Meursault wrote:Articolul (ins special titlul) e evident exagerat, ca doar cu asta se ocupa agentiile de presa, cu intorsul cuvintelor pentru a genera ceva senzational.
stiu ca sunt offtopic, dar chiar nu cu asta se ocupa agentiile de presa. orice canal media, dar nu agentiile.
agentia citeaza foarte clar the sun. care da, e un tabloid.
profesorul asta a descoperit ceva si a vrut sa trambiteze. nu spune nimeni ca are dreptate sau nu. din pacate, cred ca nu vor fi prea multi alti profesori care sa-l contrazica.
\Nu au ce sa contrazica, din ce am inteles eu omul a prezentat doar niste fapte reale si anume: flyting, asemanarile dintre flyting si rap si faptul ca scotienii au avut sclavi afro-americani. Mai departe lasa pe fiecara sa cantareasca si sa creada ce vrea.
Poate a fost ceva izolat sau poate a avut legatura, nu stiu si nici nu-mi pasa. Ce ma deranjeaza pe mine sunt certitudinile fara baza.
Koma wrote:nu ati vazut reclama aia la whiskey cu "gimme yer fuckin scotch, yer fuckin' moron!" ?
ce alta dovada mai vreti? punchuri si alcool cuaie, HIPHOPPP!!!
tu nu ar trebui sa desenezi ceva, la ora asta micutzule?
felicitari, ai glume mai proaste ca alka. mai dai dume d'astea si mai pierzi un post de moderator.
"This little piggy went to market, this little piggy stayed at home [...] "