Madonna in Romania!

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Kenshin wrote:let us clarify some shiznit :D

1. nu-s anti-tv la modul general si absolut. sunt chestii foarte tari la tv pe care imi pare rau ca le pierd din lipsa de timp, de la documentare la talk-showuri; sunt anti posturile de asa zisa muzica unde nu-mi vine sa cred ce se intampla. nu vreau s-o tot dau cu anii 90, dar atunci era MUZICA la tv, frate, de la pop la rock la hiphop, si raportul intre kitsch si cool era 50-50. tot ce poti vedea la tv sau auzi la radio e echivalentul muzical al unei case tiganesti roz cu turnulete shiny si lei de aur la poarta. si de fapt nici macar nu-s anti, am cam trecut de varsta aia, pur si simplu ma scarbesc si nu inghit ce mi se serveste.

2. cand il compari pe clinton cu madonna, ti se pare ca e aceeasi motivatie in a canta dezbracat? madonna vinde sex si cam atat, si cam tot asta face de ani si ani de zile, material de laba pentru minori cu fundal sonor neglijabil.

3. ia vedeti ce a avut huidu de zis despre un concert madonna (ma rog, tineti cont de faptu ca omu' are o varsta, si pune MULT prea multe semne de exclamare :lol:)

4. punctul patru e doar ca sa imi iasa 5 in total, sa para serioasa treaba

5. geniul e o chestie relativa, true, si e adevarat ca are mare importanta cate albume ai vandut, cate turnee, etc. Pe de alta parte, Limp Bizkit, o trupa pe care multi o urasc dar ca vor ei sau nu au revolutionat rock n roll-ul as we know it, au vandut in total 20 de milioane de unitati worldwide. Backstreet Boys au vandut 200 de milioane. Acuma hai si zi-mi ca BB sunt de 10x mai mari muzicieni decat LB. I dare ya. Concluzia mea e, ganditi cu capul si urechea, nu cu ce va zice media, ca pasul de la hype la legenda e foarte mic din pacate.

This has been a Kenshin educational presentation, I also do weddings and bar mitzvahs

PS Sun-Rah, tu ai tastat fara sa pufnesti in ras ordinea "produs de ea, brian eno"???... :lol:
^^ ce impunator e Kenshin in gusturi muzicale :lol: :lol:
nu-s de aceeasi parere.
Nu mi s-a parut niciodata Madonna sexoasa, mi-a placut muzica ei si cam atat.
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
sunrah
.

Post by sunrah »

Kenshin wrote:PS Sun-Rah, tu ai tastat fara sa pufnesti in ras ordinea "produs de ea, brian eno"???... :lol:
e asa amuzant ca n-am respectat ordinea, sau cum?
you just never know when you're living in a golden age.
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Ma scuzi, dar eu imi bag pula.
Kenshin wrote:3. ia vedeti ce a avut huidu de zis despre un concert madonna (ma rog, tineti cont de faptu ca omu' are o varsta, si pune MULT prea multe semne de exclamare :lol:)
Kenshin wrote:Concluzia mea e, ganditi cu capul si urechea, nu cu ce va zice media, ca pasul de la hype la legenda e foarte mic din pacate.
Plus, Huidu? Parerile lui valoreaza la fel de mult ca si umorul sau.
Kenshin wrote:Acuma hai si zi-mi ca BB sunt de 10x mai mari muzicieni decat LB. I dare ya.
Da, and you said the facts. Respectati parerea personala, dar detaseaza'te de ea cand vrei sa tratezi ceva obiectiv. 'Da' nu zic eu, nu ii prefer pe BSB fata de LB, DAR vazuti de la etajul 40, boy-bandul il eclipseaza pe Fred Durst.
Kenshin wrote:madonna vinde sex si cam atat, si cam tot asta face de ani si ani de zile, material de laba pentru minori cu fundal sonor neglijabil.
Atunci iti recomand o videografie, o raita pe youtube. Desi cred ca ai facut asta deja, direct sau indirect. Deci sa mor daca inteleg.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

tu te contrazici mai tare decat mine. l-am linkuit pe huidu pentru ca mi-am adus aminte ca avea postul respectiv, nu ca si argument suprem -era simpla parere a unui om care a fost la show. Omul a aberat acolo oricum despre Loredana ca ar fi mai tare decat Madonna, cand aia nu e decat o copie fada.. ma rog.

