BESTFEST 2009
- Chewbacca2
- hanzo
-
- The Drunken Master
m.o.p. , meth & red , busta , sunt mai multi care ar bringui the rukus si ar fi super ok pentru b'estfest...pentru showul ala dupa care ai febra musculara o saptamana
la lil wayne n-ar mai fi aceeasi chestie...toata lumea ar sta pe jos...cu cate o cola in mana...din 10 in 10 metri cate unu facand c-walk...si cam atat...nu e de b'est fest...la wayne as merge oricand daca ar fi indoors...
la lil wayne n-ar mai fi aceeasi chestie...toata lumea ar sta pe jos...cu cate o cola in mana...din 10 in 10 metri cate unu facand c-walk...si cam atat...nu e de b'est fest...la wayne as merge oricand daca ar fi indoors...
peepee in ya girl's eyebrow
- christian k.
- vatraș local
" The Faint anuleaza turneul european programat vara aceasta
Din cauza unor probleme personale, The Faint si-a anulat turneul european. Trupa nu va mai putea sustine niciunul dintre concertele programate pentru vara aceasta, implicit nici show-ul din cadrul B'ESTFEST..."
"News flash:
Moby a colaborat pentru noul single cu o trupa nigeriana de hip hop
Pentru noul sau single, Moby a lucrat cu o trupa de hip-hip din Nigeria..."
wohboy
http://www.bestfest.ro/editia2009/
Din cauza unor probleme personale, The Faint si-a anulat turneul european. Trupa nu va mai putea sustine niciunul dintre concertele programate pentru vara aceasta, implicit nici show-ul din cadrul B'ESTFEST..."
"News flash:
Moby a colaborat pentru noul single cu o trupa nigeriana de hip hop
Pentru noul sau single, Moby a lucrat cu o trupa de hip-hip din Nigeria..."
wohboy
http://www.bestfest.ro/editia2009/

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
- christian k.
- vatraș local
GODDIGGITYDAMN!

Last edited by christian k. on Sun Mar 29, 2009 11:40 am, edited 1 time in total.

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!