducem depinde doar de voi daca veniti.
ms
mai astept idei
sunrah
.

Post by sunrah »

CE SYSTEMS wrote:Dino eu sunt crocodilearul meu:))

si kanye nu e prea mare, e prea mare pt forumul asta daia o sa atac mai multe forumuri,putem sa il aducem depinde doar de voi daca veniti.
ms
mai astept idei
fa sonorizari si atat. nu mai posta, nu mai fa nimic altceva. you're a fucking mess.
you just never know when you're living in a golden age.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

E greu , e greu ...
As zice Mos Def , pentru ca ma consider fan si e greu de adus in Romania , parca Common si Kanye West am putea sa-i vedem pe la un BestFest , dar Mos Def ?

Ne pui si tu sa alegem din 3 nume grele pe cine vrem sa vedem , sincer poti sa aduci pe cine vrei tu dintre ei ca nu ne suparam. :D
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Doar Kanye West s-ar preta pentru un event ca Bestfest. Common nu. E prea underrated in Romania. Maxim 6000 de oameni din Romania ( si aici exagerez ) au auzit de existenta lui. Iar din astia 6000 de insi,daca ar veni 5-600 la un concert de-al lui,ar fi bine.
Nu ma intelegeti gresit,nu vreau sa propun nimanui nimic,nu sunt expert la capitolul marketing sub nici o forma,dar eu consider ca lucrurile astea pe care unii le vad complicate se reduc la niste lucruri foarte simple.
Aglomeratia asta de evenimente cu artisti tari este benefica pentru cei cativa entuziasti ( printre care ma aflu si eu ),care ar plati si 1 milion ca sa-l vada pe unu cum e Common,sau o trupa precum Dilated Peoples. Dar nu e benefica pentru cei care ori nu au bani ( ceea ce nu e o rusine ),ori sunt intretinuti de parinti la modul ca parintii le dau bani doar cat sa supravietuiasca,ori pur si simplu vazand ca toti se inghesuie sa aduca atatia artisti la un interval atat de scurt de timp,nu le mai pasa,stiind ca oricum acei artisti o sa vina si a doua oara in tara.

Voi nu v-ati saturat sa vina un artist pe care-l ascultati de cand erati pustani si sa fiti inconjurati pur si simplu de aceleasi fete mai mult sau mai putin zambitoare care vin la concerte,pentru ca fac parte din prima categorie de public mentionata de mine mai sus ?
Mai bine strangi mai multi banuti,faci o chestie super bine gandita,mai ales la capitolul locatie,sonorizare si PROMOVARE,decat sa-l scoli pe Common de pe veceu,sa-l pui sa-si faca bagajul,si sa-ti vina sa-ti cante intr-un club in care o sa vina aceiasi 500 de oameni ( daca vin si aia ),si apoi,dezamagit de rezultat,sa te minti singur,asa cum fac toti betivii care zic ca se lasa in ziua urmatoare de alcool,ca lasa domne...poate data viitoare.
E o vorba. "Mai rarut,ca-i mai dragutz".

Imaginati-va doar ca-n 2009,in prima jumatate a anului,n-ar mai veni nimeni din sfera hip-hopului de peste granite. iar prin toamna,in septembrie,dupa o perioada de abstinenta,hadesul s-ar uni cu facemul si cu celelalte labeluri si cot la cot ar organiza un mare festival la Bucuresti,in care sa vina alde Common,Kanye,Mos Def,Krs One,iar in deschidere sa cante B.U.G. Mafia si Parazitii, + trupe de la hades si artisti de la facem.
+ o promovare super strong,la modul ca din timp sa se vorbeasca cu o televiziune gen PRO TV,la care se uita f multi,unul ca Dino sa traga niste sfori pe la antena 3 p-acolo,dox sa promoveze evenimentul la Yo pe Mtv,Brugner la Urban Groove pe UTV,sa se lipeasca afise prin tot orasul,s.a.m.d.
Ce parere aveti ? Ar veni multa lume ? Mai ales ca foarte mult conteaza niste nume ca Parazitii sau B.U.G. Mafia in deschidere. s-ar reuni fanii ambelor trupe si ar veni oameni care de regula nu calca pe la concerte hades sau facem.
Eu unul asa vad lucrurile. Sunt convins ca dupa postul asta o sa-mi iau multe injuraturi si maciuce-n bot,posturi ironice de la copilasii care n-au ce face si le place sa comenteze la orice as posta eu,sau vreo vorba de duh de la Riccarda,care n-ar fi de acord cu ce spun eu....dar repet,eu asa vad lucrurile. unde-s multi,puterea creste,cum era vorba aia veche. daca se unesc toti,putem sa aducem la lumina hip-hopul asta despre care polemizam cu totii atat de mult pe forumuri.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Mef
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Mef »

^ atata vorba pt nimic :roll: esti extraordinar prietene :?

ON :arrow: COMMON :!: :!: :!: :!:
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

dealerul tau te tepuieste... iti da marfa proasta...
Image
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

ms mallone , apreciez dar ramane o vorba in picioare

a fost o parere extraordinara dar total nefolositoare,numai bine

o sa vad daca chiar ai da banii aia ca cica o sa stau la intrare special.

ricarda esti geniala ,cand mai intri pe mess? sa ne "common" t'apelle tu alea alea,d'ale noastre.

gata vbesc mai putin ca nu intereseaza pe nimeni detaliile
vreau doar voturi,ms

dino ce ai man cu alex?=))))
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Mef wrote:^ atata vorba pt nimic :roll:
nu postasem pentru tine. postasem pentru cei care au o anumita putere de intelegere.
dino,de ce-i acuzi p'astia ca posteaza offtopic ? si tu faci acelasi lucru ca moderator,atragand dupa tine inca 15 posturi la fel.
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

on topic please hai cu voturi si sugestii pertinente
ms
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

tu ce asteptari ai de la toata treaba asta ? cati dintre cei care dau click pe pollu ala crezi c-o sa-ti vina la concert ? spune-ne si noua,nedezvaluindu-mi nimic oficial ( oficial pe forum,ce vbe sa moara sandu ciorba :)) ).
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

oficial raspunsul pt forum este daca vin 5 oamenii pana acum sigur eu mi.am indeplinit misiunea.
poti sa ma crezi nebun dar cu o pietricica construiesti munti.
Locked