Interesant, klibru mi-a dedicat un intreg "editorial".
Prietene, eu ti-am comentat situl(nu am facut atacuri ad hominem ca tine, in afara de faptul ca as fi un carnat de plescoi nu ai avut niciun argument impotriva articolului meu...deci ce motiv ai avut sa scrii asta in afara de frustrarea care a ars/arde in tine ca flacara olimpica?), chiar imi place cum arata ca aspect dar imi pare rau ca ti-o spun din nou....trebuie sa incepeti sa scrieti cu manuta voastra stirile si sa o faceti mai cu talent ca va dau rusine forumurile, intru pe hades si aflu mai repede de aici decat de la voi.Daca tot va intitulati site de informatii hiphop, faceti o treaba calumea.Si prin articolasele astea (btw, editorial insemana opinia unei intregi redactii si este de obicei nesemnat....se pare ca dexonline-ul mai ajuta uneori

) va faceti si mai mult de ras, se vede ce probleme ai tu cu privire la cultura hiphop. Ba mai mult, prin articolele astea puerile si absolut aberante ,tu te apropii de Dan Diaconescu.Ceea ce nu ar fi fost tocmai rau daca ai fi avut audienta.
In rest, inca cred ca aveti o sansa sa va indreptati daca tratati lucrurile cu profesionalism.E parerea mea, a unui neica-nimeni.