Dirty South = evolutie?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Dirty South = evolutie ?

da, dirty south e evolutie
8
17%
nu, dimpotriva
17
35%
habar n-am si nu ma intereseaza
10
21%
auzi, tu n-ai de lucru?
13
27%

Total votes: 48

Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ba, nicicum nu e bine. cand sunt numa threaduri la generalitati, nu e ok ca de ce nu se vorbeste de hiphop. cand se vorbeste de hiphop, nici asa nu e ok. :|
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

hiphop?unde?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

:lol: ok recunosc ca am fost tentat sa bag si eu asta dar m-am abtinut de dragu eticii profesionale de user batran si serios. dar sa continuam
sunrah
.

Post by sunrah »

Kenshin wrote:am ascultat ce ati pus pe aci si nu mi se pare ca are vreo legatura cu snappin si cinei si synth-uri etc.
urechea se obisnuieste prost. dar exista si sounth de calitate, facut cu bun simt, care, you know, nu va fi niciodata pe primul raft.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eGU_v_GAdvg[/youtube]
Last edited by sunrah on Wed Dec 03, 2008 4:25 pm, edited 1 time in total.
you just never know when you're living in a golden age.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

mie imi place topicul asta din simplul motiv ca se discuta constructiv (in mare parte) pe un subiect de hip hop si intr-o zi s-au facut 7 pagini si fara prea multe aberatii :lol:
carry on.

cui nu-i place (krayzee) il poate considera cum s-a mai zis, doar o ramura a hiphopului si sa o ignore, cum face probabil si cu christian rap si altele de genul.
Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

prefer sa ascult christian rap!

apropo , curiozitate : koma tu asculti dirty south from nowadays?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

nu, dar mi-au placut piesele de pe raw footage, am zis-o si mai devreme.
normal ca prefer de 100 de ori pe the old ice cube, dar na.
ca fapt divers, si cehii, nemtii, slovacii, polonezii, etc au adoptat stilul asta dupa cum am auzit pe la kemp in ultimii doi ani. aia e. asta nu inseamna ca celelalte stiluri se duc dreaku. doar ca astea sunt acum in voga. or sa se mai stinga sau nu, ramane de vazut :)
Last edited by Koma on Wed Dec 03, 2008 4:27 pm, edited 1 time in total.
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Krayzee Funksta, parca ascultai..
Kenshin wrote:wow there, young missy. south ce? adica geto boys sunt ds fiindca-s din houston? repet, ma refer la genul de muzica (genre, na!). sincer, habar n-aveam de UGK aia (da, eu pot sa recunosc, eu sunt magician), am ascultat ce ati pus pe aci si nu mi se pare ca are vreo legatura cu snappin si cinei si synth-uri etc. Dar din nou, n-am pretentia ca sunt cunoscator, ma informez de pe threadul asta si de pe wikipedia (da, pot, magician). ce vreau sa zic e ca intre laffy taffy aia si ugk e ceva diferenta semnificativa, care nu prea ii pune in aceeasi liga, ma simti? :idea:
asculta ce-am pus pe paginile anterioare si vezi cum suna sounth-ul in trecut, metalele au aparat dupa '95, inainte era mai funky - iar unii au stiut sa pastreze putin din asta. laffy taffy/ugk/8ball & mjg sunt south, cum la fel common/aesop rock sunt hip hop si nu suna deloc la fel (diferenta despre care vorbesti, care tine strict de abordare) - aici revin din nou la samples, pentru ca de asta suna diferit, ugk sampleaza (am pus si samplele) adica e sample based, suna clar mai bine decat o clapa de topor a la milioanele de piese care se vand la ora actuala. rip pimp c.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

bai, nici mie nu-mi plac aia cu dinti de aur si ceasuri la gat. dar nu ai ce sa faci, sunt si niste piese ok. cum am mai zis. aici iar intervine partea care nu se discuta, adica faza cu gusturile. ok, hai sa nu-i zicem muzica rap. dar tot muzica e. e o industrie, e ca industria alimentara :) se face, se vinde, se consuma. e un bun de consum. e ok sa existe diferite genuri de muzica ca sa avem de unde alege.

krayzee, daca nu exista dirty south/crunk poate ca nu evaluai la adevarata valoare niste rep tare gen mobb deep, notorious big, pharcyde sau jay dilla.

si nici nu incape vorba de evolutie. ce e aia evolutie? :)) adica sugar hill gang e mai tare ca jay dilla? sunt alte vremuri, alte gandiri, etc. eu zic ca tot repu e misto. mai putin ja rule. :lol:
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ascultam ce?
sunrah
.

Post by sunrah »

Krayzee Funksta wrote:ascultam ce?
antonio vivaldi..
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

zi ma serios :lol:
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

splfff wrote:si nici nu incape vorba de evolutie. ce e aia evolutie? :)) adica sugar hill gang e mai tare ca jay dilla? sunt alte vremuri, alte gandiri, etc. eu zic ca tot repu e misto. mai putin ja rule. :lol:
eu zic, da, e evolutie. daaaa, stiu, de aia clasici nu se atinge nimeni, etc etc, dar nu poti zice ca rakim de exemplu nu e o evolutie fata de sugarhill etc. normal ca se evolueaza, nu poti compara the message cu o piesa a lui eminem, si doar ca si delivery. n-o zic cu rautate, dar eu de prin 98-2000 tot astept sa ma dea ceva nou pe spate, si nu prea se intampla. adica la naiba, hh-ul e probabil cel mai maleabil si adaptabil stil, prin faptul ca e orientat pe ritm mai mult decat melodie, si la cate combinatii posibile etc exista... eu unu' cred serios in evolutie, altfel un gen moare. vreau muzica gen anii 90 nu fiindca m-am blocat eu in anii aia, ci fiindca mi se pare un varf, si-s convins ca nu-s singurul. sau vreau ceva mai tare, dar nu pare sa apara de nicaieri (cu mici xceptii).

si mie mi-a placut raw footage in proportie de 90% ca si lirica, dar procentu ala scade la 10-15% cand vine vorba de muzica efectiva.. am ajuns sa mai ascult doar I Got My Locs On si GR Made Me Do It - e ok sa te adaptezi dar Cube pur si simplu nu pusca pe chestii din astea, si e pacat de el. Tot ce mai astept acuma e Detox :D

PS aoleu, crunk polonez.. dati un link, ceva, tre sa aud asta :lol:
sunrah
.

Post by sunrah »

detox a fost amanat pentru 2010.
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Nu o sa va intelegeti niciodata, sunteti prea ocupati sa pareti fiecare altfel decat e in fond, sau sa impresionati.
Unii ba imbratisand calduros 'dirty south'ul, rebeli, impotriva 'batranilor', care, pe partea cealalta a baricadei, declara ca orice vine din statele americane 'aproape exclusiv negre' e naspa. Sincer, daca inlocuiesc in toate posturile 'dirty south' cu manele, si artistii mentionati aferenti, se rastoarna caruta, desi e acelasi lucru.
Sunt lucruri bune peste tot, sunt lucruri proaste peste tot.
Bling bling'ul nu trimite la pamant un artist, oricat de greu ar atarna, vezi Slick Rick.
Mentalitatea de 'south gang' nu inseamna doar pimpin' hoes si sippin' liquor (deja-vu putin asa), sau chiar daca ar insemna doar asta, sunt jde mii de feluri de a livra jde mii de mesaje, dintre care sigur se gasesc cateva care sa incante urechile si celor mai sceptici, vezi UGK.
Si, desigur, exista si Soulja Boy.
Post Reply