Souldat-Prietena adevarata

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

souldat
tanar

Souldat-Prietena adevarata

Post by souldat »

Souldat-Prietena adevarata ..sper sa va placa..Ascultati piesa cel putin pana la refren sa aflati despre cine e vorba:) nu e de love shi nici nu e vb. de vreo fata:))

http://www.myband.ro/members/19903/playlist.php/#songs

Astept pareri:) sfaturi etc :lol: [/b]
Last edited by souldat on Sat Jan 10, 2009 12:42 am, edited 1 time in total.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

boss... mai ai de lucru astea... nu merge asa.. sa mai treaca 2-3-30 de ani... acu e varza , tre sa te tii tare. nu mai veni cu d-astea aici pe Hades , aici in urmatoarele 10 posturi ( ca mai multe nu strangi , decat daca ne luam la cearta ) o sa te injure toti. Ca asa suntem noi , smecheri de internet.

Uite primul exemplu:

Esti var cu Cainele aka Sol'dat in plm ?
paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paulio »

puteam sa pun pariu ca e vb de iarba pana la refren :))
asa e ...mai ai de lucru
spor!
souldat
tanar

Post by souldat »

Souldat=suflet dat un soldat cu suflet dat:) km asa ar veni
souldat
tanar

Post by souldat »

Probabil 3 sfert va intrebati de ce am postat:)fac pariu..poi e destul de simplu.incerc sa progresez dar nu as putea destul fara sa stiu totusi ce nu e bine unde gresesc si la ce mai am de lucru:)de aceea ast. sfaturile voastre care 100% va dati seama unde sunt asa zisele "bile negre".astept sa-mi spuneti si sa fac tot posibilul sa tin cont de ele. ms :D
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Exemplul numaru 2 :

Sa-mi bag pula daca inteleg ceva din ce ai scris.

Ideea era ca mai e unu cainele aka sol'dat ... si el e tot un soldat soul asa ca tine
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

potential e ... dar cum a zis paulio, mai ai de lucru
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

:) imi amintesti de arssura :)
pt inceput nu e rau,dar asa e,mai ai de tras,si schimba-ti numele,ca atunci cand vazui topicul,crezui ca e vorba de Cainele :lol:
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Vorba lu' B0ka, "nu e rau pentru inceput" si vorba lu' Alin-San, "potential e".
Pe mine personal nu m-a deranjat melodia. Nu m-a facut "addicted" si nu m-a impresionat, dar eu zic ca e lucru mare ca nu mi-a venit sa dau skip track.

Negativul e acceptabil. E drept, eu personal urasc pianul asta picurator (in tot hip-hop-ul, nu numai la tine), dar asta e o chestiune de stil. Sunt multi rapperi mari care il folosesc si probabil si fani de rap carora le place (de ce le-o place ceva care este propriu cerbului de aur si muzicii usoare, n-am sa inteleg vreodata, dar asta e, nu suntem toti la fel).

Ideea nu e deloc originala si, sfatul meu, ca de altfel sfatul pe care il dau tuturor newbie-ilor este sa vina cu niste IDEI ORIGINALE, care sa atraga atentia asupra lor.
Vocea ta e ok, in mare, dar e vocea aia de adolescent alb pe care o au 50% din raperimea de la noi. Nu prea se evidentiaza cu nimic prin timbru etc. Si atunci trebuie sa incerci 2 chestii: fie sa gasesti un stil nou de rappin' (cum a gasit de exemplu Stoe Toxxic - vocea aia copilaros -pitigaiata pe Judecata de Apoi, vocea lui de zi cu zi fiind groasa si baritonala) fie sa vii cu IDEI care sa te rupa la CREIER.

Si sfatul meu (absolut personal, adica din strict punctul meu de vedere) este sa renunti la negative cu piane, viori pe fundal si alte bla-bla-uri consumate de douazeci de ani incoace. Baga niste basi puternici, cut-uri inedite, efecte noi... ceva care sa dea sare si piper negativului si, implicit, melodiei.

Later edit: Am ascultat si "Criticule" si negativul mi se pare ceva mai acceptabil decat "Prietena adevarata". Tot mai sunt clisee d'astea muzicale, dar de ex. efectele alea de clopotei parca mai anima un pic sound-ul. Si linia melodica din planul doi (aia care aduce a flaut) e mult mai ok, mai individualizanta.
Hipocrisy is the greatest luxury!
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

am scris ceva asemantor acum cativa ani... cu o metafora dasta.
nu e naspa. si nu astepta sfaturi. e imposibil sa le folosesti fara sa experimentezi. nu o sa zica cineva secretul succesului. scrie/citeste/asculta/canta. si PUNE o piesa pe net atunci cand ii dai play dupa o piesa de afara care iti place. si daca diferenta de calitate nu e asa mare atunci e ok.
souldat
tanar

Post by souldat »

ms Simbad, si restul pt. sfaturi;)..

Zetu1984,intradevar nimeni nu o sa-mi spuna secretul succesului dar ma pot ajuta sa-l gasesc:).Sfaturile sunt constructive...stiu mai exact la ce sa incerc sa mai lucrez si sa aflu ce gresesc cu adevarat.. :)
NskY
#

Post by NskY »

de cat timp canti ?
souldat
tanar

Post by souldat »

cateva luni 5-6:)
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

paulio wrote:puteam sa pun pariu ca e vb de iarba pana la refren :))
asa e ...mai ai de lucru
spor!
ba si eu :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

+1 la postul lui Sinbad.

La criticule:
DSP Production :lol: ai tras la Moshu' ... esti din TM?

Are putina distorsie vocea, i s-a cam pus la Moshu filmul asta.
:lol:
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Post Reply