www.myspace.com/nonameyeti
Aici aveti pagina de myspace cu cateva beat-uri d-ale mele.
Astept feedback , de care o fi el - pozitiv sau negativ. Nu va sfiiti sa comentati.Pace!
NoName Yet - productie
Ai putea spune si de ce sunt "weak". Sunt foarte curios cum suna beat-urile tale daca tot te lauzi cu MPK-u ala de la avatar.Weak...
Anyway...alte vst-uri clar trebuie luate , dar problema e ca lucrez pe un pc vechi de 6 ani si vst-urile noi cer un computer destul de performant asa ca degeaba le iau daca nu pot sa le folosesc. N-am nici claviatura midi , nici nimic. Folosesc amarata aia de tastatura.
Ce-i drept nu sunt chiar foarte hip hop, mai ales ultima care nu e deloc hip hop , dar macar suna binisor.
Nu are rost acum sa expun instrumentale pentru ca nu e locul pt asa ceva.
Aveam pe aici pe hades ceva proiecte mai vechi, am si donat un negativ tot mai vechi la sectiunea negative la download.
Chestiile noi vor aparea de indata ce vor fi scoase din cuptor.
I AM GRAAL!
Voi reveni cu un review de ce sunt Weak instrumentalele pe care le ai, desi ti-ai expus unele din punctele slabe mai sus.
Noroc.
Aveam pe aici pe hades ceva proiecte mai vechi, am si donat un negativ tot mai vechi la sectiunea negative la download.
Chestiile noi vor aparea de indata ce vor fi scoase din cuptor.

I AM GRAAL!
Voi reveni cu un review de ce sunt Weak instrumentalele pe care le ai, desi ti-ai expus unele din punctele slabe mai sus.
Noroc.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?