S-a dus ala, luati si de aiciAlexandru-San wrote:oMbLY wrote:link, ceva ?Alexandru-San wrote:uitasem sa mentionez albumu anului - Nicolay and Kay - Time Line
http://rapidshare.com/files/174381516/N ... e.rar.html
Favorites for 2008
Moderators: .etalosed, greuceanu
ce scrie doru, ce raspunde malloneMallone wrote:eu judec asa cum ar trebui sa judec pentru un public atat de low profile ...doru649 wrote:ce pragmatic judeca mallone![]()
hai sa fim si mai pragmatici: la ce naiba mai e nevoie atunci de un dj? puneti mana de la mana de cumparati un tonomat din ala smecher si v'ati rezolvat pe cel putin 10 ani inainte, cu numai 20 sau 30 piese max. eventual mai adaugati alte 5 noi la fiecare cincinal.
nu ma amestec in discutii obositoare/inutile gen "adevarat vs neadevarat"; treaba se metamorfozeaza peste tot si e ridicol sa emiti judecati despre o forma de (sub)cultura ca si cum te'ai referi la ceva liniar.
astept urmatorul Edan.
EDIT : eu stiu ce vrei sa spui tu in legatura cu dj-ii. dar pricepe odata ca pentru a distra un public romanesc,trebuie sa apelezi la alte metode.
Care pana la urma sunt chiar ok,pentru ca eu nu vin la un concert ca sa nu recunosc nici o piesa bagata la un warm-up sau la un after-party.
Vin ca sa ma simt bine si sa si dansez,sa consum un suc sau un pahar de vin cu placere.
Uite,un after-party excelent a fost cel de la Sugar Hill Gang in 2007,cand Kombat chiar s-a intrecut pe sine cu melodiile pe care le-a pus. A fost full in B52,pentru ca lumea stia toate piesele alea.
Daca s-ar repeta un playlist ca ala,va garantez ca la after-party ar sta mult mai multa lume decat pana acum.

apropo de edan, ai auzit ceva de la el cum ca l-ar scoate?
asa am stat si dupa cound bass d si nu mi-a placut...
you just never know when you're living in a golden age.
nu prea vin cu nimic nou din ce am vazut pe aici.
cam astea ar fi..in ordine semi-aleatorie (la modu primele 6-9 sunt alea care m-au spart, restul nu am mai stiut sa pastrez vreo ordine)

alte albume..ori nu am avut timp sa le ascult, ori nu m-au atras prea mult.
ar mai fi Ludacris, da' imi strica aici layoutu'
deceptiile anului ar fi fratziorii din chicago, common si kanye, or fi fost prea ocupati cu campania lui obama in illinois. poate la anu o fi mai bine.
oricum, a fost un an bun.
ps: am vazut ca putini au nominalizat termanology. nu a placut sau ati uitat sa-l ascultati?
cam astea ar fi..in ordine semi-aleatorie (la modu primele 6-9 sunt alea care m-au spart, restul nu am mai stiut sa pastrez vreo ordine)

alte albume..ori nu am avut timp sa le ascult, ori nu m-au atras prea mult.
ar mai fi Ludacris, da' imi strica aici layoutu'

deceptiile anului ar fi fratziorii din chicago, common si kanye, or fi fost prea ocupati cu campania lui obama in illinois. poate la anu o fi mai bine.
oricum, a fost un an bun.
ps: am vazut ca putini au nominalizat termanology. nu a placut sau ati uitat sa-l ascultati?