Vazuti de la etajul 40, boy-bandul il eclipseaza pe Fred Durst <== exact la asta ma refeream cand ziceam de influenta media. Toaaaata lumea il uraste pe freddie, 90% habar n-au de ce. Iti zic io de ce- pt ca aia fac trend setterii. Imi pare rau, da tu in momentul in care zici ca Backstreet Boys > Limp Bizkit/Fred Durst, mi-e clar ca esti inca o victima a mtv-ului, si aici nu e vorba deloc de gusturi sau asa ceva, plm, nici n-ar trebui sa ma obosesc sa explic. Probabil la etaju 40 aerul e mai rarefiat si nu poti gandi corect. Si ca tot suntem pe un forum hiphop, cand o sa apara meth pe o piesa cu Nick de la BSB putem vorbi
:lol:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Leaving your Limp Bizkit-mania aside...
Si vorbesti aiurea, eu am fost antiMTV intotdeauna.
Nu vorbesc de muzica facuta si de gusturi aici, ci de FACTS.
Ascult LP, nu ascult BSB.
Insa 8 din 10 (poate, probabil, posibil) prefera sa asculte BSB, nu LP, si nu neaparat ca sunt difuzati mai mult la MTV. Sau se uita cumva ca si LP au aparut pe la MTV destul?! Atunci sunt jde de mii de trupe ascultate, care nu sunt difuzate pe posturile TV. De alea ce zici, nu le sari in aparare? Sau ai manie cu Fred Durst?
Method Man are si un remix oficial pe o piesa cu Texas. Acum o sa compari Texas cu LP?! Ce dracu bha?! Get over it.
Nu exista trend-setting, e ca si cum ai vorbi de Renastere sau cubism. Sunt pur si simplu etape. Filistinilor!
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Kenshin, are ceva cu Madonna cum are si cu Beyonce si J-Lo
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Come on man :lol: in primul rand chill, vorbim despre muzica. In al doilea rand, compari Texas cu BSB? Ca asa se pune problema. Si ce e daca 8 din 10 prefera BSB? 8 din 10 in Romania probabil prefera Gutza lui Raku...pastrand proportiile, asta il face pe Gutza un (mai mare) artist? Si nu e nicio manie... am retinut cifrele intamplator si le-am dat asa cum sunt. Luand alta personalitate muzicala - Sting a vandut aprox. jumate din cat au vandut Backstreet Boys. Asta ii face pe Aj, Nick & co de 2x mai buni muzicieni decat el, corect?

@pitzi: da ma, is gay, sun|rah s-a prins :lol:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Kenshin wrote:Omul a aberat acolo oricum despre Loredana ca ar fi mai tare decat Madonna, cand aia nu e decat o copie fada.. ma rog.
te contrazic...Loredana chiar are voce si cultura muzicala pe langa varza aia murata...Loredana se poate mula pe orice stil...uite-te la live-urile Loredanei si la cacatu pe care l-a facut Madonna la Atena...sa fim seriosi...
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

loredana e o curvishtina infecta impinsa in fatza de sotzu-sau... daca nu era asta nu auzeai tu de diva loredana, care arata mai batrana si mai naspa decat hoasca ailalta. lei lei leileileilei, zi-i cu cultura muzicala brooooo si cu tiganiiiii

God I love trolling!!! :lol: :butch2:
sunrah
.

Post by sunrah »

^ eu nu mai inteleg nimic.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

acuma o sa vii sa-mi zici cu fatza serioasa ca loredana e o mare artista a muzicii romanesti :| :| :|
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Loredana chiar a fost impinsa strong-strong de MediaPro, cu mult mai putin talent, fata de Madonna. Multa muie.
Totusi, renunt.
Apropo, ce inseamna 'trolling' ?

Kenshin, u got issues / ai castigat. Pick whatever you like.
sunrah
.

Post by sunrah »

"mare artista a muzicii romanesti" e runceanu sau mihai sau aura sau mai nou raducanu, asta e zona care o prefer si ascult intentionat cand sunt acasa. in rest nu playez nimic din ce inseamna vocal feminin romanesc pentru ca-s lipsite de profunzime si autenticitate. loredana a avut background bun, sustinere, etc, dar daca ma intrebi, e destul de decenta muzical.

mi-e mie ca discutia devine cumva anti ♀ si incep sa nu ma mai simt bine, hai sa vorbim despre artistele care merita intr-adevar mentionate si cu asta-basta, altfel discutia nu prea are sens, din moment ce kenshin e gay.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

macar la faza cu Loredana suntem de acord. Ba, pe bune ca nu-s asa inversunat cum par... de fapt am ochii blanzi si umezi si-mi beau cafeaua si ma cam plictisesc azi, slow day, e vineri pana mea.

gay oi fi dar misogin nu-s, ce sa faci daca gagicile sunt mai predispuse sa isi impinga sexul in fata (nu la propriu), si mama tuturor si deschizatoarea de drumuri e tanti care si-a luat numele dupa Maica Domnului :roll:
sunrah
.

Post by sunrah »

Kenshin wrote:gay oi fi dar misogin nu-s, ce sa faci daca gagicile sunt mai predispuse sa isi impinga sexul in fata (nu la propriu), si mama tuturor si deschizatoarea de drumuri e tanti care si-a luat numele dupa Maica Domnului :roll:
si care e problema? istoria/arta s-a bazat tot timpul pe asta, de la botticelli, manet, velasquez pana la donovan si tot ce vezi nud de calitate acum. un corp frumos trebuie expus, indiferent ca e pictura, coperta de album sau videoclip. daca ai avea o iubita model ai intelege altfel situatia, probabil. grace jones, pe care ti-am dat-o ca exemplu pe pagina anterioara, chiar face arta cu corpul/muzica ei, n-ai ce sa-i reprosezi. si ca ea sunt multe altele.
Post Reply