Hala de muzica - Grand Opening

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
pr0n
TeVreauFa

Hala de muzica - Grand Opening

Post by pr0n »

Image

"Hala” se va deschide in weekendul 26 – 29 martie, cu artisti excelenti, atat romani, cat si internationali.

Pe 26 martie sunteti toti invitati la deschiderea oficiala, unde vom sta la povesti, va veti familiariza cu locatia, va vom povesti concept, idei si programul pe viitor.
Pe 27 martie, Suie Paparude si Sensor vor sustine un concert excelent, iar pe 28 martie, HALA va gazdui Munich Session cu dj-ul german Tonka, cunoscutul producator al hiturilor “She Knows You” si “Don’t be afraid”, baietii de la OK Corral, The Model si Victor Stancov in warm up.
HALA nu este un club, ci o locatie pentru evenimente mari, un loc in care oamenii pot veni in fiecare weekend pentru artisti intelligent alesi, multi dintre ei in premiera, preturi la bar ce va vor da pe spate si un vibe excelent. Locatia va fi decorata intr-un stil minimalist, negru fiind culoarea predominanta.
Hala poate gazdui pana la 2000 de oameni.

Program:
Joi, 26 martie - Grand Opening (Tom Wilson)
Vineri, 27 martie - Sensor, Zob, Suie Paparude
Sambata, 28 martie - Tonka (Great Stuff), OK Corral, The Model, Victor Stancov.

[url=http://www.sofresh.ro/2009/03/05/hala-de-muzica-grand-opening-26-martie/]SoFresh.ro pune la bataie 5 invitatii pentru data de 27 Martie si alte 5 invitatii pentru data de 28 Martie.
Pentru fiecare invitatie se ofera si o bere gratis din partea casei.[/url]
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

unde este asta?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

Cladirea este situata pe Bd Mihai Bravu 475, vizavi de statia de metrou Mihai Bravu.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

cum sunt preturile la bar?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
sunrah
.

Post by sunrah »

here it is.
you just never know when you're living in a golden age.
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

nu stiu asa multe detalii... veniti la deschidere.
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

si cat e intrarea pentru 27 la suie paparude?
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

HALA
WEEKEND OPENING

26 – 28 MARTIE 2009

[joi, 26 martie – GRAND OPENING w/ Tom Wilson]
[vineri, 27 martie – SUIE PAPARUDE, SENSOR, ZOB]

sambata, 28 martie – MUNICH SESSION
TONKA (Great stuff, Munich), OK CORRAL, THE MODEL, VICTOR STANCOV

Cea mai noua locatie din Bucuresti va avea marea deschidere pe 26 martie 2009. HALA nu este un club, ci o locatie neconventionala de evenimente, cu o capacitate ce depaseste 2000 de persoane, un sistem de izolare fonica unic in Romania, si un design simplu, minimalist, tocmai potrivit pentru o hala. HALA se gaseste la adresa soseaua Mihai Bravu, nr. 475, vizavi de statia de metrou Mihai Bravu.
Un mare atuu al locatiei este clima, temperatura fiind mentinuta chiar si in cele mai grele conditii la mai putin de 25 de grade.
HALA va functiona de miercuri pana duminica, fiecare seara avand specificul sau. Miercurea va fi dedicata muzicii rock... si foarte rock, joia va functiona pe ideea de party old fashion way, vinerea va fi dedicata concertelor, iar sambata, muzica electronica va fi cheia. Duminica va fi o zi cu totul speciala, pentru ca in HALA vor avea loc evenimente culturale, workshop-uri, expozitii, teatru sau stand up comedy.

HALA va avea deschiderea oficiala pe 26 martie, cu o petrecere “intre prieteni”, cu intrare libera, Tom Wilson fiind responsabilul cu muzica. Pe 27 martie vom avea primul concert in HALA, cu Suie Paparude, Sensor si Zob, unde intrarea va fi 20 lei, din care 10 lei pot fi folositi la bar pentru bautura. Pe 28 martie va avea loc cel mai important eveniment si ultimul din weekendul de deschidere, pe care l-am intitulat sugestiv Munich Session, cu artistii TONKA (Great Stuff, Munich), OK CORRAL (Great Stuff – Munich), THE MODEL (Gigolo Records) si Victor Stancov (groove++). Pentru seara de sambata, pretul intrarii este de 30 lei, din care 15 lei pot fi transformati in bautura.

In weekendul de deschidere, HALA pune la bataie pentru trei norocosi bilete de avion catre desinatii de petrecere din Europa, cu tot cu intrarile la evenimentele respective. Doritorii se pot inscrie prin simpla completare a unui formular in care sa mentioneze ce artist ar vrea sa vada la HALA, atat DJ, cat si trupe. Astfel, in fiecare dintre cele trei seri de deschidere, cate o persoana poate castiga doua bilete de avion + intrarea la un eveniment/ club din Europa. Destiatiile de party le vom divulga la momentul oportun.
De asemenea, in acelasi weekend al deschiderii, HALA mai ofera si 10 bonuri de consumatie in valoare de 100 EURO ce pot fi folosite in perioada 26.03 – 25.04. Pentru a se putea inscrie la concurs, participantii trebuie sa completeze respectivul formular in care mentioneaza ce artist ar vrea sa vada la HALA.

In saptamanile care urmeaza, HALA va avea artisti in premiera in Romania, atat artisti de muzica electronica, cat si din alte zone muzicale.

Asadar, va asteptam pe 26, 27 si 28 martie la HALA.

In curand va fi disponibil programul oficial pentru saptamanile care urmeaza.

Stati cu ochii pe www.halademuzica.ro si www.myspace.com/halademuzica.
Evs
tanar

Post by Evs »

HALA - WEEKEND OPENING
26 – 28 MARTIE 2009

[joi, 26 martie – GRAND OPENING w/ Tom Wilson]
-INTRARE LIBERA-

[vineri, 27 martie – SUIE PAPARUDE, SENSOR, ZOB]
-20 lei baieti (10 lei consumatie)/ 0 lei fetele

sambata, 28 martie – MUNICH SESSION
TONKA (Great stuff, Munich), OK CORRAL, THE MODEL, VICTOR STANCOV